такім чынам, абсталяванне не змяняецца ? толькі такім чынам, каб прадаць свае інструменты, што былі ў доме.....
такім чынам, абсталяванне не змяняецца ? толькі такім чынам, каб прадаць свае інструменты, што былі ў доме.....
я не думаю, што змена абсталявання, на самай справе абнаўлення павінны атрымаць іх з новым мікра і праграмнага забеспячэння, па меншай меры ? наколькі я бачыў, для абнаўлення, для продажу.
нам трэба чытаць прашыўку ад kess 2.06 працуе, і пакласці яго ў нашай, і, адпаведна, усталяваць праграмнае забеспячэнне, і, па мне, гэта можа спрацаваць...
Нават я ад таго, што я зразумеў, HW не мяняе добраахвотнік, які адкрывае на врі і таму bk ўнутры.......
вы ўпэўненыя, што так легка чытаць прашыўку на тое, ori, і што яна не абаронена.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
некаторыя прадаўцы ўжо перапрацаваныя, і зараз сайты, якія сказалі, што яны прадаюць тыя з прашыўкі 4.хх цяпер яны зноў 3.xx
Бо добры плагіят, калі не абнавіць firewire не працуе поўнае абнаўленне.....
ну, але я маю на ўвазе той факт чытаць прашыўку кітайская 2.06, у адваротным выпадку гэта было б занадта добра, каб гэта зрабіць, то врі![]()
рэкамендую для куплі
есць прадавец на заліў, які кажа, што з 2.06 мае ўсе пратаколы актыўных.....
я ведаю, або, што кітайскія прадаўцы пераехалі ў італіі, або які-то беларуская есць валасы на жываце сказаць тое, што ен нават не ідэя.
на мой погляд, і наколькі я чуў, калі не абнавіць прашыўку, але толькі гэта-праграмнае забеспячэнне, пратаколы, новыя + адключаныя, якія вы бачыце ў спісе, але яны зацемна і не працуюць, а тыя, старыя.
Гэта што тычыцца да версіі 1.94 ад таго, што я чуў, на самай справе, калі яны змянілі праграмнае забеспячэнне можа працаваць са старымі пратакол, тыя, што былі пасля 1.89 не павінны працаваць.