-
Тэст фарсунак да школы з акумулятара, калі вы адчуваеце, тиц, калі прадукты працуюць і briblema можа быць праводка. Калі вы не адчуваеце тиц змяніць
-
Я папярэдні пост, ты scollego старонкі,
Сабраў блок кіравання стары,я сабраў фарсункі звонку і здаецца, што пырскае,я змяніў інжэктар другога цыліндру ў першы, і не пырскае . Што вы думаеце пра гэта?
-
Прывітанне ўсім,то, хлопцы, збіраецеся скрыначцы зводзіць мяне зводзіць мяне з розуму,я вам распавяду крыху, што я зрабіў,я памяняў блок кіравання рухавіком з іншага кланаваная,і назад тым жа дэфектам, які ідзе ў два,я праверыў continuit? што ? 00,3 шкала 200 ом,крыніца харчавання, станоўчы ў цэлым з трох інжэктараў на рухавіку і 1,06 вольт усе тры фарсункі.рухавіку і 6 вольт,замест каманды і 10 вольт на ўсіх трох фарсунак да мінімуму.я таксама спрабаваў ўсталяваць інжэктар руль і здаецца, што пырскае.у той жа час я вяртанне
-
Прывітанне маланка, як я сказаў вам раней, тэст фарсунак на экскурсійнае 90%, што адзін і скокнуў
-
Прывітанне ўсім у мяне навіны c'? трэці цыліндр без сціску? я не магу зразумець, чаму так? я не сціску трэцяга цыліндру і не пырскае першага цыліндру,блок кіравання рухавіка можа кампенсаваць тое, што не хапае трэцяга цыліндру?
-
Прывітанне маланка пачынаецца пасля аднаўлення кампрэсіі ў цыліндры
-
Чаму? калі я не сціску трэцяга цыліндру і не пырскае па-першае,інжэктар?
-
прывітанне маланка, калі ў вас сціску інжэктар можа spruzzarci ўнутры нават вядро рэчы, але машыны не ідзе. кантралюе сціск, можа быць, у вас есць клапан, які застаецца адкрытым. выпраўленая памылка сціску вы бачыце астатнія
-
Прывітанне ўсе, прабачце, што я не зрабілі больш? пасля столькіх перыпетый кліент вырашыў, што прадае cos? як
Без яе на месца.
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
пакуль чытала думала, рухавік :-)
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума