Стар. 5 з 8 PrimaПерад ... 34567 ... АпошняеUltima
Вынікі з 81 41-50

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    53
    Ок, але я магу потым скапіяваць файлы непасрэдна ў 160 л.с. ў маім ECU ?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Citazione Першапачаткова Напісаў Polabarth Visualizza Messaggio
    Ок, але я магу потым скапіяваць файлы непасрэдна ў 160 л.с. ў маім ECU ?
    няма вы не можаце гэта зрабіць, калі вы чытаеце добра, вы павінны скапіяваць крокам і розныя абмежавальнікі на карце крычы вашага аўтамабіля і напісаць мод

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    53
    Ок, чаму? Але мне сказалі, што за драйвер не ведаю, што гэта значыць есць і іншыя карты? Прабачце, але для мяне ? арабская

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Ок, чаму? Але мне сказалі, што за драйвер не ведаю, што гэта значыць есць і іншыя карты? Прабачце, але для мяне ? арабская
    ecm titanium, пры загрузцы арыгінальнага файла, вам карты ў табліцы, якія можна змяніць з легкасцю, а гэтыя карты, што дае вам драйверы, трэба пракручваць у 2d і рэдагаваць любыя карты і абмежавальнікамі, што ecm не вы адкуль. я не ведаю, калі я добра растлумачыў

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    53
    Ок comicio зразумець? вы казалі, карты з драйвера я баюся забыцца шт;-) і калі я падымаю ціск турбо? Казаў мне мой сябар, што ? лепш зрабіць карту ў 3D ? праўда?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Ок comicio зразумець? вы казалі, карты з драйвера я баюся забыцца шт;-) і калі я падымаю ціск турбо? Казаў мне мой сябар, што ? лепш зрабіць карту ў 3D ? праўда?
    калі вы ведаеце, выкарыстоўваць ecm штук не забыўся, чаму? існуе функцыя, што робіць, у адрозненне ад больш позняй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Macchinista
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    Карты, якія ўсе звязаны паміж сабой. Падняць толькі адзін ці іншы не трэба нічога, і, перш за ўсе, на турбо дызель і бензінавых рухавікоў, у цэлым, можна пашкодзіць вельмі легка.

Спрашчэння, калі ўвесці іп? паветра ў рухавік, вы павінны таксама пакласці pi? бензін. Усе павінна прытрымлівацца адносіны, дакладна сказаў "справаздачу стехиометрической" (AFR).

Што тычыцца метаду змяніць, я не для іх як лепш. Кожнае прылада фармавання сігналу выкарыстоўвае свой метад. Як правіла, Таблічнай і 2D.
    Ад матфея

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Macchinista
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    Адносіны яго карэктуе эбу пэўнага мяжы і ў пэўных сітуацыях. Калі вы набіраюцца значэння праз карту і не робяць адпаведныя вымярэння (AFR, EGT, Біцце і г. д.) могуць панесці вялікія рызыкі для рухавіка!!

Для файлаў mod калі вы звяртаецеся да персаналу форуму, безумоўна, будуць ведаць, згаджайцеся. Каб даведацца, як я прапаную, пачынаючы дзе-кіравання дызель, магчыма, тыпу EDC15 або калі менавіта вы хочаце зрабіць што-то добра, рабіць прыемна, вядома, што вы добра тлумачыць ідэі, і ўсе сумненні або пытанні, на якія вы можаце мець!
    Ад матфея

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    53
    Не, я не ведаю, выкарыстоўвайце ўсе, што я павінен вучыцца

Ок, але ў тэорыі stechio не выправіць у адзіночку? Пры неабходнасці вы можаце? купіць карту ss за дадатковую плату
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 18-08-2014 да 20:36

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Не, я не ведаю, выкарыстоўвайце ўсе, што я павінен вучыцца

Ок, але ў тэорыі stechio не выправіць у адзіночку? Пры неабходнасці вы можаце? купіць карту ss за дадатковую плату
    для гэтага звярніцеся ў падзел " анлайн-сэрвісы форум

Стар. 5 з 8 PrimaПерад ... 34567 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •