Старонка 5 з 7 PrimaПерад ... 34567 АпошняеUltima
Вынікі з 66 41-50
    АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Citazione Першапачаткова Напісаў davidepar Visualizza Messaggio
    прывітанне ад матфея , дай мне ўсяго толькі пацвярджэнне таго, усе мікрасхемы ў вашай mobo з'яўляюцца падпісанымі 34063 PMUTE?? калі вам гэта неабходна, і з дазволу dell адміністратара, ці магу я адправіць вам па пошце кампанентаў, падпісанымі MC 34063 я канверт поўнай
    калі я паўтараю адміністратара дазволіць мне дашліце мне ваш адрас у лічку, на маю асабістую пошту, так ніхто не можа парушаць нашу прыватную жыцце і цябе паслаў іх з задавальненнем, калі вы жадаеце максімальна гэта сапраўды кафэ, шляхам аднаўлення выдаткаў....
    соты раз паўтараю, адміністратар, дайце мне дазвол? дзякуй.....

ад матфея, дайце мне ведаць прывітанне.....
    калі не ? што, абароненай аўтарскім правам, вы таксама можаце запісаць яе або ўкласці яго ў паведамленне для форуму росту

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    24
    ад матфея, калі я чытаць на жаль, я чытаў рэгламент, які забараняе публікацыю адрасоў ***** і нічога іншага....таму ў цяперашні час я не ведаю, як вам дапамагчы....
    для admin леандра, 89, што я магу зрабіць, каб атрымаць адрас ад матфея і іншыя кампаненты???

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Macchinista
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    Citazione Першапачаткова Напісаў leandro89 Visualizza Messaggio
    калі не ? што, абароненай аўтарскім правам, вы таксама можаце запісаць яе або ўкласці яго ў паведамленне для форуму росту
    Думаю, ен не зрабіў аўтарскіх правоў. Справа ў тым, што Давід хацеў бы ласкава даслаць мне кампаненты, каб выправіць майго пеўня, які перастаў жыць! І прасіў толькі дазволу размяшчаць мае або яго **** каб дамовіцца аб адпраўцы кампанентаў. Вось і ўсе.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Citazione Першапачаткова Напісаў Машыніст Visualizza Messaggio
    Думаю, ен не зрабіў аўтарскіх правоў. Справа ў тым, што Давід хацеў бы ласкава даслаць мне кампаненты, каб выправіць майго пеўня, які перастаў жыць! І прасіў толькі дазволу размяшчаць мае або яго **** каб дамовіцца аб адпраўцы кампанентаў. Вось і ўсе.
    Я чытаў дрэнна, у любым выпадку, уставіць **** і кантакты ? забаронена.

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    Для гэтага мы папрасілі, калі хто-то пі? вышэй давала нам дазвол. Але, калі не пу? менавіта цярпенне.
    Ад матфея

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di flamingsn3Ak3r
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215
    я не ведаю, дзе я мог бы задаць пытанне, так што прашу прабачэння загадзя.
    Але пеўнік V2 у яго версіі, 48, 51, 53 і г. д., што яны па-рознаму?
    лепш узяць апошнюю версію-чаму? ? pi? поўнае, а таксама, pi? цяжка або ідзе ў залежнасці ад тыпу
    ЭКЮ і/або выкарыстання, што s, ene назад?
    Дзякуй.

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    У тэорыі, калі я не кажу, дзярмо версіі толькі 2. 48 (OBD + BDM + BOOT), які не мае Tricore, 53 (апошні раз), што ен BDM, TRICORE , ПАСЛЯДОЎНЫ БД. Іншыя версіі 50 і г. д. у сярэдзіне павінны быць толькі развіцце 48, але роўныя 48.
    Ад матфея

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    203
    прывітанне ад матфея я пацвярджаю, што калі ў вас есць рэле жоўтага і ініцыялы і mc 34063 добрага якасці, магчыма, лепш, чым у мяне, і я пацвярджаю, што больш чым у два рэзістара кварц і hef4016bt я замяніў толькі два кандэнсатара аднолькавай емістасці, але напружанне больш
    63 вольта, а 50 кошт менш, яны больш стабільныя і легка reperibilita даю абрэвіятура

100mf temp 105+ c 63v (замяняе мод ад 330 mf)

10мф temp 105+ c 63v (замяняе моды паказана з 100 mf)

я паўтараю, толькі так, і стабільнай і кварца вагаецца правільна ....калі вы зробіце змяненне поўнай фільтр tdk і epcos стаіць вельмі і абмяжоўваюць здольнасці
    але, прачытаўшы тэхнічныя характарыстыкі mc34063 і пазначана, што ў выпадку, калі значэння занадта высокія(гл. емістасці кандэнсатараў прыведзены, гледзячы на mobo ад моманту да dx

арыгінал 220 mf ----------> мод 470 mf

арыгінальны 100mf------------> мод 330 mf

арыгінальны 10мф-------------> mod mf 100

аб'ем занадта вялікі, апрацоўваецца дрэнна ад кварца, а ад комплекснага hef....*****і па-за лесвіцы, я зрабіў з тэстаў, так і з mod штуршок, што з гэтай, што вам расказаць прама цяпер
    і я гарантую, што пеўнік і надзейна, і нават хутчэй, з маей мод....

тэст на ford focus tdci 18 2002 год delphi

да mod чытаў, толькі id, але даваў дзіўныя сімвалы
    пасля мод толькі рэзістары без замены кандэнсатараў і замена кварца+ убудаваны hef прачытана 13 хвілін ......напісана 27 хвілін

пасля змены саміх кандэнсатараў, але толькі два з магутнасць 50в 63v прачытана 9 хвілін і напісана ў 18

гэта і мой вопыт.....працуе добра, нават у bdm
    апублікаваць поўны спіс як мага хутчэй

ps для інтэграваных, што вам трэба, знешні выгляд ок, адміністратара, калі вы хочаце вас паслаў іх

прывітанне
    У мяне есць пеўнік, якога я зрабіў змены, названыя mbena, то есць нават замена кандэнсатараў.
    Зараз працуе добра, але ў virt? вашага вопыту і вопыту машыніста, ці што ? лепш ідзеце сьледам за ваш савет.
    Такім чынам, трэба паставіць емістасць кандэнсатараў? родам, але напружанне больш: ? у выпадку, калі замяніць іх усе з тымі, ад 63В? Вы выбралі 105? тэмпературы, але 85? я думаю, што варта так жа; дакладна?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    24
    Citazione Першапачаткова Напісаў giary74 Visualizza Messaggio
    У мяне есць пеўнік, якога я зрабіў змены, названыя mbena, то есць нават замена кандэнсатараў.
    Зараз працуе добра, але ў virt? вашага вопыту і вопыту машыніста, ці што ? лепш ідзеце сьледам за ваш савет.
    Такім чынам, трэба паставіць емістасць кандэнсатараў? родам, але напружанне больш: ? у выпадку, калі замяніць іх усе з тымі, ад 63В? Вы выбралі 105? тэмпературы, але 85? я думаю, што варта так жа; дакладна?
    прывітанне giary выбачайце за затрымку..але я пацвярджаю, мой вопыт...з mod цягі consigliatami раней у мяне быў пеўнік нестабільна ў практыцы было занадта шмат напругі на кварц і на hef4016bt, я паўтараю вам, і толькі мой вопыт
    персанал пяро, і я пайшоў за крокам, і пасля некалькіх тэстаў, я хацеў бы паставіць condesatori з ж емістасці, але напружанне вышэй....і я пацвярджаю, певень у бд і надзейна
    думаеце, што мой аўтамабіль стары, але дзейнічае ford focus 1.8 tdci, перш нікім не прачытана....пасля таго, як першы крок абмен рэзістары, кварц і яшчэ ўбудаваны hef прачытаў у 13 хвілін....
    пасля змены кандэнсатараў, як mbena і нестабільнай, але крок fondanmentale і hef....занадта шмат патэнцыялу....не кіраваным...доўга...акрамя таго, перайсці падкрэсліваючы іх mc34063 чытайце datasheet і растлумачыў, што значэння напружання
    больш у доўгатэрміновай перспектыве прыводзяць да стабільнасці і паслядоўнае парушэнне.....

у канчатковым рахунку, таму што сіла рук, калі mobo добра працуе, і без націску на мяжы......
    з пункту гледжання электроннай паставіць кандэнсатар, аб'ем той жа, але напружанне вышэй, і дазволена....нават і перавага ва ўстаноўлены....
    факты пасля паўторнага курса конденс....чытаць focus 11 хвілін
    нават калі я прызнаюся, з гольфа 4 серыі edc15 заняў 27 хвілін на чытанне і 19-у запісу....
    я спрабаваў некаторыя ecu у рэжым загрузкі і як....потым другі, я не магу сказаць...

giari я забыўся пра адну рэч...важна...за гэта выпрабаванне таксама......з пеўня на харчаванне ў школе, не ў ecu запусціце праграму і зрабіце чытанне....калі і нестабільнай правер чытаць тое ж самае, як калі б ecu, а затым завісае без памылак
    гэта ўжо прыкмета стабільнасці...я так рабіла пасля condesatori падвышанай

іншы недахопам было, падчас чытання id.....калі cliccavo першы раз чытаў, але даваў дзіўныя сімвалы тыпу машынны мову....ў вас маецца hex-файл ??

калі cliccavo яшчэ два разы даваў правільны..!!!!

мне не спадабалася

пасля новай замены кандэнсатараў той жа емістасці арыгінальны, але вольт да 63, а не 50

і вярнуўся стабільнай....
    дайце мне ведаць.....
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 15-02-2014 да 11:39

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    прывітанне giary выбачайце за затрымку..але я пацвярджаю, мой вопыт...з mod цягі consigliatami раней у мяне быў пеўнік нестабільна ў практыцы было занадта шмат напругі на кварц і на hef4016bt, я паўтараю вам, і толькі мой вопыт
    персанал пяро, і я пайшоў за крокам, і пасля некалькіх тэстаў, я хацеў бы паставіць condesatori з ж емістасці, але напружанне вышэй....і я пацвярджаю, певень у бд і надзейна
    думаеце, што мой аўтамабіль стары, але дзейнічае ford focus 1.8 tdci, перш нікім не прачытана....пасля таго, як першы крок абмен рэзістары, кварц і яшчэ ўбудаваны hef прачытаў у 13 хвілін....
    пасля змены кандэнсатараў, як mbena і нестабільнай, але крок fondanmentale і hef....занадта шмат патэнцыялу....не кіраваным...доўга...акрамя таго, перайсці падкрэсліваючы іх mc34063 чытайце datasheet і растлумачыў, што значэння напружання
    больш у доўгатэрміновай перспектыве прыводзяць да стабільнасці і паслядоўнае парушэнне.....

у канчатковым рахунку, таму што сіла рук, калі mobo добра працуе, і без націску на мяжы......
    з пункту гледжання электроннай паставіць кандэнсатар, аб'ем той жа, але напружанне вышэй, і дазволена....нават і перавага ва ўстаноўлены....
    факты пасля паўторнага курса конденс....чытаць focus 11 хвілін
    нават калі я прызнаюся, з гольфа 4 серыі edc15 заняў 27 хвілін на чытанне і 19-у запісу....
    я спрабаваў некаторыя ecu у рэжым загрузкі і як....потым другі, я не магу сказаць...
    Якое напружанне павінен прыбыць у комплекснай HEF4016BT ?? да мяне прыходзяць 9 вольт. можа быць, вы ? толькі згарэў кварц!
    Ад матфея

Старонка 5 з 7 PrimaПерад ... 34567 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •