Старонка 5 з 6 PrimaПерад ... 3456 АпошняеUltima
Вынікі з 56 41-50

Абмеркаванне: карты асноўных

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    Выбачайце msport не хацелі б я думаў так, вы маеце рацыю, што есць каштоўная інфармацыя, але мы не можам іх убачыць, пакуль мы не дасягнем 50 паведамленняў і да гэтага часу мы не можам зрабіць нічога, абменьвацца інфармацыяй паміж пачаткоўцаў.
    Прабачце яшчэ раз, магчыма гэта ? off topic.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў lupak Visualizza Messaggio
    Выбачайце msport не хацелі б я думаў так, вы маеце рацыю, што есць каштоўная інфармацыя, але мы не можам іх убачыць, пакуль мы не дасягнем 50 паведамленняў і да гэтага часу мы не можам зрабіць нічога, абменьвацца інфармацыяй паміж пачаткоўцаў.
    Прабачце яшчэ раз, магчыма гэта ? off topic.

Па-твойму, калі не ўкладваў у гэта правіла 50 карысныя паведамленні, што адбываецца? Ручнік я кажу, што пасля стварэння банка дадзеных файлаў крычы,запоўнены форум кіраўніцтва з тым, што тлумачэнні і каналы,уведзены раздзел з некалькімі тэхнічнымі кіраўніцтвамі,запоўненыя форумы, праграмы і ўсе гэта бясплатна ( прабачце, калі гэта трохі) я бачыў карыстальнікаў зарэгістравацца,нават не cagarci для прэзентацыі,спампаваць і знікнуць, па-твойму, было б правільна?
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport Visualizza Messaggio
    Па-твойму, калі не ўкладваў у гэта правіла 50 карысныя паведамленні, што адбываецца? Ручнік я кажу, што пасля стварэння банка дадзеных файлаў крычы,запоўнены форум кіраўніцтва з тым, што тлумачэнні і каналы,уведзены раздзел з некалькімі тэхнічнымі кіраўніцтвамі,запоўненыя форумы, праграмы і ўсе гэта бясплатна ( прабачце, калі гэта трохі) я бачыў карыстальнікаў зарэгістравацца,нават не cagarci для прэзентацыі,спампаваць і знікнуць, па-твойму, было б правільна?
    Вы msport вы маеце рацыю правілах,прышчапіць нас, пачаткоўцаў (па меншай меры кажу ад сябе ) мы спрабуем зразумець што-то аб мод. і мы не хочам пераказваюць.Кожны савет ? добра прымаю.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    сіцылія
    Et
    37
    Паведамленні
    129
    ін'екцыі карэкцыя ? тып ўзбагачэння пры паскарэнні ад таго, што я разумею? не ўпэўнены на 100%

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    у маей bmw карэкцыя ўпырску ? карта датчык выдатку паветра, дакладней, павінны адпавядаць карце recovery, які ўступае ў дзеянне ў выпадку няспраўнасці электраабсталявання датчык выдатку паветра
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    У маей восі дзевяты абаротаў і IQ, я думаю, а што я чытаю ў табліцы мае значэнне, што ідзе ад 1030 да 2000.
    Нават калі адрасы ў гэтую карту, не есць на файл ols.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    я-жывы прыклад, пачатковец, што ў гэтым форуме атрымаў шмат дапамогі ад msport, адміністратара і многіх іншых карыстальнікаў pi? эксперты мяне
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    хто-то можа chiarirmi ідэі адносна карта часу ўпырску ?
    Восі карту : Абаротаў, IQ і часу упырску;
    Калі карта мае IQ 60mm3 як перадапошні breakpoint і апошні breakpoint 120mm3 і ў мод я хацеў бы атрымаць 85mm3, як я павінен дзейнічаць ?
    Надтачыць восі ў 85mm3 з свой час або павялічыць працэнт у розныя часы, не дакранаючыся восі ці як?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    хто-небудзь ведае, даць мне адказ ?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    прабачце lupak але калі мы гаворым пра " карты асноўныя карты часу ўпырску, на мой погляд, не свабодны? ? менавіта гэты ? карта каліброўкі ? калі вы не ведаеце, як паступіць лепш пакінуць ori у адваротным выпадку аўтамабіль пачынае паліць тыпу парома...
    для карт, неабходных для кіравання дызель па мне, мы можам contarne тры з якіх галоўнае казаць edc15 ? карту педаль, што добра ведаеш і што толку, калі ад гэтага richiediil 15% больш, чым дызель ? відавочна, што трэба карэктаваць карты абмежаванне такі ж працэнт і я: карта дыму абмежавальнік крутоўнага моманту і карту пераўтварэнні нм>iq акрамя гэтых, то, паколькі мы далі больш, дызельнае паліва, вы павінны даць больш паветра і для кампенсацыі ен мае намер закрануць карту turbo і яго абмежавальнік, калі вы хочаце крыху больш? вы пу? злегку павялічыць карту press rail і адпаведны абмежавальнік, але я не рэкамендую....
    з метадам, апісаным вышэй, не дакранаючыся ne часы ne rail экю, робіць усе свае алгарытмічныя вылічэнні, як ад золата, каб даць вам мы? што прапануеце ў карту педаль...дакладна, што гэта ? мой асабісты метад модов, якія не neccessariamente ? - лепш за ўсіх, але я лічу, pi? "чысты" было б зрабіць некаторыя ўдакладненні на карце пароў, якія працуюць у долю стехиометрического але хацелася б пачуць, што думаюць прафесіяналы...
    Ps:у любым выпадку, хацеў бы я таксама ведаць адказ на ваш пытанне, давайце паглядзім, што нам гавораць....
    Апошні раз рэдагавалася манро; 12-10-2012 ў 15:02

Старонка 5 з 6 PrimaПерад ... 3456 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •