Старонка 5 з 7 PrimaПерад ... 34567 АпошняеUltima
Вынікі з 65 41-50
    АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    гэта ? l'***** : info*professionalchiptuning.net
    Цярпенне і цнота моцных..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di crteam
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    174
    але вы кажаце, для файлаў?якія дапамагаюць мне, каб файлы?

або што мне рабіць спампаваць файл ваш?
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 13-11-2013 да 13:38

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў leandro89 Visualizza Messaggio
    я магу параіць вам звярнуцца ў службу падтрымкі форуму, я клас практычна ў тым жа ecu памяшканнем, мая ? браніравалі менавіта ад адміністратара форума, у bdm з выдатнымі вынікамі
    дзякуй за савет, але ў мяне няма праблем я, праблема ce карыстальнік crteam і мы спрабуем дапамагчы яму, і, улічваючы, што вы кажаце, што вы яго ж ecu памяшканнем, бо няма месцаў, рэзервовае капіяванне, што мы бачым, калі яго чытаць і " месца!
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    174
    дзякуй

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў Backgroop Visualizza Messaggio
    Я не магу mandartelo далей *****, я не разумею, што ў вас максімальны парог паведамленняў для nokia, прабачце, спрабуе зразумець, c'? пастановай, і не было б справядліва ў дачыненні да іншых карыстальнікаў
    прывітанне backgroop, улічваючы, што абмен ***** ен магчымы толькі ў раздзеле продажаў, таму што яго не прадаем гэты файл, скажам, 1 цэнт.

p.s. я ведаю, што яму зараз admin arrabieranno ўсе яшчэ са мной, але я лічу, што калі адзін патрабуе' рукі тэрмінова трэба адаптавацца для дасягнення мэты.

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    174
    hahahahaha гэтая фраза вельмі добра ведаю.сяржант ганни...прабачце l ot, хлопцы, вы бачыце, што вы можаце зрабіць, мая **** вы ведаеце, у

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    прывітанне backgroop, улічваючы, што абмен ***** ен магчымы толькі ў раздзеле продажаў, таму што яго не прадаем гэты файл, скажам, 1 цэнт.

p.s. я ведаю, што яму зараз admin arrabieranno ўсе яшчэ са мной, але я лічу, што калі адзін патрабуе' рукі тэрмінова трэба адаптавацца для дасягнення мэты.
    Хлопцы, мне здаецца, гэта правільны шлях, і тут, як у мо? грамадзянская есць правілы, так? вы рызыкуеце быць забанены, я разумею, што трэба? у crteam, але, хлопцы, не ? правільна ў дачыненні да іншых карыстальнікаў, якія чакалі і ўдзельнічалі і ўдзельнічаюць старанна на форум спрыяе павелічэнню
    Цярпенне і цнота моцных..

Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    174
    я разумею, добра, тады мы дамо зрабіць

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    не месца, чаму? цяпер без пк, але, як прапанаваў звярніцеся да адмін нейкім чынам могуць дапамагчы вам

Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio

мы не робім памылак, калі законы для ўсіх аднолькавыя павінны заставацца такія

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў Backgroop Visualizza Messaggio
    Хлопцы, мне здаецца, гэта правільны шлях, і тут, як у мо? грамадзянская есць правілы, так? вы рызыкуеце быць забанены, я разумею, што трэба? у crteam, але, хлопцы, не ? правільна ў дачыненні да іншых карыстальнікаў, якія чакалі і ўдзельнічалі і ўдзельнічаюць старанна на форум спрыяе павелічэнню
    мой быў толькі тлумачэнне закона, не хацеў абсалютна violarla, мы сумуем па табе.

Старонка 5 з 7 PrimaПерад ... 34567 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •