Старонка 5 з 5 PrimaПерад ... 345
Вынікі-ад 41 да 46 46
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    prov. Бары
    Паведамленні
    61
    у апошні час у мяне было шмат негатыўнага вопыту з турбінамі, перш чым разрэз на вуліцы націску алей у калектары, прыйшлося зняць усе патрубкі, интеркулер впускного калектара і выразна натоўп, адразу пасля гэтага ўсе з бензінам некалькі разоў, каб выдаліць усе алей і круцячы турбуе, што ен разбурацца і нацягнутыя да apertutto, montai з'явіўся адноўлены той жа маркі, адзін KKK, што з самага пачатку я заўважыў, што свіст цыраваць пад прыцэлам, пакуль пасля 4000 тыс км зламаўся на гэта алей мне вышвырну выхлапных без inbrattarmi палова свету) добра, што быў яшчэ на гарантыі, і пасля ен савета сяброў тут, на форуме я ступіў даць ад крамы есць garrett замест kkk, якая мае легкі свіст, але я думаю, у межах нормы.......

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Для прафілактыкі тут do сеў на яго турбіну, я зраблю ўсе, каб зрабіць мыцце d алею ў контуры змазкі, і з грушай ад 1 бар, што я аўтамабіль пабудаваны, што вызваляе любыя прымешкі? і do 2 schiavettate на запальванне, каб прапампаваць трохі алею, што можа мець рэшткаў corboniosi, затым сеў на яго, іншыя 2 sxhiavettate для запаўнення схемы, і я іду, і ніколі не было праблем, бягучая турбіна 150, што я падыходжу на 120cv робіць легкі свіст ад 0.1 да 0.4 бара, толькі ў халоднай, а затым згасае, калі алей награваецца, што пі? нармальны

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    prov. Бары
    Паведамленні
    61
    на самай справе мой паводзіць сябе менавіта такім чынам, свішча халодны злегку, потым па меры прагрэву адчувае сябе менш...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    i 1.9 славяцца зрабіць легкі выцце, халодны, але да 0.3 0.4 бар, у дадатак да часткі з я ў халоднай, а затым у любым выпадку больш чым пакрывае шум всасываемого паветра ад крыльчаткі

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Трэнціна-альта-адидже
    Et
    37
    Паведамленні
    63
    Дзякуй усім за адказы..
    Манро, filtrino контуру змазкі было праверана, калі я змяніў turbo

Я ўчора быў у майстэрні, і я зняць precat і рукавы turbo-IC ( было трохі fesurato бачыў, што тычылася болт маскі турбо)
    Я зрабіў 20 еўра blue дызель і дым, і ен знік .. нягледзячы на тое, свісток па-ранейшаму захоўваецца..

я зразумеў так , што дым не і ні, адпаведна, ne-за гэтага свіст...

Маючы праверыў усе кропкі " крытыкаў", якія маглі выклікаць свісток адзінае месца, каб перагледзець і трубы defap .. што для мяне ен быў усталяваны дрэнна

І таму, што " я стаў адчуваць сябе " я свісток у момант, у якім мяне забралі fap.. так што здымаў з трубы прама
    Alfa brera 2.4 jtdm '08 210 л. с. [разгрузкі прамой +downpipe]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Я быў у табе, я не formalizzerei занадта шмат, калі вы праверылі ўсе сістэмы. Я ведаю, аўтамабілі кліентаў у майстэрні, што звон ад na жыцця, і вы не сон ніколі не спыняецца.

Так, каб, з аднаго боку, у апошні час я ? адбылося na croma 150, якія мелі праблемы з swirl, таму я быў вымушаны зняць, так і впускных калектараў, якія выхлапных газаў і, такім чынам, таксама турбіны, я праверыў, і праверыць яе ва ўсіх частках не выявілі ніякіх паталогій, па меншай меры, з візуальнай пункту гледжання. У кантэксце, я нават defappato і павялічваецца трохі коней, і я магу сказаць вам, што выў да smontassi і свішча да гэтага часу, такім чынам, вельмі прыкметна, нават на халастым ходу рухавіка, часам, і, нягледзячы на ўсе падарожжа ? задавальненне без праблем некаторыя больш некалькіх тысяч кіламетраў.

Па-мойму, які тып выбуху ? выклікана нейкі легкі пульсацыі з-ветраныя турбіны, або ад лапатак геаметрыі адрэгуляваныя дрэнна, што ствараюць струмень паветра, няправільны, што робіць эфект свісток, падкрэсленая выдаленне Fap attutiva істотна свісток ж...

Старонка 5 з 5 PrimaПерад ... 345

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •