-
вы праз obd з певень, kessv2, калі вы не маеце зносіны, вы можаце змяніць чытання bdm ў 2eprom ўручную выкрэсліваць пісання
-
З певень не ўдалося, вы ведаеце, калі вы пу? рабіць з kess v2 slave?
-
фермі.... я ведаю, я..... вы scirtto файл з абаронай obd ecusafe..... калі напісаць файл read protection edc16u1 і u34 не можаце яшчэ уступіць у зносіны з паслядоўным
-
Я не выкарыстаў ecusafe. Дыягностыка з дапамогай Vag кажа выразна, не памятаю надпіс, але кажа н. Пісання, max=4, запісаў, зробленых=4, базыліка была перададзена доминиканцам з пісання=1. Толькі што я магу зрабіць здымак экрана
-
У маім эбу не прымушае мяне пісаць, але ў vcds не я і ніхто з гэтых памылак. Я назад дыягназ і паказанні розных блокаў кіравання.
-
Увага, не ? лічыць памылкай. ? толькі інфармацыя, толькі ў мяне vcds на руках, есць месца для надпісы і меню-выпраўленыя
-
ах, добра. Ва ўсякім выпадку на маім запуску vcds, і ніякай інфармацыі на ім, і прымушае мяне прайсці ўсе дыягностыкі, дазволеныя з маім тыпам эбу. Я не ведаю, калі потым табе гэтыя запісы табе паведаміць, дзе c'? лічыльнік пісання.
-
але ? правілы, уся група vag, што пасля 4-га ліста пу? быць гэты блок?
-
fire не ўпэўнены, але не думаю. Я ведаю, што многія прыходзяць гэта шмат разоў. сябар, з такой жа сістэмай цяпер ? прыехаў у 17 без праблем
-
я да абнулення быў на 40 пісання
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума