Старонка 5 з 5 PrimaПерад ... 345
Вынікі 41-48 48

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    196
    машын на метане гэтага я бачыў некалькі з клапанамі знішчаны, я прыводжу кліента, які з некалькіх лістоў мае 270000km, і нічога не рабіў зняў счапленне і рамяні....? я ў майстэрні, міні-1,4 gpl 120000 і ўчора ўвечары зняў галаву і знайшоў клапан спалілі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Болга
    Анкона
    Паведамленні
    115
    Многае залежыць і ад паліўнай. ? есць аўтамабілі тып 16 Nissan quasquai, так і есць
    На самай справе праблемы ўшчыльнення клапанаў. ? тое, што я кажу, што мы не павінны рабіць усе травы ў адзін пучок.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    катання/витербо
    Паведамленні
    43
    мой бацька валодае vitara 92, з сістэмай старога пакалення. паставіўшы дадатковы filtrino газу, шляхам запуску на бензіне заўседы, перш чым выключыць яе і пакласці 100 гр масла ў поўнай час ад часу, сення ен 250000km і ідзе, што ? прыгажосць

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    15
    Вытворцы абсталявання lpg-cng есць спісы аўтамабіляў, якія настойліва не рэкамендуем трансфармацыі на пэўных аўто і nissan quasqai e'ñapa паміж гэтымі

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2015
    Паведамленні
    21
    ideal would to be buy cars that have fitted LPG installation from factory, these have engine cilinder head optimized from design phase

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    121
    Таксама ford fiesta 1200 пакутуе вельмі прасядання седлаў клапанаў, дзве мае кліенты прыехалі, каб зрабіць больш ці менш 50000 тысяч кіламетраў да прасадкі седлаў клапанаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    У майстэрні, яны ў мінулым Nissan з сістэмай LPG серыі...апошні раз пару тыдняў таму было ўсе ахоўныя клапаны літаральна спалены!вядома, месцы, пашкоджаныя і галоўкі блока пераробленая цалкам...аўтамабіль сыходзіць з дома, які не мае дазатар алею, які кліент цяпер вырашыў сабраць, каб падоўжыць жыцце клапанаў і седлаў ж...іншых выпадках, то на tucson і sportage 2.0 GPL, што ў практыцы горнага той жа рухавік...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    многія працуюць у лагеры масленка для астуджэння клапанаў!!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

Старонка 5 з 5 PrimaПерад ... 345

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •