прабачце, я бачыў цяпер, было EDC17C66
Ціха з kess ў паслядоўны, без лішніх клопатаў адкрыць
але не рабіце, як жадаеце , я зрабіў розны c4 з эбу 807 evo з кесс ў паслядоўны, да 3-х дзен таму, я зрабіў гэта, калі я павінен таксама пазначыць гэта , так што з майго боку я гарантую, пісаць у паслядоўны .
[QUOTE=Sub;129166]добры вечар Carfree, як я ўжо казаў, я поўны непрафесіянал Chiptuning і, такім чынам, не валодае ні адзін прыбор для таго, каб пакласці руку на блок кіравання.
Я магу паспрабаваць толькі зняць фізічна FAP бачыў, што мне становіцца трохі з механікай.
У любым выпадку, акрамя адключэння кіравання FAP і EGR я таксама хачу, каб адлюстраваць для аптымізацыі крывой магутнасці, каб зарабіць трохі конскіх сіл і крутоўны момант на нізкіх і, такім чынам, паменшыць выдатак.
Глядзі, я казаў першапачаткова, што тут табе трэба адправіць xk не ведаў, паслаў данііла.па бацькавай лініі зараз, што я ведаю, ты робіш усё з зачыненымі вачыма паўтараю, што я асабіста ведаю атаку, каб у мяне было так, xk працу ў іншай краіне, але.павер мне, я спрабаваў, машын, сопоставленных з ім ... вельмі прыгожыя, зробленыя вельмі добра ... паўтараю, калі не.праз некалькі вакол, павер мне
Апошні раз рэдагавалася admin; 06-06-2017 да 18:25