Старонка 5 з 7 PrimaПерад ... 34567 АпошняеUltima
Вынікі з 62 41-50

Абмеркаванне: КРОК 2 156 Альфа Crosswagon 150CV

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    вы можаце прымацаваць фота, ўнутранымі, а не знешнімі і павінны ведаць,карыстальнік можа ўбачыць іх, як яны зрабілі ўсе фамільныя іншых, то есць, калі будзе час.
    прабачце, але ў мяне не было намеры даданнем яго на знешнія спасылкі, каб пазбегнуць абмежаванняў, але так? калі я прыводжу з сістэмай форуму, то змяняюцца і не чытае больш? нічога...

У любым выпадку ? цяжка даць які-то рада, нават не таго, каб размяшчаць фатаграфіі... не гаворым, каб карту зрабілі, мы гаворым пра фота з выдзеленых значэнняў зыходнай карце...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    26
    Я згодны ў поўнай меры !
    Ніхто не st? спрабуючы абмяняцца карты, мы ў поўным сэнсе этычнага форуму , а менавіта: навучання, але з гэтымі абмежаваннямі любога карыстальніка ? вымушаны ўціснуцца ў абмеркаванне іншых , кідаючы ў што-то без сэнсу, так што вы можаце патрапіць у блакаванне ! Есць іншыя форумы ў сеткі, якія апрацоўваюць адны і тыя ж аргументы і іх абмежаванняў шмат менш , што дазваляе карыстальнікам навучанне-й? хутка ! Гэта ? толькі меркаванне тых, хто пачатковец у галіны, не можа развівацца !

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў 156crosswagon Visualizza Messaggio
    Я згодны ў поўнай меры !
    Ніхто не st? спрабуючы абмяняцца карты, мы ў поўным сэнсе этычнага форуму , а менавіта: навучання, але з гэтымі абмежаваннямі любога карыстальніка ? вымушаны ўціснуцца ў абмеркаванне іншых , кідаючы ў што-то без сэнсу, так што вы можаце патрапіць у блакаванне ! Есць іншыя форумы ў сеткі, якія апрацоўваюць адны і тыя ж аргументы і іх абмежаванняў шмат менш , што дазваляе карыстальнікам навучанне-й? хутка ! Гэта ? толькі меркаванне тых, хто пачатковец у галіны, не можа развівацца !
    тут мы гэты рэгламент, што, калі вы зарэгіструецеся, вы згаджаецеся, што прачыталі, і ніхто вас не прымушае прымаць яго, калі вы не хочаце,дарэчы, я не прымаю крытыку,больш таго, я цябе на ўвазе, што ўсе тыя, хто, як вы кажаце любы карыстальнік ? вымушаны ўціснуцца ў абмеркаванне іншых , кідаючы ў што-то без сэнсу, так што вы можаце прыехаць у разблакоўкі прымусілі паведамленняў 0, а затым разумеюць, ад усяго, што ТУТ НЕ ДУРНЫЯ ЛЮДЗІ,калі ў сеткі есць і іншыя форумы, якія апрацоўваюць адны і тыя ж аргументы, якія мы тут і з тым жа ****llo прафесіяналізму і абмену з менш абмежаванняў я не бачу, навошта тут марнаваць час,я кажу, што тое, што вы даведаліся тут, у самыя кароткія тэрміны і без вы можаце спампаваць ці праглядзець ўкладанні, у іншым месцы не там ты нават пасля 2-х гадоў наведвальнасць, улічваючы, што я прымаў удзел у дзейнасці' у дзень некалькі гадоў і яшчэ 2 форуму, дзе вы можаце знайсці мяне, як il77grande у абодвух забанілі.у адным вы кажаце, толькі ў лічку, прапаноўваючы за дадатковую плату любыя рэчы, нават арыгінальнага файла, і калі вы хочаце атрымаць доступ у раздзел "дадаткова", якія потым у рэшце рэшт знайсці пару sw crack, што тут знаходзіцеся бясплатна іх, а не вы павінны плаціць падпіска,у іншым форуме, а не там і' пастух і гледачоў авечак, што, калі не прытрымлівацца яму, крок за крокам, яны выкінулі з,таму цяпер я заклікаю цябе задумацца, што вы напісалі, і вырашыць, ці варта працягваць губляць час тут accetando без крытыкі нашы правілы, або, вырашыўшы наведваць іншыя форумы, больш на ваш аб'ем.
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 24-05-2013 да 20:51
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Аднак я кажу, што калі вы хочаце атрымаць толькі адрасы напісаны служаць вельмі, і адпраўляю свае ўражанні, пытанні і quantaltro Вы атрымаеце хутка да 80 паведамленняў сумленнае слова, што есць мінулае!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    26
    Ок, вернемся ў абмеркаванне ............ але вы не бачылі маю карту ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Яшчэ не, што я шпіталі з жонкай, як толькі я вяртаюся дадому, на цябе я гляджу

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    вось я, дапаможных, карту педаль не падыходзіць, таму што павялічваецца поўнай нагрузкі толькі ад 3000 абаротаў і далей, які сэнс?, ад emno газ parzializzati і павышаецца да 400 нм пры 2000 аб і потым, ціску ў рампы не павелічэння абаротаў да 1500 аб, націсніце напружвае толькі p?ме помпа, які паглынае толькі p?otenza, не даючы вам перавагі, астатняе, здаецца, нармальна, за гэтыя выпраўлення ripostala, што ricontrolliamo, а затым паспрабуйце

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    26
    Дзякуй , гэты вечар я ! У чыгуначны я не рэдагавана пад 1500, як gi? рэкамендуецца, што што-то не разумею, але , я павінен задаць, у 2000-400nm, але які працэнт педалі ? я зрабіў крок у працэнтах , 1500-2000 5% і ад 2500-максімальны 10% ! Карту абмежавальнік кубак ? ок ?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    26
    Аперацыі звяртае на сябе адміністратар ........................

Titus, вось змены, якія я consigliavi , я спадзяюся, вы разумееце, што я вам прапанаваў !

Дзякуй
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 24-05-2013 да 21:49

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў 156crosswagon Visualizza Messaggio
    Аперацыі звяртае на сябе адміністратар ........................

Titus, вось змены, якія я consigliavi , я спадзяюся, вы разумееце, што я вам прапанаваў !

Дзякуй
    я не зразумеў, гэта ваш адказ,калі вам есць, што сказаць, пішыце свабодна свае думкі.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Старонка 5 з 7 PrimaПерад ... 34567 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •