Старонка 5 з 6 PrimaПерад ... 3456 АпошняеUltima
Вынікі з 59 41-50

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    99
    Вы падкажыце, а на паспяховага праграмавання паведамленні, сардэчна запрашаем!
    Пасля мод, як апісана ў абмеркаванне, я спрабую пісаць, пакінуўшы ўсе sw з наладамі па змаўчанні, і я выпусціла памылка, паколькі запіс праверыць chk, перш чым пісаць, я зрабіў кантроль chk з дапамогай mpps і выправіла вобласці, пасля гэтага? я падняў зноў пісаць, і voil? 20сек прыкладна зрабіў пры спробе ачысціць і перазапісу правільна!

Я яшчэ раз дзякую вам за дапамогу мне! Я спадзяюся працягнуць вывучэнне новых рэчаў! Асабліва на змяненне карту!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di maurof650
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Паведамленні
    210
    Я не зразумеў, як вы зрабілі, каб выправіць cks з MMPS; па крайняй меры, для MPPS (зроблена ў кітаі) мне здаецца, што правільны cks матацыклаў Ducati.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Магчыма, што я яго MPPS калі-SW, можа быць, больш? у курсе... ну!! я б сказаў, што вы не можаце, вядома, скардзіцца, што !!

M999
    Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    99
    Калі sw, што выкарыстанне пу? служыць для правядзення праверак працы я магу падзяліцца з вамі, форум дазваляе!

Citazione Першапачаткова Напісаў m999 Visualizza Messaggio
    Магчыма, што я яго MPPS калі-SW, можа быць, больш? у курсе... ну!! я б сказаў, што вы не можаце, вядома, скардзіцца, што !!

M999

Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Паведамленні
    210
    Ясна; гэтая працэдура, я чуў толькі адзін раз, але я ніколі не вельмі выпадку менавіта чаму? ? быў адзінкавы выпадак.
    Калі прыкладзеце два файла, якія вы выкарыстоўвалі (у врі і мадыфікаваны да cks), я імкнуся з маім ECU "марскія свінкі) і скажу вам, што адбываецца.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    99
    Яго я прыводжу ў гэтай тэме?

Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Паведамленні
    210
    Тое, што і зыходнае ? пераканаліся, і ў вас ужо? апублікавана ў іншае абмеркаванне, так што не прыкласці; тое зменены з дапамогай HxD (без cks), паколькі файл "падручнік" і выправіць, я думаю, што лепш прымацаваць яго тут, калі іншых указанняў мадэратараў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    99
    Вось зменены файл з HxD:
    MyHymTermi22.DRD.rar

Маўра, як вы ставіцеся, проста curiosit?, у паслядоўны з mpps або да стойцы з іншым абсталяваннем?

Citazione Першапачаткова Напісаў maurof650 Visualizza Messaggio
    Ясна; гэтая працэдура, я чуў толькі адзін раз, але я ніколі не вельмі выпадку менавіта чаму? ? быў адзінкавы выпадак.
    Калі прыкладзеце два файла, якія вы выкарыстоўвалі (у врі і мадыфікаваны да cks), я імкнуся з маім ECU "марскія свінкі) і скажу вам, што адбываецца.
    Citazione Першапачаткова Напісаў maurof650 Visualizza Messaggio
    Тое, што і зыходнае ? пераканаліся, і ў вас ужо? апублікавана ў іншае абмеркаванне, так што не прыкласці; тое зменены з дапамогай HxD (без cks), паколькі файл "падручнік" і выправіць, я думаю, што лепш прымацаваць яго тут, калі іншых указанняў мадэратараў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    99
    Я дадам, што я заўважыў, што, робячы карэкцыі кантрольнай сумы файла зменены з HxD, праз chk corrector і параўноўваючы яго з тым, generatomi ад mpps ідэнтычныя. Таму я думаю, што mpps тое, што ен правільны!

Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Паведамленні
    210
    спрабую mpps12 з падключэннем да школы.

Старонка 5 з 6 PrimaПерад ... 3456 АпошняеUltima

Запіс