віншую, вядома ж, не выкарыстоўвайце драйверы для супастаўлення выдатны развагі
віншую, вядома ж, не выкарыстоўвайце драйверы для супастаўлення выдатны развагі
Дзякуй алекс.t ваш ўклад ? выдатныя... там я зразумеў, вельмі шмат у першым чытанні, але пасля 3/4 раз я атрымаў паняцце!
Яшчэ раз дзякуй, алекс.t, каб ваш ўклад, у сеткі можна знайсці крыху ўсе, вельмі на vag і альфа, але сабаку я не знайшоў дастаткова.
мама мая, колькі добрых рэчаў!! алекс, я магу толькі павіншаваць вас і падзякаваць вас за ўклад дзіўна, што вы даступныя для ўсіх![]()
x выпадку есць гіды, о, чаму? чытаючы, я не зразумеў, вельмі , можа быць, вы павінны добра вывучыць праграмаванне, дакладна ?
Прывітанне, Бернарда, накіроўвалыя не вячэру, акрамя таго, што вы можаце ўспрымаць у розных абмеркаваннях; некалькі разоў, не знайшлі тое, што вам сапраўды трэба, але проста зразумець прынцыпы, а затым пакласці разам, трохі рэчаў, а потым ? нармальна, што нас, пачаткоўцаў, няправільна амаль усе, з надзеяй, што хто-то больш дасведчаны нам асвятліць.
Той жа рухавік, сопоставленный з pi? улады хоць і не ****lli перфекцыянізм маньяк..зніжае расход паліва ў суадносінах да стылю ваджэння ўладальніка...калі, вядома, у нас нага цяжкая-расход паліва заўседы будзе вышэй![]()
Брависсимо бэла тлумачэнне,біблія для пачаткоўцаў, як m'?.Дзякуй
Прывітанне манро, па-мойму, калі МАФ, будзе насіць, проста ridurr? прадукцыйнасць рухавіка ў дадо прапарцыйная яго зносу! Растлумачу: паколькі карта fumosit? limit? справа? бензін ўпырскваецца (IQ) у залежнасці ад колькасці? паветра ўсмоктваецца, то MAF глядзіце? справы? паветра на ўваходзе ніжэй, логіка эбу не зрабіць? яшчэ, што паменшыць колькасць? дызельнае паліва, впрыснутое і такім чынам caleranno прадукцыйнасць! Ці, па крайняй меры ? як я думаю, я ў логіцы...![]()