тады гэты мод павінен быць гэты
тады гэты мод павінен быць гэты
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 23-11-2013 да 09:32
ніхто іншы не даў зірнуць на тое, што я зрабіў?
прыкладаю файл, які я падрыхтаваў, пра час ўпырску, і хацеў бы зразумець, калі пасля вызначэння формулы Tinj=(IQ*K)/√Prail** і канстанта K= (√Prail * Tinj)/ IQ разлік новага часу ўпырску ? справядліва ці не...
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 27-11-2013 да 21:44
хлопцы, ніхто не даў мне свае меркаванне на гэты файл, што я прыклаў да тэрміну ўпырску.....
калі хто-то ведае, што ен хоча, даць яму паглядзець?
Прабачце, я раблю рэзюмэ аб тым, што я зразумеў пра ВР і зрабіў я, на маей карце (гаворка ідзе аб 147 140cv edc16c8) . Абмежавальнікі iq ў функцыі тэмпературы і ўмовы, аўтамабіль, відавочна, былі паднятыя ў 80mm3 (мая мэта). Таму я спрабаваў усе карты, якія носяць на восі q.т? дызельнае паліва (prex turbo быў 70, як prex rail і 5 карт на этапе ін'екцый), і я падняў на другі-крывая гарызантальнай восі 2 апошніх значэнняў ад 60 да 70 і ад 70 да 80. У таблічнай затым я скапіяваў значэння апошняга слупка для 70 у, што з 60. Тэарэтычна карту tinj і час ідуць не чапайце, чаму? gi? разлічаны на 80 мм3. Працэдура датаваць ? дакладна? Дзякуй
Скажам, вы заўседы павінны бачыць, калі дыягназ li впрысните
Магутнасць і нічога без кантролю
Ок, і што ? відавочна, без няма, дыягназ не могуць зрабіць разлікі. Што? логіка мне падказвае ? што ў тэорыі апошнім слупку, дзе мы інфармавалі ecu новы мяжа 80mm3 вы павінны таксама карэктаваць значэння па восі Z па запыце 80 замест таго, каб пакінуць роўныя, як былі для значэння 70. Напрыклад, у градусах загадзя неабходна вылічыць для 80mm3 у адпаведнасці з табліцай часу, разлічанай для гэтага значэння. Правільна?
Авансавыя плацяжы павінны быць пералічаныя астатняе, калі вы не ад праблемы, вы можаце пакінуць яго падняліся на 70
прывітанне ўсім
пасля прачытання гэтага абмеркавання, я, нарэшце, зразумеў, што такое вр, але я некалькі сумневы аб арыентацыі восяў
гледзячы на карту ў 2d (вертыкальная вось (cio? дзе вы чыталі фактычныя значэння карты) ? вось z
разглядаючы адну крывую картирования у нас будзе іншы восі (у гарызантальнай плоскасці ў 2d), і гэта адпавядае адной кропцы трэцяй восі (скажам, перпендыкулярна да экрана)
логіка, я б сказаў, што па гарызанталі ? x, і, перабіраючы розныя крывыя, у мяне павелічэнне на y, правільна?
Божа мой, што турбую вас і ў трэці раз перапісваць усе.....Тады, выступаючы ў ВР,....у карце выкліку ад ecm час ўпырску майго 147 мдж 16 V edc16c8 хоп восі ціску ў магістралі высокага ціску ВР ад 400 да 1400 бар 200 бар-нажніцы ад аднаго да іншага і ад 1500 да 1600 сем ВР марна (1594,1595.....1600) Убачыў, што я хачу, каб трымаць мяне на макс 1500, што рабіць, калі riscalo усе восі да 1500 max, выкарыстоўваючы гэтыя ВР непатрэбныя, каб падзяліць значэння Prail? Відавочна, што пералік правільны час.... Паводле маей тэорыі ад КРЫЧЫ, мы ж tinj ад 1000 да 1199 таму, калі do' значэння, больш блізкія мне ін'екцыі, больш дакладныя. Хто-то ўжо спрабаваў МОД такі? я спадзяюся, што добра растлумачыў....
Канцэптуальна тое, што вы кажаце ? правільна, але я думаю, што паміж 1000 і 1199 адбываецца інтэрпаляцыя