Старонка 5 з 7 PrimaПерад ... 34567 АпошняеUltima
Вынікі з 63 41-50

Абмеркаванне: чытаць міні r56

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    Citazione Першапачаткова Напісаў giannimini Visualizza Messaggio
    Cos? так для smanettarci трохі, калі справядліва выст? запішыце яго ўзяць? экю ў metter? у boot mode, вядома ;-)
    ведала, што я паклаў яго ў boot, і за ўсе выпрабаванні, што вы хочаце з вашым tool,пасля працы ясна, усе файлы mod праз паслядоўны!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di eobdexpression
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Маскали
    Паведамленні
    170
    Ок, ідэальна. Аднак у дачыненні да якасці пеўня не хацеў бы сумнявацца, кажу я. чаму? у вас ужо есць? напісаў розныя блокі без праблем, потым не ведаю, справядліва ? заўседы есць рызыка, як мне сказалі.

У любым выпадку паспрабуе? яшчэ раз дзякуй!

Магчыма, вы драйверы для titanium ці 2001 годзе для гэтых эбу?
    Прывітанне вам савет, між тым, чытаю карту, і то толькі пасля таго, як ен бачыць, калі ecm 2001 ці titanium змяшчае дакладнае драйвера для вашага ecu

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    135
    Citazione Першапачаткова Напісаў eobdexpression Visualizza Messaggio
    Прывітанне вам савет, між тым, чытаю карту, і то толькі пасля таго, як ен бачыць, калі ecm 2001 ці titanium змяшчае дакладнае драйвера для вашага ecu
    і ў самай справе, мы спадзяемся, можа быць, што есць драйвер :-)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    калі ? гэты блок кіравання MED 17.2. л. 175 drv c'? !!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    135
    але c'? ці адкрывае нармальна карту, чаму? я адкрыта з дапамогай гэтага драйвера, а ? усе прычыны выбару... ці нават мне кажа, што драйвер есць памылкі, калі я магу знайсці мой, ты і я вы можаце прайсці патрэбны драйвер, магчыма? заўседы, калі вам ідзе, вядома, мая ў любым выпадку ? мед або mev 17 я павінен праверыць, але ўцягвацца 120 cv 2007/2008

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Macchinista
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    У мяне 207 GTI з такім жа рухавіком mini, і з такім жа эбу. Я чытаў, і напісана-й? раз певень V51 то 3 святлодыеда. На ECM Titanium знаходзіцеся драйверы для гэтай ecu, але запэўніваю вас, што не c'? каб валяць дурня вельмі на гэтыя рухавікі. Некаторыя памылкі занадта шмат, і вы робіце сур'езны шкоду!!
    Ад матфея

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    135
    ок, няма, каб прама цяпер ? для пачатку азнаемцеся з ecm titanium пеўнік ітд. цяпер мяне цікавіць, што з пеўня, v50, што мы дастаткова правераны на чытанне і запіс з розных ecu, мы можам прачытаць і знайсці патрэбны драйвер, каб змяніць яе (у нас толькі тытан і 2001 прама цяпер)

затым v53 і v51 яго чытаюць.... без яе загрузкі. я певень v50, аднак...

gi? што значыць магу адправіць ifile для r56, што я ці ? супраць правілаў? я знайшоў некалькі ў сеткі, калі няма ? супраць правілаў іх месца.

207 gti? вы маеце на ўвазе тую ўсмоктваецца? што вы змянілі, з тытана? авансавыя плацяжы? ін'екцыі? абмежавальнік абаротаў? увогуле, калі вы хочаце, мы адкрываем абмеркаванне спецыяльна для гэтай ecu і рухавік, і мы гаворым пра гэта, я б не абурыць мадэратары ;-)

чаму? калі ў вас есць мае ж рухавік, я быў бы рады пагаварыць пра гэта больш канкрэтна, дзен я хацеў бы змяніць распредвала... калі я магу да паўнаты ў p? науглероживания і перамесціце абмежавальнік-й? уверх... я быў бы вельмі рады ;-)
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 29-01-2014 да 21:36

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    Няма я версія turbo бензін 1.6 156cv але збірае жа ecu ясна! На атмасферны рухавік, і не, што вы можаце зрабіць яшчэ шмат, каб эбу на мой погляд... вачэй з авансаў!! Я выкарыстаў бы гэты тытан для мод, так што я думаю, што драйвера на 2001... файл врі можна снд? у спецыяльным раздзеле, калі ен ужо не існуе! І тады месца, спасылку на пост тут!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    135
    Прывітанне машыніста на ecm ў вас зменены файл наўпрост выйшаў з galletto правільна?

Аднак замест гэтага, хто-то чытаў гэтую ecu з magpro?

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    Прывітанне машыніста на ecm ў вас зменены файл наўпрост выйшаў з galletto правільна?

Аднак замест гэтага, хто-то чытаў гэтую ecu з magpro?
    Так, я змяніў з Тытана, і спакойна перапісаць у бд. Мне здаецца, што певень твар таксама кантрольная у аўтаматычным рэжыме, на гэтай ecu.
    Ад матфея

Старонка 5 з 7 PrimaПерад ... 34567 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •