Старонка 5 з 5 PrimaПерад ... 345
Вынікі-ад 41 да 43 43

Абмеркаванне: Рамонт рамкі Scenic

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    249
    Я не ведаю, што сказаць, звычайна калі засцерагальнік ? спалілі абмен рэзістары і засцерагальнік, mosfet, але 2843b гадоў, што не абмен pi?, ніколі не вярнуцца, ты перарабіў зварныя швы на дыван у гэтай галіне?, есць і іншыя супраціву, якія маюць тыя ж праблемы, што 12 "вядомых".

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    51
    Выгляд, што мне ўвайсці ў струмень вадкасці, які я замовіў, мне здаецца, што цеста цвердае пакідае занадта шмат слядоў.
    Я ўжо? зрабіў паліроўкі супраціў і на ўсей гэтай вобласці, але, паўтараю, можа быць ? лепш з флюсу

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    51
    Але ў кантэксце вы разумееце, што ? каб вылучыць і не крычаць, нават, чаму? у канцы прапановы я паставіў выклічныя знакі.
    На самай справе я напісаў загалоўнымі літарамі некаторыя словы ..... проста для вылучэння. Мы не будзем глядзець на " сівы рэчы ..... у Мяне есць праблема і я прашу
    дапамога.

Абнаўленне ....

Была праблема зварных швоў. Цяпер карціны ідуць абодва без памылак.

У? не ідзе маленькім дысплеем у автомагнитоле. Я працую толькі гадзіны і тэмпература. Я не працуюць каманды радые за рулем.
    Ад чаго гэта залежыць ??

Яшчэ адна карціна ... іншыя праблемы ... усе рэчы, ціхія :-D

Іншы карціны, што я спрабую адрамантаваць яркасць? дысплей да мінімуму. Ад чаго ? звязана ??

Яшчэ раз дзякуй
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 14-01-2014 да 22:52

Старонка 5 з 5 PrimaПерад ... 345

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •