Стар. 5 з 12 PrimaПерад ... 34567 ... АпошняеUltima
Вынікі 41-50 з 118

Абмеркаванне: карта часу ўпырску edc15c7

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    я ж сумневы ў тым, gionag, таму што значэнне iq звязаны многія ціску ў магістралі rail...? я думаю, што рашэнне будзе ўбачыць да 3000 абаротаў які ? фактычнае ціск у якім круціцца rail і такім чынам, вы пу? знайдзіце значэнне, якое неабходна змяніць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    як заўседы мне не вяртаюцца рахункі...рабіць рахункі па карце акцыі ў многіх выпадках ін'екцыі заканчваецца задоўга да ВМТ 10 градусаў .....можа быць, я памыляюся, што нешта

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    не ведаю, калі ўсе правільна інтэрпрэтаваныя карты.
    інфармацыя залежыць ад абаротаў знаходзіцца толькі ў карту ціску ў рампы
    карту працягласць впрыска не залежыць ад абарачэнняў рухавіка.
    карты SOI замест залежаць ад абаротаў

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    аб'ем, інжэктар, не ? прапарцыйна змене ціску ne, тым менш у геаметрычнай прагрэсіі.(матэматычна paralando але калі вы хочаце, не саромейцеся адмаўляць гэта)
    выдатак(самае iq) павялічваецца з квадратнага кораня павышэння ціску,...
    затым двойчы ціску ў рампы не прыраўноўваецца да двайны расходу фарсункі, але "толькі" на 1/4...
    формула ?:flow2=flow1*sqrt press1/press2....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    усе правільна, але мне праблема ? заўседы , можа быць, я не магу зразумець, мае сумневы....вы можаце зрабіць прыклад з рэальнымі дадзенымі, узятых на карту так, можа быць, не магу зразумець ..дзякуй

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    у чым? у прыватнасці, вашы сумненні??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    тады, паколькі я не магу растлумачыць, добра, я прывяду практычны прыклад з праблем, у якіх incorro...то спачатку я бяру карту SOI і фіксаванай пэўную колькасць раўндаў, у гэтым выпадку 4500, і я буду бачыць, значэння апошніх 3 IQ, якія адпавядаюць : 75, 70 і 65 мм3 https://www.dropbox*****/s/z9lbclebvt...9.29.png цяпер... я бачу, што за гэтыя IQ(маюць аднолькавае значэнне) ін'екцыі пачынаецца 896*0.976(каэфіцыент пераліку) = 874,4 зша , гэта значэнне да 4500 АБАРОТАЎ у хвіліну роўны(874,4*6*4500) /1000000 = 23,6 ?...
    добра, цяпер я пераходжу на карту duration, і я бачу, што апошнія 3 IQ, вр : 70,3 70,2 70, вядома ...я не едзе, таму што гэтую карту ? у залежнасці ад ціску ў рампы ...цяпер я думаю, (smentitemi калі няма ? cos?) што да 4500 АБАРОТАЎ у хвіліну майго ціску ў рампы ? у 1350 бар(але я не магу ведаць з упэўненасцю, чаму? ціск таксама залежыць ад адсотка педалі, што я патрабую), і тут пастаянна мой разлік, знайшоўшы градусаў duration за апошнія 3 IQ, адпаведныя 1350 бар https://www.dropbox*****/s/op9e8g8eis...2014.30.28.png карта кажа мне, што мая ін'екцый доўжыцца 871*0.976 = 850 us ,што да 4500 аб / мін (мяркуецца) эквівалентна(850*6*4500)/1000000 = 22.9? , гэты разлік прыводзіць мяне да думкі, што ін'екцыі пачынае 23.6? да ВМТ і заканчваецца 22.9? пасля....але асноўная праблема ? што з часопіса, што я не заўседы 4500 абаротаў адпавядаюць 1350 бар, акрамя таго, калі выпад нагой ціск дасягае 1350 бар, а таксама да 3200 абаротаў , але калі accelero мала 3200 абаротаў ціск ? 1000 бар....затым, як я раблю разлік, калі я не ведаю, якія значэння ўводзіць у формулы ? напрыклад, як я ведаю ,у карту SOI , 3000 абаротаў, у якіх крывая адпавядае ў карту duration ? дапамажыце ўнесці яснасць, калі ласка

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    хлопцы, калі я напісаў гэтую фразу: "гэты разлік прыводзіць мяне да думкі, што ін'екцыі пачынае 23.6? да ВМТ і заканчваецца 22.9? пасля" я памыліўся, чаму? вы пу? значыць 22.9? градусаў пасля ВМТ , а не меў на ўвазе 22.9? пасля пачатку ўпырску ...прабачце

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    спачатку авансавыя плацяжы пераходзяць непасрэдна з фактарам 0,023437....затым, дзе да 4500 абаротаў у хвіліну больш падрабязна 896 ў вас 21? загадзя...цяпер вы ведаеце, што для ўвядзення гэтых iq, што accennavi да тых абаротаў ecu выкарыстоўвае заўседы 21? загадзя...
    spostandoti у наш час ўпырску, тым iq у вас працягласць ўпырску 22,9? як з табой разлічвацца....
    зараз ваша inizione для 70mm3 пачынаецца ў 21? перад вмт, доўжыцца ад гэтага моманту, каб 22,9? таму ў выніку 1,9? пасля вмт...
    гаворка, што вы робіце, звязана press rail>iq і абаротаў і gi? усе разлічваецца ад ecu для розных умоў выкарыстання....
    цяпер вас цікавіць толькі зона карту, дзе вы хочаце надаць ўсім дызель, што вы хочаце,, што лічыцца, што на высокіх абарачэннях і "нагрузкі"...іншыя зоны "прамежкавыя" што вы хочаце змяніць?? вы хочаце ўскладняць свае жыцце?
    і, аднак, калі вы заўважылі, добра, магчыма, з winols карту час вы ўбачыце, што для напрыклад 50mm3 дызельнага паліва на 300 бар, у вас есць час 3-4000 зша ў 1350 годзе, той час скарачаецца з формулы, якія я размясціў у апошні час для разліку press...
    так што...

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    ах..забыўся...не вам засяродзіцца толькі на колах...logga час ўпырску і прэс-rail у спалучэнні з iq...вы ўбачыце, што вы зразумееце, бясплатны...

Стар. 5 з 12 PrimaПерад ... 34567 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •