Старонка 5 з 9 PrimaПерад ... 34567 ... АпошняеUltima
Вынікі з 41 па 50, з 94

Абмеркаванне: інфармацыя аб launch control,

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Citazione Першапачаткова Напісаў cicciocar Visualizza Messaggio
    што вам трэба ведаць ??
    ну, з вашага паведамленні перашкаджайце разумець шырока, што вы ведаеце, як гэта зрабіць...улічваючы, што на edc15p і v ? было ўжо? сказаў...мы monstreresti прыклад edc16?ці, можа быць, уклад, улічваючы, што тэсты на тэстах яшчэ ў мяне выбіты нічога..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di angelolsp
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    на edc15 v або p, вы таму такім чынам, як паказана на экране...потым, я ведаю, вы можаце зрабіць на edc15c7 на edc16 bmw, а хто-то робіць іх нават на vag edc16
    Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    86
    вядома.. дашліце файлы арыгінальныя... я *******...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    grande-punto1.9mtj130cv.rargrande-punto1.9mtj130cv.rarвось файлы...прыкладаю..edc16c8 gp130mjet

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di angelolsp
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    *******гадзіну таму нават launch control? я не зразумеў
    Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў angelolsp Visualizza Messaggio
    *******гадзіну таму нават launch control? я не зразумеў
    на самай справе, таму што заўседы хай фраз ў мета', кажаце усе выразна, як яны, або не могуць ведаць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    ммм...я думаю, што гэты пост ідзе нязручна, "хто-то"...карыстальнік cicciocar па сутнасці сказаў, ясна, як вырашыць праблемы, і тады не адказаў яшчэ..хаця ен напісаў у іншым месцы...
    Зараз, не для таго, каб спрачацца..але я ведаю, што такое паводзіны не ? прыняты ад правілаў форуму, і іншыя карыстальнікі перанесліся ў мінулае...але, можа быць, на гэты раз пакінуць працаваць, чаму? па сутнасці, аргумент ? нязручна для каго-то...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Не ? супраць правіл, але этыка форуму.
    Мы, перамогшы ўсе чаму? веды захоўваліся, калі апынулася ў аўдыторыі. Калі вы кажаце, што ведаючы, як зрабіць тое, што ніхто не ведае (ці не хоча, што вы не ведаеце) вы павінны даказаць гэта, і падзяліцца ім у адваротным выпадку не ўмешвацца ў абмеркаванне, убачыў, што вы не абавязаныя.
    Затым *******h не ўключыць launch на edc16c8 і не edc16c39, таму не скажам, фігня.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Citazione Першапачаткова Напісаў dvdtuning Visualizza Messaggio
    Не ? супраць правіл, але этыка форуму.
    Мы, перамогшы ўсе чаму? веды захоўваліся, калі апынулася ў аўдыторыі. Калі вы кажаце, што ведаючы, як зрабіць тое, што ніхто не ведае (ці не хоча, што вы не ведаеце) вы павінны даказаць гэта, і падзяліцца ім у адваротным выпадку не ўмешвацца ў абмеркаванне, убачыў, што вы не абавязаныя.
    Затым *******h не ўключыць launch на edc16c8 і не edc16c39, таму не скажам, фігня.
    дакладнае dvd, цюнінг...т-ты поўны...на жаль, я не змог аддаляцца павук з адтуліну..нават не ідзе спаў на damos я нават напісаў некалькі розных тэстаў зробленыя..але яне далі плен...
    я згодны з вашай прамовай...на самай справе, я сам зрабіў кіраўніцтва і прадаставіў для admin на рэзанні некаторых файлаў з ложка ў перах, так жа, чаму? я думаю, што справядліва падзяліцца ведамі...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Citazione Першапачаткова Напісаў mariodarkblue Visualizza Messaggio
    дакладнае dvd, цюнінг...т-ты поўны...на жаль, я не змог аддаляцца павук з адтуліну..нават не ідзе спаў на damos я нават напісаў некалькі розных тэстаў зробленыя..але яне далі плен...
    я згодны з вашай прамовай...на самай справе, я сам зрабіў кіраўніцтва і прадаставіў для admin на рэзанні некаторых файлаў з ложка ў перах, так жа, чаму? я думаю, што справядліва падзяліцца ведамі...

Мы можам зрабіць тэст, калі ў вас есць аўтамабіль.
    Вось табе першае выпрабаванне
    File Allegati Файл Ўкладання

Старонка 5 з 9 PrimaПерад ... 34567 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •