на edc15 v або p, вы таму такім чынам, як паказана на экране...потым, я ведаю, вы можаце зрабіць на edc15c7 на edc16 bmw, а хто-то робіць іх нават на vag edc16
Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:
вядома.. дашліце файлы арыгінальныя... я *******...
grande-punto1.9mtj130cv.rargrande-punto1.9mtj130cv.rarвось файлы...прыкладаю..edc16c8 gp130mjet
*******гадзіну таму нават launch control? я не зразумеў
Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:
ммм...я думаю, што гэты пост ідзе нязручна, "хто-то"...карыстальнік cicciocar па сутнасці сказаў, ясна, як вырашыць праблемы, і тады не адказаў яшчэ..хаця ен напісаў у іншым месцы...
Зараз, не для таго, каб спрачацца..але я ведаю, што такое паводзіны не ? прыняты ад правілаў форуму, і іншыя карыстальнікі перанесліся ў мінулае...але, можа быць, на гэты раз пакінуць працаваць, чаму? па сутнасці, аргумент ? нязручна для каго-то...
Не ? супраць правіл, але этыка форуму.
Мы, перамогшы ўсе чаму? веды захоўваліся, калі апынулася ў аўдыторыі. Калі вы кажаце, што ведаючы, як зрабіць тое, што ніхто не ведае (ці не хоча, што вы не ведаеце) вы павінны даказаць гэта, і падзяліцца ім у адваротным выпадку не ўмешвацца ў абмеркаванне, убачыў, што вы не абавязаныя.
Затым *******h не ўключыць launch на edc16c8 і не edc16c39, таму не скажам, фігня.
дакладнае dvd, цюнінг...т-ты поўны...на жаль, я не змог аддаляцца павук з адтуліну..нават не ідзе спаў на damosя нават напісаў некалькі розных тэстаў зробленыя..але яне далі плен...
я згодны з вашай прамовай...на самай справе, я сам зрабіў кіраўніцтва і прадаставіў для admin на рэзанні некаторых файлаў з ложка ў перах, так жа, чаму? я думаю, што справядліва падзяліцца ведамі...