Стар. 5 з 11 PrimaПерад ... 34567 ... АпошняеUltima
Вынікі 41-50 з 111

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў mariodarkblue Visualizza Messaggio
    сандра...я пра выдаленне swirl...xk?...ты ведаеш, што з часам і morchie, якія непазбежна ўтвараюцца ў впускных калектараў, гэтыя, як правіла, завісае..нават былі выпадкі, калі яны ўсплылі, і вы ясьце ад рухавіка...з вынікамі, якія добра малюнка.
    У гэты момант, я аддаю перавагу выдаляць фізічна, што карту...я зрабіў гэта на мяне...і запэўніваю вас, непасрэднага вопыту, што я не папярэдзіў, гартуй адчувальныя падчас кіравання..
    gi? трымаць закрыты egr з новай таму, што morchie знікаюць... паспрабаваў на 159. падзення не адчуваюць сябе ў ****llo прадукцыйнасці абсалютныя (якія могуць impercettibilemente нават павялічыць), але з пункту гледжання спажывання.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    gi? трымаць закрыты egr з новай таму, што morchie знікаюць... паспрабаваў на 159. падзення не адчуваюць сябе ў ****llo прадукцыйнасці абсалютныя (якія могуць impercettibilemente нават павялічыць), але з пункту гледжання спажывання.
    Вы dir?...што тычыцца энергаспажывання,...я не рабіў тэстаў або водгукаў...на жаль, вы ведаеце лепш за мяне, што для падлучэння, вы страціце гарантыю...і новыя аўтамабілі маюць гарантыю 2 гады...мяркуецца, не менш за 50 000 км... 50 000 км ? зрабіў ужо? бруд у калектары...вядома, кожны мае свой уласны спосаб бачыць
    я, калі магу пазбегнуць знішчэння рухавік...я...нават калі я павінен заплаціць мінімальны расход паліва больш...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    109
    Хлопцы ў мяне таксама праблема swirl, на мой 159 я адправіў фатаграфію, што вы мне параіце ўзяць, я ўзяць precollettore і замяніць стары я пакажу вам, як я паставіў

precollettore ўсмоктвання 159_1900 jtdm 16V_150CV.jpg

затым я адкрыў яшчэ адзін пост, каб меркаванне аб маіх першых змены ў сваю карту і 159 1900 16V, 150 К.С., дайце мне свае меркаванне?

Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Асс... гарантыя... я не памятаю ніколі...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    сіракузы
    Паведамленні
    38
    хлопцы, не ? што вы будзеце cos? ласкавы, каб даць мне некаторую інфармацыю cos? я выдаляю, а таксама клапан swirl, пакуль есць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Dart да гэтага часу былі больш ke добры...на самай справе я адкрыў пост, прысвечаны edc16c..так не разагнаць infornazioni...і я нават напісаў, як яны блакуюць swirl заўседы адкрыты...калі магчыма, паглядзіце на той пост....не спадзявацца, што адзін т-забяспечце пераказваюць....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    109
    прывітанне дарт.1989-што вы з картай? таксама я пачаў рабіць што-то ? на гэтай старонцы http://www.professionalchiptuning.ne...1900-16v-150CV

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    сіракузы
    Паведамленні
    38
    Citazione Першапачаткова Напісаў hyrosat Visualizza Messaggio
    прывітанне дарт.1989-што вы з картай? таксама я пачаў рабіць што-то ? на гэтай старонцы http://www.professionalchiptuning.ne...1900-16v-150CV

прывітанне hyrosat на жаль, мне прыйшлося спыніцца, таму што? у мяне была праблема з tripoide на прывадны вал, і затым я павінен быў з'ехаць на працу таму я не мог скончыць нават труба, якая ідзе да замены fap як толькі я скончу, я падыходжу і зноў ты, што пункт 6?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    109
    Прывітанне dart, скажам, я паклаў гатовы адзін крок 1, які, здаецца, ідзе добра, як у пачатку сандра, я даў іншыя парады, цяпер як раз у мяне есць час, я раблю змены, і месца другі крок, і мы бачым, што выходзіць, у мяне турба, што не ідзе не так добра свішча, ледзь-ледзь mannaggia, але табе лушчак ? поспех капіявання трохі, машына часам на нізкіх абарачэннях? тып галасіць.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    сіракузы
    Паведамленні
    38
    Citazione Першапачаткова Напісаў hyrosat Visualizza Messaggio
    Прывітанне dart, скажам, я паклаў гатовы адзін крок 1, які, здаецца, ідзе добра, як у пачатку сандра, я даў іншыя парады, цяпер як раз у мяне есць час, я раблю змены, і месца другі крок, і мы бачым, што выходзіць, у мяне турба, што не ідзе не так добра свішча, ледзь-ледзь mannaggia, але табе лушчак ? поспех капіявання трохі, машына часам на нізкіх абарачэннях? тып галасіць.

часам бывае холадна, што рипы pokino але не заўседы

Стар. 5 з 11 PrimaПерад ... 34567 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •