Старонка 5 з 5 PrimaПерад ... 345
Вынікі 41-48 48
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    для закрыцця карты dell egr знайшлі ў багацці прыклады тут, на форуме адрасы, мне здаецца
    Мяне паўсталі сумневы на сістэмы рэцыркуляцыі ог так, як ты напісала мне, што c'? што-то нават з драйвера, каб выключыць яе. Улічваючы, што тых, хто зрабіў мне карту на мяне дата супадае з арыгіналам, толькі з egr выключана, правяраючы на ECM Titanium розніцу паміж 2 картамі ? толькі ў раздзеле-драйвера, прысвечаны клапан EGR. Ен быў для мяне ? прыйшлі сумневы, аднак, я архіварыус? у розных дыскусіях, хоць да сенняшняга дня я не атрымаў ne уключэнняў індыкатараў ne памылкі ў дыягназе.

PS ЎСІХ З КАЛЯДАМІ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    на c39 цяпер ? вядома, што вы chide ў сістэмы рэцыркуляцыі ог-выдаленне 2 гарбоў строга з драйвера, то есць усе элементы кіравання гістарэзісу, затым, адключыўшы ўласную функцыю egr, калі чалавек, які зрабіў табе карту не ведае, гэта тып закрыцця egr, якія ўсе выкарыстоўваюць, я стаў трохі асцярожныя, мае меркаванне, то відавочна,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    на c39 цяпер ? вядома, што вы chide ў сістэмы рэцыркуляцыі ог-выдаленне 2 гарбоў строга з драйвера, то есць усе элементы кіравання гістарэзісу, затым, адключыўшы ўласную функцыю egr, калі чалавек, які зрабіў табе карту не ведае, гэта тып закрыцця egr, якія ўсе выкарыстоўваюць, я стаў трохі асцярожныя, мае меркаванне, то відавочна,
    Я не certazza, аднак у гэтых дд адпачынку я паабяцаў сабе, чытаць на форуме і праверыць пытанне. Вы терр? у курсе.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    улічваючы, што гэтая ? вашу тэму вы можаце выкласці сваю карту, і мы можам дапамагчы вам

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    калі хочаце, можаце адкрыць новую тэму ў пачаткоўцаў размяшчаць на врі і mod і папрасіць ацэнку нашага дзейнічалі бачыў, што тут мы кажам пра limitatoire пара, таму мы ўцякаем off topic.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    калі хочаце, можаце адкрыць новую тэму ў пачаткоўцаў размяшчаць на врі і mod і папрасіць ацэнку нашага дзейнічалі бачыў, што тут мы кажам пра limitatoire пара, таму мы ўцякаем off topic.
    Ок, улічваючы, што гэтае пытанне для мяне адкрыты гэтае пытанне, я вырашыў, seguir? ваш савет. Я даю яшчэ некалькі дзен, часу для вывучэння сістэмы рэцыркуляцыі ог, выкарыстоўваючы адпачынак. Яшчэ раз дзякуй усім.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    162
    Citazione Першапачаткова Напісаў GPoint Visualizza Messaggio
    Ок, улічваючы, што гэтае пытанне для мяне адкрыты гэтае пытанне, я вырашыў, seguir? ваш савет. Я даю яшчэ некалькі дзен, часу для вывучэння сістэмы рэцыркуляцыі ог, выкарыстоўваючы адпачынак. Яшчэ раз дзякуй усім.
    Калі ў вас есць сумненні, мы тут.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    Я пасля вашага савета, мае веды былі яшчэ занадта абмежаваныя, так што цяпер я аддаю перавагу меркаванне pi? эксперт, каб пазбегнуць ацэнкі хібнасці. Яшчэ раз дзякуй.
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 05-01-2014 да 15:11

Старонка 5 з 5 PrimaПерад ... 345

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •