Старонка 5 з 5 PrimaПерад ... 345
Вынікі-ад 41 да 49 49

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    117
    калі я не памыляюся, то ў 69\75 збіраюць усе абмен c510 і таму я лічу, што запасныя часткі сумяшчальныя

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    катання/витербо
    Паведамленні
    43
    Citazione Першапачаткова Напісаў Ela.Toretto Visualizza Messaggio
    калі я не памыляюся, то ў 69\75 збіраюць усе абмен c510 і таму я лічу, што запасныя часткі сумяшчальныя
    дакладна ;-)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Тревильо
    Паведамленні
    74
    я бачу, як яна ідзе, Як спадзеючыся, што не прыйдзецца больш? замяніць, у крайнім guarder? што ypsilon

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    127
    З, як мы я працую даволі даўно, спачатку для класічных аўтамабіляў, калі мы я бег цяпер з іх апрацоўку. І фірма сур'езная, што пу? рабіць прыкладання на заказ і ўжо маюць? шмат матэрыялу ў наяўнасці. Лепш за ўсе патэлефанаваць ўладальніку ? вельмі карысныя ? безумоўна, вам прапануюць тое, што ? рашэннем гэтай праблемы? падыходзіць па добрых цэнах.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    109
    Калі ласка, праверце махавік, што часта ен спажывае не так, можа быць, ettificarlo po або купіць ўзмоцненага счаплення, калі вы хочаце больш grip раіў, калі і падлучаны дыск ці іншы valeo і знешні выгляд

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Болга
    чивитавеккья
    Паведамленні
    3
    гэты тып рухавіка мае дэфект страты алею ад помпы ў рэйку, такая страта прыводзіць да прабуксоўкі счаплення, што cos? працягласць...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    53
    Абмен c510 трымае мала пара і fiat выкарыстоўвае адмыслова муфты не вельмі моцнымі, каб не пашкодзіць яго я таксама на маей 500 Abarth акрамя счаплення кантралюе двухмассовом махавік

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Томск (CA)
    Et
    54
    Паведамленні
    105
    На многія аўтамабілі групы fiat, што ўхаластую не ? счаплення, але бенс? прама вянок канічнай шасцярні, якая ўсталеўваецца на гарачы без якіх-небудзь болт падтрымкі
    Неўтаймаванай запалам, каб усе, што мае рухавік унутранага згарання:)

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    53
    Мне змянілі на гарантыі, абмен c510 счаплення і махавік пасля 18000 км, счапленне было ўжо? кота і падшыпнік у кпп шумяць

Старонка 5 з 5 PrimaПерад ... 345

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •