Стар. 5 з 8 PrimaПерад ... 34567 ... АпошняеUltima
Вынікі з 74 41-50

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    45
    Клапан выкананню вы маеце на ўвазе pcv той, які рэгулюе ціск у чыгуначныя магістралі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    142
    вы дакладныя доказы гэтай

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    45
    Але пры выдаленні я павінен быць асцярожны, што-то. Як чысціць, ці што. Прывітанне дзякуй.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    142
    глядзець ўвагу, хоча, каб мы ва ўсім! для ачысткі можна выкарыстоўваць рэгіене спрэй ачышчальнік тармазоў ах ведаю, калі вы ведаеце, але пасля прыйдзецца прапампаваць сістэму харчавання.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    45
    S? гэта я ведаю, я раблю добра, абавязкова адмову, і, паставіўшы помпы вакуум да выхаду дызельнага паліва, а затым паўторным падключэнні ўсе і стаўлю сябе ў руху.

акрамя таго, паведамляю вам, што я зрабіў, адключыце яго pcv выходзіць чыстай, адключыце датчык rail я лічу, шмат бруду, то ripulisco і сеў на яго-і ўсе, я крывацек, але аўтамабіль не хочуць ведаць, я пазваню, мой сябар механік, і мы не можам атрымаць яго пачатку, я бачу, што на выхадзе высокага ціску помпы няма ціску, то адключыце помпа і seziono і я лічу, помпавая заблакаваны сціснуты, цяпер я не ведаю, што рабіць, калі яна ў рамонце, я купіць ужываны адзін, што мяне дыскавай прасторы дзякуй усім.
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 18-11-2013 да 00:15

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    Адчуваеце, але ўсе праблемы ? нарадзіўся пасля таго, як вы замянілі фільтр дызельнага паліва або c'? ад першай?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    45
    як сказаў у пасце 29 і поспех, пасля змены фільтра , па-мойму , ен стварыў усе, я казіно. у першы раз не адправіўся, як ен зрабіў сення, для прымешкі? у дызель, а цяпер перарабіў не дзяліў й?, як было сказана вышэй, я знайшоў бруд у датчык rail таму я думаю, што ен у казіно. я не думаю, што помпа грыпу працуе ў вакууме, то ўнутры ес заўседы р? дызель.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    А фільтр ? першапачаткова і ў асноўным ? зманціравана добра? Калі праблема ? нарадзіўся ад l? я indagherei лепш, і, магчыма, я б ўзаемнасцю, для бяспекі.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Турын
    Et
    54
    Паведамленні
    101
    Не вінаваты фільтр. Праблема была ўжо? цяперашні,змяняючы фільтр, загрузіць сістэму,і калі помпа не працуе не можа загрузіць яго і машына не заводзіцца.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    але я заўседы лічыў, ўлоў, дзе вы ? пайшлі ў smucinare раней, за чатыры грошы, фільтр новы я ricambierei без сумневу. Дарэчы, калі трапляе бруд на флейце, гэта азначае, што фільтр не v? ну ці і ў дрэнным стане.

Стар. 5 з 8 PrimaПерад ... 34567 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •