Прывітанне ўсім, хто-то s? на edc16 як выдаліць датчыкі і любыя dtc?
Напрыклад, калі ў мяне dtc Pxxxx з'яўляецца на карціне, як я шукаю ў карту, а потым я выдалю канчаткова.
Існуе спосаб пошуку - пошук і выдаленне ўсяго?
Напрыклад, на аўтамабілі defappizzate c'? у egt2 на fap, якая не павінна служыць больш? нічога
як вы f? выдаліць датчык і адпаведны dtc (без выкарыстання праграмнага забеспячэння, адказнага за гэтую аперацыю?
Я знайшоў гэта тлумачэнне ў сеткі, але не ? для мяне вельмі ясна (усе, што дакладна):
There is the DTC number table and DTC switch table after that ў EDC16.
So, to turn off a certain Pxxxx code, find it in DTC number table when it appears first time ў 16 біт hex format.
Формула: (address of Pxxxx code - address of DTC number table beginning)/8. Result will be index number.
Then find the beginning DTC switch table which is right after DTC number table. Switch to 8 bit view.
Формуле: address of the beginning of dtc switch table + index.
Нуль address you уладарны and Pxxxx code will never appear again
Тут, кажа, што c'? табліцы з лікамі з DTC і іншую табліцу, пасля адпаведных DTC switch.
Для тушэння Pxxxx код, ricecarlo ў табліцы лікаў DTC, калі ен з'яўляецца ў першы раз у 16 біт у hex фармаце.
Аднойчы выявілі, што c'? формула, што мне не зразумела, што рабіць?
Хто-то, хто мае вопыт і хоча падзяліцца можа растлумачыць гэтую формулу (перавесці яе), і каб на практычным прыкладзе?
Дзякуй