ок дзякуй я адчуваю машыны на дарозе ..
ок дзякуй я адчуваю машыны на дарозе ..
вы ecusafe працуе на гэтых ecu, супер, выпрабаванае....
машына ідзе добра, і, шчыра кажучы, я не знаходжу вялікай розніцы паміж зыходным файлам і без тлушчу з egr зачынены, а то не знайшоў у сеціве .. толькі папярэджваю, гэтай дзіўнай вібрацыі ( накшталт свісту ) з разраду .. а калі турбіна пачне круціцца адразу ..
тады, як ужо сказалі калегі, усе нашы памылкі " " чытання/scritura нармальныя,што тычыцца файла знайшоў у сеткі, але як вы можаце давяраць, што вы не ведаеце? па крайняй меры пошты врі і мод тут, і мы вам даем-то меркаванне, калі потым вы адчуваеце, як добра, паспрабуйце яго, але зрабіць гэта так, без якога-небудзь думкі і вар'яты.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
ен паклаў пару старонак таму, і я пракаментаваў я. Гэты файл, акрамя некалькіх карт, вартых, на мой погляд ? паўтор, чаму? не ? добра
добры дзень .. вы ? пару старонак ззаду крычы, а то не знайшоў у сеткі .. цяпер я магу пацвердзіць, шыпенне ? турба пачынае круціцца, як толькі стаўлю сябе ў руху .. не павінна стаяць на месцы, і што? пачаць паварот 900 / 1000 аб.?? я паклаў яго назад у крычы не c'? розніца ў даходнасці паміж 2 файла .. даказана, толькі здымкі не ў пастарунку, але на ўчастку я не клапачуся, я не павінен бегчы мне трэба для здымкі ўздымы ..
я паўтару тое, што я ўжо сказаў не рызыкаваць здымаць з карты знойдзеныя ў сеткі зроблены не ведае, ад каго.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
гэта нармальна, але buttace вачэй эксперта, як толькі вы глядзіце, калі для турбо ? звычайныя запусціцца адразу або няма ?? .. гэты файл таксама busted можа быць, але ? адзіны дыск, які я знайшоў ..
я не msport, і я не свой вопыт, але я вярнуся, каб паўтарыць тое, што я сказаў на стар 3
выкарыстаць гэты файл азначае сапсаваць ваш аўтамабіль.у частцы часу ўпырску, што, на мой погляд, есць паляпшэнні, але ўсе роўна ідуць добра, астатнія ? усе няправільна
ціск ў магістралі rail ? была павялічана 120бар, у некаторых месцах да 1600 a 1728bar... турба не гаворым пра іх, усе зусім не так
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Не, дзякуй, я паставіў у крычы не хачу рызыкаваць .. Мне трэба яго дыск або, па крайняй меры-адрасы, каб пачаць разумець што-то .. дзякуй тым, хто зможа мне дапамагчы ..