-
пошту файл, я змог падняць да 900 зваротаў
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Вось арыгінальны файл...мяне цікавіць яго каля 1000 max 1100 аб
файл ori выдалены, вы памятаеце, што файлы крычы ідуць, размешчаныя ў банку дадзеных, калі не было ўжо, і ў розных абмеркаваннях уставіць спасылку з нумарам посту
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 18-08-2014 да 14:17
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Я пакрываў добра карту мінімум дзеянняў не ? 1x10 але ? адзін 10x4. Па восі x у нас 10 ачкоў, паказваючы спіны, кожныя 4 значэння ціску розныя. Значэння ў пра-ы? нізкія, якія ў мяне былі 770 і 675 я устань на 850, але мінімум не вы ? падняў......? застаўся ў 775-780 у дыягназ, як і раней. Так што???
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
я спрабаваў змяніць карту, якую вы паказваеце, як карту мінімум, але мінімум аўтамабіля, я застаецца нязменным...
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
На самай справе, не ? карту, што c'? першая пара на стартар, які рэгулюе мінімум у нармальных умовах. Паглядзіце, з дыягназам: тое, што абароты халастога ходу на гарачым рухавіку (у маім выпадку 775 пра альфа 159 2.4) шукайце тады з ecm, напрыклад, гэта значэнне з функцыяй спецыяльным sw ecm, выбраўшы пошук у 16-бітны motorola і ў розныя адрасы, якія вы атрымаеце ў выніку карту з двума пандусы ВР з значэнні тэмпературы (conv /10-273,10) і зменіце адпаведныя значэння ў с халастога ходу. Пратэставана і працуе (падняў да 860)
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума