-
Клапан выкананню вы маеце на ўвазе pcv той, які рэгулюе ціск у чыгуначныя магістралі.
-
вы дакладныя доказы гэтай
-
Але пры выдаленні я павінен быць асцярожны, што-то. Як чысціць, ці што. Прывітанне дзякуй.
-
глядзець ўвагу, хоча, каб мы ва ўсім! для ачысткі можна выкарыстоўваць рэгіене спрэй ачышчальнік тармазоў ах ведаю, калі вы ведаеце, але пасля прыйдзецца прапампаваць сістэму харчавання.
-
S? гэта я ведаю, я раблю добра, абавязкова адмову, і, паставіўшы помпы вакуум да выхаду дызельнага паліва, а затым паўторным падключэнні ўсе і стаўлю сябе ў руху.
акрамя таго, паведамляю вам, што я зрабіў, адключыце яго pcv выходзіць чыстай, адключыце датчык rail я лічу, шмат бруду, то ripulisco і сеў на яго-і ўсе, я крывацек, але аўтамабіль не хочуць ведаць, я пазваню, мой сябар механік, і мы не можам атрымаць яго пачатку, я бачу, што на выхадзе высокага ціску помпы няма ціску, то адключыце помпа і seziono і я лічу, помпавая заблакаваны сціснуты, цяпер я не ведаю, што рабіць, калі яна ў рамонце, я купіць ужываны адзін, што мяне дыскавай прасторы дзякуй усім.
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 18-11-2013 да 00:15
-
Адчуваеце, але ўсе праблемы ? нарадзіўся пасля таго, як вы замянілі фільтр дызельнага паліва або c'? ад першай?
-
як сказаў у пасце 29 і поспех, пасля змены фільтра , па-мойму , ен стварыў усе, я казіно. у першы раз не адправіўся, як ен зрабіў сення, для прымешкі? у дызель, а цяпер перарабіў не дзяліў й?, як было сказана вышэй, я знайшоў бруд у датчык rail таму я думаю, што ен у казіно. я не думаю, што помпа грыпу працуе ў вакууме, то ўнутры ес заўседы р? дызель.
-
А фільтр ? першапачаткова і ў асноўным ? зманціравана добра? Калі праблема ? нарадзіўся ад l? я indagherei лепш, і, магчыма, я б ўзаемнасцю, для бяспекі.
-
Не вінаваты фільтр. Праблема была ўжо? цяперашні,змяняючы фільтр, загрузіць сістэму,і калі помпа не працуе не можа загрузіць яго і машына не заводзіцца.
-
але я заўседы лічыў, ўлоў, дзе вы ? пайшлі ў smucinare раней, за чатыры грошы, фільтр новы я ricambierei без сумневу. Дарэчы, калі трапляе бруд на флейце, гэта азначае, што фільтр не v? ну ці і ў дрэнным стане.
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума