І, як правіла, l-ін'екцыі і няўдзячным d загадзя?
І, як правіла, l-ін'екцыі і няўдзячным d загадзя?
аб стратэгіі кіравання запыце крутоўны момант/магутнасць, крутоўны момант/магутнасць, карэктар павольны і хуткі, на кірунак смесеобразования для кожнага цыклу, заснаваныя на сігналы асноўных у тым ліку : лямбда, тэмпература рухавіка, тэмпература паветра, ціск ва впускном, вышыня...
не ? дастаткова ўбачыць, што ўсе функцыі дыягностыкі (асабліва, калі агульная) або замены датчыкаў ? павінны ведаць, як падыходзіць да даследавання праблемы гэтага тыпу (пры ўмове, што існуе рэальная праблема) і неабходныя веды, зрабіць адпаведныя ацэнкі...на жаль, без аўто, каб праверыць чалавека, не ? можаце паглыбіцца ў пытанне і знайсці магчымае рашэнне прадыктавана палітыкай.
я не гульні ніякага рашэння або спроба онлайн
Есць 2 месяцы, што машына ўваходзіць і выходзіць з майстэрняў.. Што і Fiat, у тым ліку... Але ніхто не ведае, што зрабіць ці сказаць... Я дзялюся з вамі гэтыя рэчы... Але калі б хто-то на Неапаль, і ў правінцыі ggrado... я быў Бы вельмі рады пайсці.. Рашэння.. Плаціць і дзякаваць..
Я быў бы рады табе дапамагчы, або паспрабаваць зразумець праблемы вашага аўтамабіля,а заўтра,
але гэта і periodicista для мяне..
і раніцай, што я potono аўтамабіляў ніколі не бачыў з танк-інструмент і ідуць так жа хутка, некаторыя сімвалы..
для сябе аўтамабіль, як, і з вашай праблемай я хоча спакою? і lucidit?..
Было б сапраўдным задавальненнем для мяне было б л шанец зразумець праблему, і прапануе кофемашіны? ( акрамя таго, што заплаціць за працу)..
Ты Салерно.. ці не так?
Прывітанне, дэфект, рабілі гэта нават перад карту, потым назад скапіяваў файл ад эбу да апрацоўкі, але не ? нічога не змянілі... але, што вы з appia, з бош ? можаце скінуць параметры?
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 19-12-2013 да 19:53
не c ? не дзіўна, што з-за адсутнасці ведаў, тым больш? для дома-маці, што ? можа ўжываць рашэнні, прызначаныя для тых, хто развівае інфармацыі або змяненняў, як chiptuners або падобныя.
патрэбен чалавек, які калі-выдатнае веданне стратэгій кіравання ecu ўсіх відаў і вы ўмееце карыстацца з галавой дыягностыкі
D пагадненне Cn вас... Але паверце мне, тут ужо?... ? diffixil знайсці золата ДОБРА.. большасць ? людзі, што вы кідаеце..
на жаль, дыягназ онлайн ? не ўдалося прымусіць яе праблем, як,....
на самай справе ўсе давялося б паставіць арыгінальныя машыны...
знойдзена няспраўнасць, заўседы, калі не залежаў ад карты, вы можаце? перапрацаваць...