Ок, але я магу потым скапіяваць файлы непасрэдна ў 160 л.с. ў маім ECU ?
Ок, але я магу потым скапіяваць файлы непасрэдна ў 160 л.с. ў маім ECU ?
Ок, чаму? Але мне сказалі, што за драйвер не ведаю, што гэта значыць есць і іншыя карты? Прабачце, але для мяне ? арабская
Ок comicio зразумець? вы казалі, карты з драйвера я баюся забыцца шт;-) і калі я падымаю ціск турбо? Казаў мне мой сябар, што ? лепш зрабіць карту ў 3D ? праўда?
Карты, якія ўсе звязаны паміж сабой. Падняць толькі адзін ці іншы не трэба нічога, і, перш за ўсе, на турбо дызель і бензінавых рухавікоў, у цэлым, можна пашкодзіць вельмі легка.
Спрашчэння, калі ўвесці іп? паветра ў рухавік, вы павінны таксама пакласці pi? бензін. Усе павінна прытрымлівацца адносіны, дакладна сказаў "справаздачу стехиометрической" (AFR).
Што тычыцца метаду змяніць, я не для іх як лепш. Кожнае прылада фармавання сігналу выкарыстоўвае свой метад. Як правіла, Таблічнай і 2D.
Ад матфея
Адносіны яго карэктуе эбу пэўнага мяжы і ў пэўных сітуацыях. Калі вы набіраюцца значэння праз карту і не робяць адпаведныя вымярэння (AFR, EGT, Біцце і г. д.) могуць панесці вялікія рызыкі для рухавіка!!
Для файлаў mod калі вы звяртаецеся да персаналу форуму, безумоўна, будуць ведаць, згаджайцеся. Каб даведацца, як я прапаную, пачынаючы дзе-кіравання дызель, магчыма, тыпу EDC15 або калі менавіта вы хочаце зрабіць што-то добра, рабіць прыемна, вядома, што вы добра тлумачыць ідэі, і ўсе сумненні або пытанні, на якія вы можаце мець!![]()
Ад матфея
Не, я не ведаю, выкарыстоўвайце ўсе, што я павінен вучыцца
Ок, але ў тэорыі stechio не выправіць у адзіночку? Пры неабходнасці вы можаце? купіць карту ss за дадатковую плату
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 18-08-2014 да 20:36