Старонка 5 з 6 PrimaПерад ... 3456 АпошняеUltima
Вынікі з 57 41-50

Абмеркаванне: Bravo 1.4 Tjet gpl

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    НЕАПАЛЬ
    Паведамленні
    28
    І, як правіла, l-ін'екцыі і няўдзячным d загадзя?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    аб стратэгіі кіравання запыце крутоўны момант/магутнасць, крутоўны момант/магутнасць, карэктар павольны і хуткі, на кірунак смесеобразования для кожнага цыклу, заснаваныя на сігналы асноўных у тым ліку : лямбда, тэмпература рухавіка, тэмпература паветра, ціск ва впускном, вышыня...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    НЕАПАЛЬ
    Паведамленні
    28
    Citazione Першапачаткова Напісаў carmageddon Visualizza Messaggio
    аб стратэгіі кіравання запыце крутоўны момант/магутнасць, крутоўны момант/магутнасць, карэктар павольны і хуткі, на кірунак смесеобразования для кожнага цыклу, заснаваныя на сігналы асноўных у тым ліку : лямбда, тэмпература рухавіка, тэмпература паветра, ціск ва впускном, вышыня...
    Датчык ціску ва впускном ? быў зменены, датчык cammes змянілася, лямбда, здаецца, працуюць...

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    не ? дастаткова ўбачыць, што ўсе функцыі дыягностыкі (асабліва, калі агульная) або замены датчыкаў ? павінны ведаць, як падыходзіць да даследавання праблемы гэтага тыпу (пры ўмове, што існуе рэальная праблема) і неабходныя веды, зрабіць адпаведныя ацэнкі...на жаль, без аўто, каб праверыць чалавека, не ? можаце паглыбіцца ў пытанне і знайсці магчымае рашэнне прадыктавана палітыкай.

я не гульні ніякага рашэння або спроба онлайн

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    НЕАПАЛЬ
    Паведамленні
    28
    Есць 2 месяцы, што машына ўваходзіць і выходзіць з майстэрняў.. Што і Fiat, у тым ліку... Але ніхто не ведае, што зрабіць ці сказаць... Я дзялюся з вамі гэтыя рэчы... Але калі б хто-то на Неапаль, і ў правінцыі ggrado... я быў Бы вельмі рады пайсці.. Рашэння.. Плаціць і дзякаваць..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў salvatoresa Visualizza Messaggio
    Есць 2 месяцы, што машына ўваходзіць і выходзіць з майстэрняў.. Што і Fiat, у тым ліку... Але ніхто не ведае, што зрабіць ці сказаць... Я дзялюся з вамі гэтыя рэчы... Але калі б хто-то на Неапаль, і ў правінцыі ggrado... я быў Бы вельмі рады пайсці.. Рашэння.. Плаціць і дзякаваць..
    Я быў бы рады табе дапамагчы, або паспрабаваць зразумець праблемы вашага аўтамабіля,а заўтра,
    але гэта і periodicista для мяне..
    і раніцай, што я potono аўтамабіляў ніколі не бачыў з танк-інструмент і ідуць так жа хутка, некаторыя сімвалы..
    для сябе аўтамабіль, як, і з вашай праблемай я хоча спакою? і lucidit?..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    НЕАПАЛЬ
    Паведамленні
    28
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Я быў бы рады табе дапамагчы, або паспрабаваць зразумець праблемы вашага аўтамабіля,а заўтра,
    але гэта і periodicista для мяне..
    і раніцай, што я potono аўтамабіляў ніколі не бачыў з танк-інструмент і ідуць так жа хутка, некаторыя сімвалы..
    для сябе аўтамабіль, як, і з вашай праблемай я хоча спакою? і lucidit?..
    Было б сапраўдным задавальненнем для мяне было б л шанец зразумець праблему, і прапануе кофемашіны? ( акрамя таго, што заплаціць за працу)..
    Ты Салерно.. ці не так?

Citazione Першапачаткова Напісаў alfajtd Visualizza Messaggio
    на жаль, дыягназ онлайн ? не ўдалося прымусіць яе праблем, як,....
    на самай справе ўсе давялося б паставіць арыгінальныя машыны...
    знойдзена няспраўнасць, заўседы, калі не залежаў ад карты, вы можаце? перапрацаваць...
    Прывітанне, дэфект, рабілі гэта нават перад карту, потым назад скапіяваў файл ад эбу да апрацоўкі, але не ? нічога не змянілі... але, што вы з appia, з бош ? можаце скінуць параметры?
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 19-12-2013 да 19:53

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    не c ? не дзіўна, што з-за адсутнасці ведаў, тым больш? для дома-маці, што ? можа ўжываць рашэнні, прызначаныя для тых, хто развівае інфармацыі або змяненняў, як chiptuners або падобныя.
    патрэбен чалавек, які калі-выдатнае веданне стратэгій кіравання ecu ўсіх відаў і вы ўмееце карыстацца з галавой дыягностыкі

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    НЕАПАЛЬ
    Паведамленні
    28
    D пагадненне Cn вас... Але паверце мне, тут ужо?... ? diffixil знайсці золата ДОБРА.. большасць ? людзі, што вы кідаеце..

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    на жаль, дыягназ онлайн ? не ўдалося прымусіць яе праблем, як,....
    на самай справе ўсе давялося б паставіць арыгінальныя машыны...
    знойдзена няспраўнасць, заўседы, калі не залежаў ад карты, вы можаце? перапрацаваць...

Старонка 5 з 6 PrimaПерад ... 3456 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •