Даю параду, майстэрняў Mercedes кідаюць у delphi 2.6(мне здаецца) чаму? difettate, паспрабуйце паглядзець, калі табе не адкрываецца
Вы робіце ў jtag
Даю параду, майстэрняў Mercedes кідаюць у delphi 2.6(мне здаецца) чаму? difettate, паспрабуйце паглядзець, калі табе не адкрываецца
Вы робіце ў jtag
Дзякуй , паспрабуе? бачыць , нават калі тут, у рыме mercedes для штыфтоў, якія выкарыстоўваюцца ў суппорт, яны папрасілі мяне непрапарцыйна шмат priprio, таму што такія шпількі прадаюць іх новыя толькі ў камплекце з усей суппорта....
да мяжы ў bdm ведаеце іншыя блокі кіравання, якія можна легка знайсці , я мог бы папрасіць майго механік даверу, калі мяне не выпраўляе , нават калі не ? delphi.....дастаткова таго, што я адчуваю, як мне consigliavi ты порт BDM
а што тычыцца файла, я спадзяюся, што дапамога мне з гэтым справіцца? ведаць-й? у бліжэйшы час на dafarsi....
я aprofitto вашай дабрыней, каб спытаць, калі вы па-ранейшаму даступныя тыя файлы, EPT і бэн
Вялікі дзякуй!!!
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Добры дзень усім ....
Прывітанне Exil77grande , я меў на ўвазе all інтэрфейс ... я ведаю, што я дрэнна патлумачыў . Дзякуй !
Дзякуй SportKnight ! калі ragiungo 80-сцеку і дам вам ведаць
вяртаючыся да выпрабавання ў bdm з іншай эбу , можна парэкамендаваць іншы ecu легка reperibilit? і па нізкіх цэнах ? .... без "лустачку вяндліны"
выбачайце, шмат запытаў, але калі вам пашчасціла мець двух хвілін, каб адказаць мне , я буду вельмі ўдзячны .
Добры дзень , і яшчэ раз дзякуй !
я думаю, кажучы аб дапамозе інтэрфейсу![]()
edc16 і marelli 6f3 павінны быць больш? легка знайсці,напрыклад, знаходзіцеся таксама стары 1.3 mjtd адной кропкі, падрыўнік добра
прывітанне Sportknight ,
сення я быў падрыўніком, і ен сказаў мне ехаць і паглядзець, калі я ... таго ? што кропкі не было , а машын у мяне знаходзіце шмат але я не ведаў, прызнаць edc16 , над эбу не было напісана edc16 , як я ведаю, калі адна з гэтых пу? спатрэбіцца ?
Дзякуй !
звычайна cos? у edc16
EDC_16.JPG
і cos? у edc15
ECU-Bosch-EDC15-CDI-0-281-010-598.jpg
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 06-11-2013 да 22:57
[QUOTE=sportknight;66553], як правіла, cos? у edc16
EDC_16.JPG
і cos? у edc15
ECU-Bosch-EDC15-CDI-0-281-010-598.jpg
у edc 15 у мяне з'яўляецца малюнак, а edc16 няма ....
у вобраз edc 15 c'? толькі што напісаў , але ва ўсіх тых, што я бачыў, я не воск, напісаны ne і ne l іншы
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 06-11-2013 да 22:58