Старонка 5 з 54 PrimaПерад ... 3456715 ... АпошняеUltima
Вынікі з 41 па 50 з 541

Абмеркаванне: EDC16C - давайце вучыцца!

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    І па.., што не c'? больш нічога сказаць...
    сапраўды невялікі невялікую...біты rail..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Дадам, гаворка авансаў....для IQ да 100mm3, калі вы не хочаце марнаваць час на абнаўленне бп і зрабіць рахункі...пу? спакойна даць павелічэнне ў 1.5 градусах ад 3000 абаротаў, то на апошні вр dell IQ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    ужо абмежавальнікі біт rail я так і не зразумеў, дзе яны знаходзяцца!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    ...я знаходжу некалькі...x? мы бачым тых, хто размяшчае што-то...што тут толькі я spiattellando шмат інфармацыі...і што-то сандра

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    карты класічныя, каб даць магутнасць ў нас апісаны ўсе, усе розныя абмежавальнікі, вядома, трукі-й? даследаваны іх не пішу публічна, у адваротным выпадку, якая розніца, было б з-за магчымага кліента ў тым, ісці ад mapper, што ен робіць у прафесіі, і сусед, які (зусім справядліва), ен даведаўся аб форуме?

Administrator L'avatar di admin
    Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    карты класічныя, каб даць магутнасць ў нас апісаны ўсе, усе розныя абмежавальнікі, вядома, трукі-й? даследаваны іх не пішу публічна, у адваротным выпадку, якая розніца, было б з-за магчымага кліента ў тым, ісці ад mapper, што ен робіць у прафесіі, і сусед, які (зусім справядліва), ен даведаўся аб форуме?
    1? ПАПЯРЭДЖАННЕ
    Калі ласка, не слухайце, ведаць, рабіць што-тое, каб потым не дзяліцца, лепш затыкнуцца.
    Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    цяпер біты абмежаванне rail павінны спыніцца ў 1700 бара, вы павінны знайсці гэта значэнне з карты у 2d і, безумоўна, не будзе так, адхіліўся ад карту rail, giustio ў асаблівай інфарматыўнай, бо не бачу неабходнасці пераадолець 1700 бар, калі не скараціць тэрмін службы помпы і нагрэць дызель

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    цяпер біты абмежаванне rail павінны спыніцца ў 1700 бара, вы павінны знайсці гэта значэнне з карты у 2d і, безумоўна, не будзе так, адхіліўся ад карту rail, giustio ў асаблівай інфарматыўнай, бо не бачу неабходнасці пераадолець 1700 бар, калі не скараціць тэрмін службы помпы і нагрэць дызель
    іх там 2, адзін у 1720 і 1750poco перад карту rail.

Citazione Першапачаткова Напісаў admin Visualizza Messaggio
    1? ПАПЯРЭДЖАННЕ
    Калі ласка, не слухайце, ведаць, рабіць што-тое, каб потым не дзяліцца, лепш затыкнуцца.
    Вы маеце рацыю, я не маю рацыі, але як паглядзець на тое, што я ? спытаў я sempref адказаў на ўсе...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Дзякуй сандра дзякуй, я абяцаю адразу ж шукаць іх

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193

EDC16 - Elimiazione DTC Формуле

Прывітанне ўсім, хто-то s? на edc16 як выдаліць датчыкі і любыя dtc?
    Напрыклад, калі ў мяне dtc Pxxxx з'яўляецца на карціне, як я шукаю ў карту, а потым я выдалю канчаткова.
    Існуе спосаб пошуку - пошук і выдаленне ўсяго?
    Напрыклад, на аўтамабілі defappizzate c'? у egt2 на fap, якая не павінна служыць больш? нічога
    як вы f? выдаліць датчык і адпаведны dtc (без выкарыстання праграмнага забеспячэння, адказнага за гэтую аперацыю?

Я знайшоў гэта тлумачэнне ў сеткі, але не ? што я зразумела, вельмі (заўседы, што яна сапраўдная)

There is the DTC number table and DTC switch table after that ў EDC16.

So, to turn off a certain Pxxxx code, find it in DTC number table when it appears first time ў 16 біт hex format.

Формула: (address of Pxxxx code - address of DTC number table beginning)/8. Result will be index number.

Then find the beginning DTC switch table which is right after DTC number table. Switch to 8 bit view.

Формуле: address of the beginning of dtc switch table + index.
    Нуль address you уладарны and Pxxxx code will never appear again

Тут, кажа, шукаць 16-бітнае ў hex, калі выявілі, што c'? формула, што мне не зразумела, што рабіць?
    Хто-небудзь можа растлумачыць і даць практычны прыклад?

Дзякуй

Старонка 5 з 54 PrimaПерад ... 3456715 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •