калі я не памыляюся, то ў 69\75 збіраюць усе абмен c510 і таму я лічу, што запасныя часткі сумяшчальныя![]()
калі я не памыляюся, то ў 69\75 збіраюць усе абмен c510 і таму я лічу, што запасныя часткі сумяшчальныя![]()
я бачу, як яна ідзе, Як спадзеючыся, што не прыйдзецца больш? замяніць, у крайнім guarder? што ypsilon
З, як мы я працую даволі даўно, спачатку для класічных аўтамабіляў, калі мы я бег цяпер з іх апрацоўку. І фірма сур'езная, што пу? рабіць прыкладання на заказ і ўжо маюць? шмат матэрыялу ў наяўнасці. Лепш за ўсе патэлефанаваць ўладальніку ? вельмі карысныя ? безумоўна, вам прапануюць тое, што ? рашэннем гэтай праблемы? падыходзіць па добрых цэнах.
Калі ласка, праверце махавік, што часта ен спажывае не так, можа быць, ettificarlo po або купіць ўзмоцненага счаплення, калі вы хочаце больш grip раіў, калі і падлучаны дыск ці іншы valeo і знешні выгляд
гэты тып рухавіка мае дэфект страты алею ад помпы ў рэйку, такая страта прыводзіць да прабуксоўкі счаплення, што cos? працягласць...
Абмен c510 трымае мала пара і fiat выкарыстоўвае адмыслова муфты не вельмі моцнымі, каб не пашкодзіць яго я таксама на маей 500 Abarth акрамя счаплення кантралюе двухмассовом махавік
На многія аўтамабілі групы fiat, што ўхаластую не ? счаплення, але бенс? прама вянок канічнай шасцярні, якая ўсталеўваецца на гарачы без якіх-небудзь болт падтрымкі
Неўтаймаванай запалам, каб усе, што мае рухавік унутранага згарання:)
Мне змянілі на гарантыі, абмен c510 счаплення і махавік пасля 18000 км, счапленне было ўжо? кота і падшыпнік у кпп шумяць