Прывітанне m999, адкрыты зыходны файл, і выбраў універсальны драйвер,як вам параіў! Я пачаў праглядаць у табличном выглядзе, l'Загадзя базавая карта і l'Ін'екцыі базавая карта абедзве ecu. Мы знаходзімся насупраць табліцы на абсцисса Градусаў (я думаю, ад корпуса дроселя) і замоўце Абаротаў рухавіка.
Адкрыўшы ECM Titanium з абодвух файлаў, карту ecu Hyper аснове, як арыгінальны і DP з папраўкамі, я думаю, ECM, якая аўтаматычна выявіць адрозненні паміж двума картамі, так? я выскачыў некаторыя запісы на драйвер. Націснуўшы на гэтыя апошнія ў працягу ў таблічнай і я бачу адрозненні, націснуўшы на кнопку "D", я мы вылучаем ячэйкі можа быць зменены паміж картамі.
Усе адзінкі вымярэнняў, драйвера былі размешчаны на Ін'екцыі карэкцыя працоўны цыліндр, Ін'екцыі базавая карта і Ін'екцыі карэкцыі f(T_AIR).
І правільна, як параўнанне? Калі можна, я хацеў бы зразумець што-то ў пі? на змяненне паміж двума картамі.
З дапамогай ECM Titanium,
Можа быць, удакладніць, што ен напісаў, калі б гэта было магчыма, я мог бы дадаць скрыншоты.
Я чакаю вашага параўнання.
Дзякуй