калі ? гэты блок кіравання MED 17.2. л. 175 drv c'? !!
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
але c'? ці адкрывае нармальна карту, чаму? я адкрыта з дапамогай гэтага драйвера, а ? усе прычыны выбару... ці нават мне кажа, што драйвер есць памылкі, калі я магу знайсці мой, ты і я вы можаце прайсці патрэбны драйвер, магчыма? заўседы, калі вам ідзе, вядома, мая ў любым выпадку ? мед або mev 17 я павінен праверыць, але ўцягвацца 120 cv 2007/2008
У мяне 207 GTI з такім жа рухавіком mini, і з такім жа эбу. Я чытаў, і напісана-й? раз певень V51 то 3 святлодыеда. На ECM Titanium знаходзіцеся драйверы для гэтай ecu, але запэўніваю вас, што не c'? каб валяць дурня вельмі на гэтыя рухавікі. Некаторыя памылкі занадта шмат, і вы робіце сур'езны шкоду!!![]()
Ад матфея
ок, няма, каб прама цяпер ? для пачатку азнаемцеся з ecm titanium пеўнік ітд. цяпер мяне цікавіць, што з пеўня, v50, што мы дастаткова правераны на чытанне і запіс з розных ecu, мы можам прачытаць і знайсці патрэбны драйвер, каб змяніць яе (у нас толькі тытан і 2001 прама цяпер)
затым v53 і v51 яго чытаюць.... без яе загрузкі. я певень v50, аднак...
gi? што значыць магу адправіць ifile для r56, што я ці ? супраць правілаў? я знайшоў некалькі ў сеткі, калі няма ? супраць правілаў іх месца.
207 gti? вы маеце на ўвазе тую ўсмоктваецца? што вы змянілі, з тытана? авансавыя плацяжы? ін'екцыі? абмежавальнік абаротаў? увогуле, калі вы хочаце, мы адкрываем абмеркаванне спецыяльна для гэтай ecu і рухавік, і мы гаворым пра гэта, я б не абурыць мадэратары ;-)
чаму? калі ў вас есць мае ж рухавік, я быў бы рады пагаварыць пра гэта больш канкрэтна, дзен я хацеў бы змяніць распредвала... калі я магу да паўнаты ў p? науглероживания і перамесціце абмежавальнік-й? уверх... я быў бы вельмі рады ;-)
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 29-01-2014 да 21:36
Няма я версія turbo бензін 1.6 156cv але збірае жа ecu ясна! На атмасферны рухавік, і не, што вы можаце зрабіць яшчэ шмат, каб эбу на мой погляд... вачэй з авансаў!! Я выкарыстаў бы гэты тытан для мод, так што я думаю, што драйвера на 2001... файл врі можна снд? у спецыяльным раздзеле, калі ен ужо не існуе! І тады месца, спасылку на пост тут!!
Прывітанне машыніста на ecm ў вас зменены файл наўпрост выйшаў з galletto правільна?
Аднак замест гэтага, хто-то чытаў гэтую ecu з magpro?