Старонка 5 з 6 PrimaПерад ... 3456 АпошняеUltima
Вынікі з 54 41-50
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    45
    калі заказчык абразаецца 360,00€? ці задаволеныя вы ўжо? няправільна з самага пачатку. Затым вы павінны ўбачыць, калі хто зрабіў карту ? адзін, які марнуе шмат грошай для абнаўлення і многае " або " купіць кітайскі матэрыял. І тады я сказаў, што не ацэньваю працу іншых, усе liberissimi, я даў толькі асабістае меркаванне!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    відавочна, ты не больш за 10000? абсталявання, каб зрабіць гэтую працу,відавочна, вы не плаціце 2.500? круглы год, каб пастаянна мадэрнізаваць гэта абсталяванне,мабыць, вы не марнуеце ў сярэднім 1000? у год б) і, відавочна, не ад 1/3, што даходы дзяржавы, таму што, калі ты,ты і spedevi, як апісана вышэй, калі вы патрабавалі выключэння рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў, як мінімум, partivi ад 100? і супастаўленні,выдаленне egr,выдаленне dpf, то я хацеў бы ўбачыць, калі вы як бы занадта шмат 360?,магчыма, у гэтыя 360? там ен зарабіў, а таксама майстэрню, якую ен назваў хлопца, а затым паглядзіце, што застаецца,многія з вас перакананыя, што свет chiptuning і mpps 80? і раз, і тытан знайсці ў сеткі бясплатна,а затым, калі вы робіце пашкоджанні і заблакаваныя блокі кіравання, хачу паглядзець, што вы думаеце,гэта значыць, у некалькі слоў, перш чым судзіць аб працы, абмяркуйце, добра ўсе, што есць вакол.
    Я цалкам згодны з тым, што кажа msport...! І тыя, якія маюць ідэю, і яны імправізуюць,,? цалкам кожны горад? ...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў cerbino Visualizza Messaggio
    не для таго, каб гаварыць аб кім-то дрэнна, але тое, што тычыцца мяне, 360,00? аўтамабіль я павінен sgommare у 3? руху, па меншай меры!! Для гэтага, я падышоў да чып-цюнінг: я хацеў, каб наладзіць паводзіны майго аўтамабіля!!!

не для таго, каб пакласці яшчэ пальцам у ране, але адзін у мяне адключаецца egr да Каляровасці mjt 120cv БЯСПЛАТНА!!!! Але ен быў іншым, але, як праца, на мой погляд 50,00? ці 100,00? max pi? што дастаткова для працы, як правіла,
    калі вы працуеце пад дом з клонаў памятаеце, што замест таго, мы прафесіяналы, мы павінны даць 70 працэнтаў дзяржава, такім чынам, факты 2conti
    выбачайце, l off-topic, але некаторыя рэчы прымушаюць мяне incacchiare

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Мангейм , Германія
    Паведамленні
    256
    Таксама я думаю, як Msport і legendaryslave. Тут, у Германіі, бяруць мінімум 300 еўра толькі для рэзюмэ ў pi? без dpf off. Калі вам робяць tricore трэба выдаткаваць 450 еўра - 700 еўра . Калі вы атрымаеце 50 еўра на машыну, як вы хочаце атрымаць, па меншай меры абнаўленняў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di baraldino
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Модена
    Паведамленні
    207
    Толькі той, хто мае дзейнасці, абсталяванне афіцыйнае і плаціць падаткі пу? дазволіць сабе казаць аб коштах, хто робіць гэта для хобі ? лепш, што ен затыкніся
    Я заплюшчваю off topic

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    45
    тут вы казалі, перапрызначэння, калі не памыляюся, і па-мойму, калі я іду з profassionista, каб перапрызначыць аўтамабіль, і я праводжу 360,00 € (і, спадзяюся, з рахунак-фактура, але вельмі рэдка, іншы, што я замолкаю! і на лаўцы аўтамабілі запісвае 6 рэзюмэ ў pi?, па мне ? крадзяжу. Гэта мае асабістае меркаванне, і, у тэорыі, мы яшчэ ў дэмакратыі, нават калі вы не думаеце! Тады, калі хто-то пакутуе ? праблема яго.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    тут вы казалі, перапрызначэння, калі не памыляюся, і па-мойму, калі я іду з profassionista, каб перапрызначыць аўтамабіль, і я праводжу 360,00 € (і, спадзяюся, з рахунак-фактура, але вельмі рэдка, іншы, што я замолкаю! і на лаўцы аўтамабілі запісвае 6 рэзюмэ ў pi?, па мне ? крадзяжу. Гэта мае асабістае меркаванне, і, у тэорыі, мы яшчэ ў дэмакратыі, нават калі вы не думаеце! Тады, калі хто-то пакутуе ? праблема яго.
    з гэтым я згодны з вамі, калі прафесіянал ? добра ці не, і ці варта для ўсіх дзейнасць ? працы, але мне не прыходзьце, кажуць, я рабіў лепш, за 100 еўра-і ты, вядома, не зробіце, як асноўная праца, але для акруглення, нават не я, я толькі зарэгістраваны, заднім чыслом, я памер ад голаду ? у галіне маей дзейнасці
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    45
    не ? ясна, падрабязна, я не rimappo аўто няма, толькі на мае чаму? я хацеў, каб наладзіць характар майго аўтамабіля, у залежнасці ад маіх патрэбаў. Калі я зрабіў некаторыя змены ў іншым ? было, чаму? я не мог адмовіць. Але калі я звярнуся прафесіяналам, каб пераўтварыць аўтамабіль і марнаваць 360,00 € на аўтамабілі тыпу Alfa 156 mjet я чакаю, па крайняй меры, чытаць +20cv да школы. Я лічу, што гэта правільна. Толькі + 6cv, калі дадатковы модуль ne я атрымліваю больш, гэта азначае, што rimappatore толькі "гладзіў" карту.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    ? суб'ектыўнае меркаванне: я, напрыклад, калі б мне прыйшлося выбіраць паміж 6cv, але факты з палітыкай і 150-200 € за модуль і 20cv шчыра кажучы, я б выбраў першы, так? надзейнасць? не мае цаны....падмануць ecu аўтамабіля, не ? як зарабіць коней....вядома, канцэпцыя-й? дызель-й? прадукцыйнасць запар і максімум ? гэта спосаб атрымаць больш высокую прадукцыйнасць,але, калі не зроблены добра, на доўгі кампанентаў рухавіка, што адбіваецца і калі вы павінны былі зрабіць, 100 тыс. км язды на машыне, вы зробіце менш паловы?, гэта-тое, чаму? аддаю перавагу марнаваць, пры ўмове, што той, хто пакладзе рукі гатовыя абавязак....
    я нейкі руцінай, я раблю, калі я думаю, я зразумеў і дыягназ на руках...інакш, дарагія аўтамабілі або запыты дзіўныя, я звяртаюся да профі...хоць чаму? у не зарэгістраваны ? мая праца...я раблю механічную частка...

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    калі заказчык абразаецца 360,00€? ці задаволеныя вы ўжо? няправільна з самага пачатку. Затым вы павінны ўбачыць, калі хто зрабіў карту ? адзін, які марнуе шмат грошай для абнаўлення і многае " або " купіць кітайскі матэрыял. І тады я сказаў, што не ацэньваю працу іншых, усе liberissimi, я даў толькі асабістае меркаванне!!!
    калі не задавальняе, таму што не вяртаецца да тых, хто зрабіў працу?
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Старонка 5 з 6 PrimaПерад ... 3456 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •