Прывітанне Сандра, я хацеў бы вярнуцца на тэму кантролера PID. Тады я зразумеў, што парадак, як і якія патрэбныя, а якія няма. Галоўная праблема ? што між мой файл і 16v есць велізарныя адрозненні. У маім файле яны амаль радкоў і прамыя, у той час як на 16v яны крывыя.. Што я павінен зрабіць затым? Чаму? я думаю, што калі калі-небудзь copiassi тыя 16v я павінен скапіяваць некалькі біт перад, адпаведны pid. ? я не ўпэўнены, як, што. У цяперашні час удалося трымаць ціск дастаткова стабільным нават дапамагаючы з абмежавальнікам ціску з турбонаддувом, які заўседы, што калі далоў высокія заўседы даючы 50mbar ў pi? што ў карце ціск будзе больш? стабільны. На 5000 абарачэннях, я павінен быў прыехаць да адкрыцця, геаметрыі, менш за 20%, чаму? калі няма, і падымаецца мяжа ціску, улічваючы, што я сыходжу занадта далека ад вмт, прымаючы пад ўпырску высокае, і я пакінуў перадаплату пашыраны да 4500. Я хацеў бы, каб? паспрабуйце змяніць PID, каб убачыць, калі я магу палепшыць. Вы можаце даць мне руку? Фактар D, што вы сказалі пакінуць гэтак жа на 0, здаецца, ужо? 0 у арыгінале. Калі яны не будуць звернутыя ў мой файл, чым адразу пасля, што ? 'during transient operation'. У altir? практычна ўсе прамыя лініі, на мяне крычы. Як вы думаеце, было б лепш гэта зрабіць?