Стар. 5 з 10 PrimaПерад ... 34567 ... АпошняеUltima
Вынікі 41-50 з 92
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di panterargento
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Маці
    Et
    48
    Паведамленні
    215
    А jacktheripper2, мне з карту праверыў, і з часам крычы, нізкія, калі выпад робіць мяне sbuffata, што потым я выправіў з лямбда.
    Жыць і не спрабаваць азначае застацца сумневаў, што ез б зрабіў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Паведамленні
    98
    У рэшце рэшт, падлічвае вынік Я бачу, так і на маей я вырашана, паднімаючыся паступова з часам!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    Я заўважыў, што, змяняючы час ўпырску на нізкіх...разумець, як нізкі ціск...адпаведна нізкага колькасці абаротаў....я заўважыў, што пры пераходзе 1500 абаротаў у натоўпу, у той час як вы ідзяце, напрыклад...motor займае больш часу, каб прыбыць на халастым ходу....але без fumosit?...або лепш, я ніколі не меў гэтых праблем....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    П'емонт
    Паведамленні
    79
    Я не reisco зразумець, чаму? вы заўседы кажаце рэдагавання карт магістраль.
    Зрабіць гэта-значыць падмануць эбу, яна penser? у inettare пэўную колькасць? калі замест рэальнага справы? дызельнае паліва, впрыснутое за цыкл sar? больш. Практычна ўсе карты гарэння ў залежнасці ад колькасці? ўведзена АЦЭНАК - змяняючы час адкрыцця таксама ўсе карты, якія не дакранайцеся будуць працаваць у пунктах рэальныя працы, якія не аптымізаваныя!!!
    Есць усе магчымасці? павялічыць ўвядзенне (у стацыянарных і пераходных працэсаў), захоўваючы пры гэтым карэляцыя паміж часам адкрыцця - ціску ў рампы - колькасць? на самай справе ўводзяць.
    Увагу на тое, што ж карце фарсунак выкарыстоўваецца таксама для разліку часу жыцця пілота і слуп (у дыяпазоне 1-3mg/канцэнтратар звычайна)...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Паведамленні
    98
    Калі вы хочаце надаць 90-х гадоў і карту даходзіць толькі да 70, неабходна, вядома, гэта трэба rescale карту. Калі вы riscalano восі, і яна дзейнічае толькі на новыя значэнні, не c'? праблема, з іншых карт, якія выкарыстоўваюць карту час, так як, хутчэй за ўсе, не прыйдуць, каб прачытаць новыя значэння.

Праблема рэдагавання файла без "падмануць" ecu ? што некаторыя з іх маюць агульныя восі (cio? вось ? заявіў, у адзін момант і ? сапраўдны на працягу 2 або больш? карты), і не заўседы ? паколькі даведацца, якія есць карты, якія яго выкарыстоўваюць, гэта для мяне ? вялікі мяжа, у тым ліку з выкарыстаннем damos, што вы наўрад ці знойдзеце для HW/SW канкрэтнага.
    Сказаў гэта favorevolissimo не падмануць ecu, але ? pi? легка сказаць, чым зрабіць (добра)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    я не разумею, чаму? такія праблемы: калі я ведаю, што карту, як, напрыклад, час ўпырску працуе пэўным чынам, і змяніць змяняючы ціск у магістралі rail, ціск турбо і мм3 ўводзяць..я не бачу, што праблема есць...але ў асноўным, я не думаю, што падмануць нічога...я навучаем эбу кіраваць іншыя ****lli ў правільным кірунку, і не выпадкова....і ў выніку, вядома, калі ўсе працуе ? зроблена самым лепшым чынам, ? бесперабойную працу з павелічэннем прадукцыйнасці.
    папраўце мяне, калі я памыляюся.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Паведамленні
    98
    Як "правільна" было б rescale восяў звярнуцца? экю ўсведамляе новыя значэння ў кіраванні.
    Згодна з гэтай логіцы, калі карту час дасягае да 60 мм3, і вы захочаце 70 трэба выдаліць слупок і дадаць у ніжняй частцы са значэннем 70-х са значэннямі адкрыцця фарсунак павялічылася ТОЛЬКІ на новы слупок.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    П'емонт
    Паведамленні
    79
    Ах, добра, разумець, cos? я згодны. Плануецца завяршыць карту фарсункі пашырае дыяпазон выкарыстання значэння хуткасці за апошні брэйк-пойнт экстрапалюючы час працы для новых break points, вынікаючы тэндэнцыі змены значэння calbrati для break points папярэдніх.

Я не думаю, што вы ішлі нават у дыяпазоне break points... карты інжэктараў, якія мы будуем у экскурсійнае прыбывае ў ****lli увядзенне больш за 15-20mm3/hub па параўнанні з максімальнай і налады, якія вы выкарыстоўваеце ў стадыі разгляду ў рухавіку. (налады маці - пі? высокае, чым усе астатнія рэйтынг, які мы знойдзем на аўтамабіль). Для будаўніцтва я маю на ўвазе вымярэнне...

Прывітанне ўсім

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Паведамленні
    98
    Не заўседы на ўсе машыны, то розніца паміж максімальным значэннем у карты, і максімальнае значэнне, якое выкарыстоўваецца, каб зрабілі ? cos? высокая (магчыма!!!)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    П'емонт
    Паведамленні
    79
    Ах вось... цяпер мяне назад! Мы spiscettiamo дызель 1.5mm3/хаб значэння pi? высокія максімальнай увядзенне максімальнай налады... 300Bar у 1800Bar... пасля ночы вымярэнне карту фарсункі turbo, вы кідаеце!

Стар. 5 з 10 PrimaПерад ... 34567 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •