-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
дасылаю вам фота майго інструмента, каб зразумець, дзе ў мяне праблема, я паказаў вам, што, я мяркую, былі рэзістары, вы заўважыце, што яны размешчаны па-рознаму23_aprile_2014_220038_CEST[2].jpg
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
прывітанне, робі, я бачу, што ваш ? моцна адрозніваецца, я прапанаваў вам вымераць з дапамогай мультиметра значэнне гэтых двух рэзістараў (r 27 і r 28) і ўбачыць, калі хто-то на форуме, што ен інструмент, як і ваш кажа вам значэнне, якое знаходзіцца ў яго інструмент, у маім не магу зразумець, што нумарацыя далі на супраціў, аб якім я кажу, вы ўбачыце, r28 (гэты вялікі сіні), то можа быць r27, што на 3,9 khom?
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
не, я думаю, што супраціў грубай і R63 а супраціў я мяркую, што альбо змяніць, так і r28,вы заўважылі, што ў маім нумарацыя рэзістараў над рэле' не ў шэрагу, але яны ідуць у паслядоўнасці 54 55 57 56?
дзіўна, праўда, як я разумею, такіх, каб убачыць, калі яны ў парадку?
-
калі, па-вашаму ? r 28, то misurala па меншай меры, каб ведаць, колькі ?, затым для тых, недалека ад rel? пошук rifarti на першай фатаграфіі, якія я паслаў, вядома ? доўжыцца, улічваючы, што не пранумараваны? магчыма, вымераючы, нават тыя, можа быць, вы можаце знайсці некаторыя пазіцыі
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
сення я спрабаваў чытаць scania пасля замены супраціву, якія presumevo быў правільным, вядома, не выканана.
ce' няма, што ен ніколі не чытаў з певень v50 1 сід?
хто-небудзь калі-небудзь зрабіў змены на гэтага пеўня?
-
Прывітанне, робі, назва гэтага паста кажа аб іншай версіі і не ваш, я думаю, што калі зрабіць пошук па форуме ? поўная інфармацыя аб mod для вашай версіі....
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума