ад матфея, калі я чытаць на жаль, я чытаў рэгламент, які забараняе публікацыю адрасоў ***** і нічога іншага....таму ў цяперашні час я не ведаю, як вам дапамагчы....
для admin леандра, 89, што я магу зрабіць, каб атрымаць адрас ад матфея і іншыя кампаненты???
Для гэтага мы папрасілі, калі хто-то пі? вышэй давала нам дазвол. Але, калі не пу? менавіта цярпенне.![]()
Ад матфея
я не ведаю, дзе я мог бы задаць пытанне, так што прашу прабачэння загадзя.
Але пеўнік V2 у яго версіі, 48, 51, 53 і г. д., што яны па-рознаму?
лепш узяць апошнюю версію-чаму? ? pi? поўнае, а таксама, pi? цяжка або ідзе ў залежнасці ад тыпу
ЭКЮ і/або выкарыстання, што s, ene назад?
Дзякуй.
У тэорыі, калі я не кажу, дзярмо версіі толькі 2. 48 (OBD + BDM + BOOT), які не мае Tricore, 53 (апошні раз), што ен BDM, TRICORE , ПАСЛЯДОЎНЫ БД. Іншыя версіі 50 і г. д. у сярэдзіне павінны быць толькі развіцце 48, але роўныя 48.![]()
Ад матфея
У мяне есць пеўнік, якога я зрабіў змены, названыя mbena, то есць нават замена кандэнсатараў.
Зараз працуе добра, але ў virt? вашага вопыту і вопыту машыніста, ці што ? лепш ідзеце сьледам за ваш савет.
Такім чынам, трэба паставіць емістасць кандэнсатараў? родам, але напружанне больш: ? у выпадку, калі замяніць іх усе з тымі, ад 63В? Вы выбралі 105? тэмпературы, але 85? я думаю, што варта так жа; дакладна?
прывітанне giary выбачайце за затрымку..але я пацвярджаю, мой вопыт...з mod цягі consigliatami раней у мяне быў пеўнік нестабільна ў практыцы было занадта шмат напругі на кварц і на hef4016bt, я паўтараю вам, і толькі мой вопыт
персанал пяро, і я пайшоў за крокам, і пасля некалькіх тэстаў, я хацеў бы паставіць condesatori з ж емістасці, але напружанне вышэй....і я пацвярджаю, певень у бд і надзейна
думаеце, што мой аўтамабіль стары, але дзейнічае ford focus 1.8 tdci, перш нікім не прачытана....пасля таго, як першы крок абмен рэзістары, кварц і яшчэ ўбудаваны hef прачытаў у 13 хвілін....
пасля змены кандэнсатараў, як mbena і нестабільнай, але крок fondanmentale і hef....занадта шмат патэнцыялу....не кіраваным...доўга...акрамя таго, перайсці падкрэсліваючы іх mc34063 чытайце datasheet і растлумачыў, што значэння напружання
больш у доўгатэрміновай перспектыве прыводзяць да стабільнасці і паслядоўнае парушэнне.....
у канчатковым рахунку, таму што сіла рук, калі mobo добра працуе, і без націску на мяжы......
з пункту гледжання электроннай паставіць кандэнсатар, аб'ем той жа, але напружанне вышэй, і дазволена....нават і перавага ва ўстаноўлены....
факты пасля паўторнага курса конденс....чытаць focus 11 хвілін
нават калі я прызнаюся, з гольфа 4 серыі edc15 заняў 27 хвілін на чытанне і 19-у запісу....
я спрабаваў некаторыя ecu у рэжым загрузкі і як....потым другі, я не магу сказаць...
giari я забыўся пра адну рэч...важна...за гэта выпрабаванне таксама......з пеўня на харчаванне ў школе, не ў ecu запусціце праграму і зрабіце чытанне....калі і нестабільнай правер чытаць тое ж самае, як калі б ecu, а затым завісае без памылак
гэта ўжо прыкмета стабільнасці...я так рабіла пасля condesatori падвышанай
іншы недахопам было, падчас чытання id.....калі cliccavo першы раз чытаў, але даваў дзіўныя сімвалы тыпу машынны мову....ў вас маецца hex-файл ??
калі cliccavo яшчэ два разы даваў правільны..!!!!
мне не спадабалася
пасля новай замены кандэнсатараў той жа емістасці арыгінальны, але вольт да 63, а не 50
і вярнуўся стабільнай....
дайце мне ведаць.....
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 15-02-2014 да 11:39