я не дакрануўся да карту ўпырску, таму што я хацеў бы некалькі саветаў, але для астатніх можа ісці?
я не дакрануўся да карту ўпырску, таму што я хацеў бы некалькі саветаў, але для астатніх можа ісці?
Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:
Мне здаецца, што асноўнага ўпырску вас не крануў...
Для астатніх карце soft і толькі некалькі крывых, не ведаю, як робіць, але што лепш ? варта разумець, пашкоджанні не павінны рабіць...
Горш, чым у крычы нават ?
Можа быць, чаму? некаторыя крывыя маюць крокам без сэнсу, "ме", як сказаў, усе ў залежнасці ад дызель без асаблівых крокам перабольшаныя.
У некаторых выпадках я бачыў, як скапіяваць некалькі карт ад іншых відаў аўтамабіляў з ECU накшталт (калі я правільна памятаю Ход, але я б не сказаць, глупстваў), і, як мне здаецца, памятаць, што ў рэдкіх аўтамабіляў сяброў, з mjet75hp таксама я прыняў тэхнічнай. Я павінен шукаць старыя файлы. Аўтамабілі, а яны ішлі, безумоўна, pi?, з трохі дыму пад нагрузкай, але не занадта. Трэба эксперыментаваць, улічваючы, што ? свой аўтамабіль вы дапамаглі...
Нічога не дапаможа, што тады?:-):-)
я загрузіў апошнюю карту, і машына ? мала рэактыўнай амаль, здаецца, горш, чым у крычы...help meeeeeee!
мая можа паспрабаваць?
я амаль хачу.....дайце мне інфа па гэтых адрасах?
0903C2
084BE8
08F1CC
08E618
08E638
090626
091D08
08F434
091B44
0920DC
Вы галоўнае л я кранутая...я не закрануў толькі гэтай драйвер ke кажа injection at part throttle.. а потым neanke чыгуначных...
цы вы пералічылі адрасы ke вам драйвера... я не разумею толькі 0903c2
замест 0873A2 ?
у 0903c2 знаходзіцца з абмежавальнікі крутоўнага моманту...можа быць тыпу карта запыце пара і паліва...але таму, што есць абароты ў мінус?
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 01-07-2013 ў 09:22
хлопцы, не звяртайце ўвагі на карты, якія я адправіў, што не ўсе добра....я паспрабаваў усе, і мне не падабаецца, як яны ідуць.
я працую над новай....мне пацвердзіце, якія ідуць за падказкі prex rail і lim prex rail і lim prex turbo?дзякуй
Прывітанне вообще.я падрыхтавалі mappettina, што ідзе даволі добра, адзіны недахоп, што fumacchia трохі.
Я хацеў бы паспрабаваць яго ў дыягназ і я хацеў бы ведаць, iparametri ідэалы, якія неабходна выконваць на prex і г.д...яшчэ раз дзякуй.
я быў attimino з...як наконт гэтага мода?