Стар. 5 з 8 PrimaПерад ... 34567 ... АпошняеUltima
Вынікі з 71 41-50
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    99
    Прывітанне m999, адкрыты зыходны файл, і выбраў універсальны драйвер,як вам параіў! Я пачаў праглядаць у табличном выглядзе, l'Загадзя базавая карта і l'Ін'екцыі базавая карта абедзве ecu. Мы знаходзімся насупраць табліцы на абсцисса Градусаў (я думаю, ад корпуса дроселя) і замоўце Абаротаў рухавіка.

Адкрыўшы ECM Titanium з абодвух файлаў, карту ecu Hyper аснове, як арыгінальны і DP з папраўкамі, я думаю, ECM, якая аўтаматычна выявіць адрозненні паміж двума картамі, так? я выскачыў некаторыя запісы на драйвер. Націснуўшы на гэтыя апошнія ў працягу ў таблічнай і я бачу адрозненні, націснуўшы на кнопку "D", я мы вылучаем ячэйкі можа быць зменены паміж картамі.

Усе адзінкі вымярэнняў, драйвера былі размешчаны на Ін'екцыі карэкцыя працоўны цыліндр, Ін'екцыі базавая карта і Ін'екцыі карэкцыі f(T_AIR).

І правільна, як параўнанне? Калі можна, я хацеў бы зразумець што-то ў пі? на змяненне паміж двума картамі.

З дапамогай ECM Titanium,

Можа быць, удакладніць, што ен напісаў, калі б гэта было магчыма, я мог бы дадаць скрыншоты.

Я чакаю вашага параўнання.

Дзякуй

Citazione Першапачаткова Напісаў m999 Visualizza Messaggio
    Адкрыць файл врі, з драйверам, сумяшчальным як мадэль/рухавік, павінна пайсці. Пачынаеце разумець, як і дзе адрас для крывой запальвання і ўпырску у 2D (ECM li паказвае выразна) файла крычы, а затым зрабіце тое ж самае з файлам DP і мы бачым, што ен выцягне як адрозненні.

M999

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Мы не пакідаем нічога на волю выпадку або нявызначаны: з, што драйвера ці ў вас адкрытыя файлы? Мы працуем на адной рэчы адначасова. Я пачну ад pi? просты: раствор для Ін'екцый Базавая Карта.

M999
    Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    ты ідзеш пошты....затым, па меры таго, калі мы можам дапамагчы вам зразумець, вы....але, як вы будзе больш разоў сказаў "карты" асноўных рэтушы вельмі мала, і вынікі tagibili больш, што яшчэ лепш fluidit? і адказ рухавіка...але не так вядома як дызель.....але потым розніцу адчувае...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    99
    Pefetto m999! Спіс драйвераў, якія выкарыстоўваюцца:

Карты серыі, як апісана ў папярэдніх пастах, ecm titanium я не загрузіў драйвер ў аўтамат, і я прыступіў я да яго вылучыць, выбраўшы Марка: Ducati, Мадэль Hypermotard і ў якасці драйвера я выкарыстаў першы "DUC_6929".
    Ніжэй выява выбар:
    [IMG]http://i62.tinypic*****/2edqfbc.jpg[/IMG]

Для карту DP замест Titanium выбраў для мяне драйвер, выбраўшы "DUC_961B", малюнак ніжэй:
    [IMG]http://i58.tinypic*****/dfiwb8.jpg[/IMG]

Што тычыцца Ін'екцый Карту ад першых трапленняў, я заўважыў адрозненні паміж двума картамі. У riesamino і вам месца адрозненні, якія я знайшоў.

Дзякуй

Мы не пакідаем нічога на волю выпадку або нявызначаны: з, што драйвера ці ў вас адкрытыя файлы? Мы працуем на адной рэчы адначасова. Я пачну ад pi? просты: раствор для Ін'екцый Базавая Карта.

M999

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di maurof650
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Паведамленні
    210
    Не размяшчаць выявы ясна; ? забаронена правіламі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    99
    АСС, я загадзя прашу прабачэння, калі не ? можна зрабіць! На жаль, я не магу рэдагаваць папярэдняе паведамленне!

Калі я не магу публікацыяй cos? ясна , я магу праз спасылку?

Прабачце яшчэ!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    99
    Тыя ж драйверы, пералічаныя раней, я зноў адкрыў файлы і ў тым, што тычыцца Ўпырску, Базавай Карты ў дадатку адрозненні якія я знайшоў:
    Ін'екцыі карту base-ORI.jpgІн'екцыі карту base-DP.jpg

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Паведамленні
    193
    Ну, я б сказаў, што адразу ж падкрэслівае, што: раен, у якім ўмяшаліся, каб змяніць карту. Акрамя значэння ў s? ж, вы можаце заўважыць, што вышэй за 19 градусаў адкрыцця засланкі не ? зменена нічога. На вашую думку, чаму? яны дзейнічалі такім чынам?

M999
    Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    124
    есць dell ідэя, што калі вы належыце на 100% драйвераў не ўдалося атрымаць зваротную сувязь, дакладныя..крывыя ідуць спектаклі ў 2d з рознымі перапынак, не ? сказаў, што яны ўсе роўныя..і Яшчэ ў мяне possiblit? праверыць, ці/спампаваць у адваротным выпадку я даво руку

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    99
    Прывітанне m999, я паглядзеў і пакрытыя таблічнай часткі базавыя карты ўпырску і праводзіў даследаванні, каб зразумець што-то ў пі?, у спробе, каб адказаць на ваша пытанне.
    Я зразумеў, што сістэма ўпырску-запальвання Marelli ? тыпу "альфа" /N", у якім абароты рухавіка і становішча дросельнай засланкі, выкарыстоўваюцца ў якасці асноўных параметраў для вымярэння колькасці? у всасываемого паветра; заўвага колькасць? паветра, дозируя колькасць? паліва ў функцыі загалоўка хацеў. Іншыя датчыкі ў сістэме (датчык рухавіка, ціску
    атмасферны і тэмпература паветра,тэмпература алею ў рухавіку і электрычны трымер для рэгулявання CO) дазваляюць ліквідаваць асноўныя стратэгіі, у пэўных умовах
    работы. Абароты рухавіка і кут адкрыцця дросельнай засланкі, акрамя таго, дазваляюць разлічыць апярэджанне запальвання аптымальным для любых умоў эксплуатацыі.

Чаму DP змене ін'екцыі толькі ў дыяпазоне ад 3-19?, гэта можа быць звязана з тым, што пасля 19 вы знаходзіцеся ўжо? у аптымальных умовах эксплуатацыі?

Не ведаю, мне іншага тлумачэння зараз!

Я спадзяюся, што ваш асвятлення.

Дзякуй

Ну, я б сказаў, што адразу ж падкрэслівае, што: раен, у якім ўмяшаліся, каб змяніць карту. Акрамя значэння ў s? ж, вы можаце заўважыць, што вышэй за 19 градусаў адкрыцця засланкі не ? зменена нічога. На вашую думку, чаму? яны дзейнічалі такім чынам?

M999

Стар. 5 з 8 PrimaПерад ... 34567 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •