Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 44

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193

EDC16 - Elimiazione DTC Формула праўдзівай ці ілжывай?

Прывітанне ўсім, хто-то s? на edc16 як выдаліць датчыкі і любыя dtc?
    Напрыклад, калі ў мяне dtc Pxxxx з'яўляецца на карціне, як я шукаю ў карту, а потым я выдалю канчаткова.
    Існуе спосаб пошуку - пошук і выдаленне ўсяго?

Напрыклад, на аўтамабілі defappizzate c'? у egt2 на fap, якая не павінна служыць больш? нічога
    як вы f? выдаліць датчык і адпаведны dtc (без выкарыстання праграмнага забеспячэння, адказнага за гэтую аперацыю?

Я знайшоў гэта тлумачэнне ў сеткі, але не ? для мяне вельмі ясна (усе, што дакладна):

There is the DTC number table and DTC switch table after that ў EDC16.

So, to turn off a certain Pxxxx code, find it in DTC number table when it appears first time ў 16 біт hex format.

Формула: (address of Pxxxx code - address of DTC number table beginning)/8. Result will be index number.

Then find the beginning DTC switch table which is right after DTC number table. Switch to 8 bit view.

Формуле: address of the beginning of dtc switch table + index.

Нуль address you уладарны and Pxxxx code will never appear again

Тут, кажа, што c'? табліцы з лікамі з DTC і іншую табліцу, пасля адпаведных DTC switch.
    Для тушэння Pxxxx код, ricecarlo ў табліцы лікаў DTC, калі ен з'яўляецца ў першы раз у 16 біт у hex фармаце.
    Аднойчы выявілі, што c'? формула, што мне не зразумела, што рабіць?
    Хто-то, хто мае вопыт і хоча падзяліцца можа растлумачыць гэтую формулу (перавесці яе), і каб на практычным прыкладзе?

Дзякуй

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    3
    я хацеў бы зразумець, таксама, з нецярпеннем чакаем, які-небудзь спецыяліст , які зможа нам дапамагчы

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    прыгожая абмеркаванне, але не магу зразумець, альбо я формулу

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    не проста, каб ніхто, паверце мне.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    3
    праўда, c'? сказаць, што кампаніі, pi? вядомыя, часта не маюць звіліны, якія супастаўляюць, але sw добра зробленыя, аўтаматызаваных на ўсе, або амаль:ад выдалення dpf памылак dtc, якія знаходзяцца ў dtc tables

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    я tentanto расшыфраваць, што forumula, нават калі ў мяне есць дапамога з адмін форуму за веды, асабістага або нейкі руцінай, у нядзелю не ведаюць ? дрэнна!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di chiptuning.cro
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ровінь, Харватыя
    Паведамленні
    157
    Riapro гэты паток, таму што interesa-нават мяне...

Для тэставання я выкарыстаў гэты файл крычы:

http://www.professionalchiptuning.ne...ll=1#post72978

Формула павінна быць правільнай, але " праблемы і знайсці тры адрасы пачала з трох табліц.

У першай табліцы і пачатку tabela дзе трэба aggire для адключэння DTC што' мы хочам - гэта пошук у 8бит ў 2D - і адрас 1D06C0
    Другі стол і пачала табліца кодаў produtore (VAG у гэтым прыкладзе, але зараз нам гэта не трэба) - пошук дзесятковы лік у 16 біт
    Трэцюю табліцу і пачатку табліца P-коды і было б па адрасе 1D9620 (гл. ніжэй, як я знайшоў) - пошук hex ў 16bit

Alora, перш за ўсе, неабходна знайсці код у hex рэдактар DTC, што' cerciamo, напрыклад, для P1556 imettiamo ў пошук hex 1556 і мы знаходзім яго на адрас 1D97A0. Цяпер пойдзем на " у табліцы, каб убачыць, дзе пачынаецца блок DTC і мы знаходзім, што' і' па адрасе 1D9620таму што над ім есць толькі нулі.

Зараз мы выкарыстоўваем формулу (DTC DTC пачатак)/8 і мы прыходзім да 31 дзесятковы лік, што' было б DTC index -> (1D97A8-1D9620)/8=31

Гэта азначае, што для адключэння DTC трэба паставіць на нуль 31-unesimo біт з пачатку табліцы, дзе есць коды для адключэння DTC.

Цяпер надыходзіць праблема, таму што цяжка знайсці пачатак у першай табліцы, што " было б, дзе з самага пачатку мы разлічваем 31 біт, і мы змесцім яго ў нуль, каб spegner DTC, што мы хочам.

У гэтай табліцы bissogna шукаць у 8 біт, і дзесятковыя значэнні ў bloco не павінны быць вышэй за колькасць 20, акрамя некаторых.

Шукаеце блогі блакаванне ад 1D06C0 ў 1D084F і я думаю, што " тут будзе наш першы, і больш важная табліца, дзе мы павінны aggire.
    Тады пачатак табліцы, і 1D06C0 + 31 (DTC index) = 1D06DE што мае значэнне 2і, што, каб адключыць мы 0.

Paraticamente, прама зараз калі б erorre P1556 актыўны, паставіўшы на 0 значэнне, тое ж не verebbe паведамляецца.

Alora, што' ne фірмаў ? Гэта можа быць справядлівым?
    Чакаем вашых каментароў...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    я не ведаю, калі дзеянні, зразумела, трэба стварыць памылку, а затым паспрабаваць яго адключыць, выкарыстоўваючы гэты метад.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Працэдуры і верным, нават калі мы былі б з канструктараў класа, каб трымаць у cosiderazuone, але праблема і высветліць, у пачатку tabbelle DTC, што не ? легка.. не трэба для сілы і стварыць памылкі.., а затым выдаліць яго, але pirima выдаліць яго, а затым выявіць, калі ен працуе
    Цярпенне і цнота моцных..

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў Backgroop Visualizza Messaggio
    Працэдуры і верным, нават калі мы былі б з канструктараў класа, каб трымаць у cosiderazuone, але праблема і высветліць, у пачатку tabbelle DTC, што не ? легка.. не трэба для сілы і стварыць памылкі.., а затым выдаліць яго, але pirima выдаліць яго, а затым выявіць, калі ен працуе
    я лічу, што дзве рэчы не вельмі адрозніваюцца, як, калі вы зробіце памылку, а затым адключыце або, калі адключыце, а затым яго стварэння, каб убачыць, калі вы, падобныя.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •