Старонка 5 з 23 PrimaПерад ... 3456715 ... АпошняеUltima
Вынікі 41-50 з 231

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    238
    Citazione Першапачаткова Напісаў paolo159 Visualizza Messaggio
    Carbo я згодны з вамі, для таго піку паміж 3000/3500 аб / мін, які ў сумненні, забяспечваюць некаторую надзейнасці і для таго, каб у абавязковым парадку змяншэння пасля, не для філасофіі, чым тыя, якія кажуць, што яе каманда пасля дасягнення макс...так робяць для riachia падзяліць ўсе... калі калі-небудзь атрымаецца перавышаць 5000 абаротаў нават толькі з мэтай максімальнага моманту было б катастрофай. ..бедныя клапаны
    Для паступовага я не маю на ўвазе выйсці чисс? што

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    be што ? абмежавальнік, што вы робіце scuadra для таго, каб lavoprare свабодна з карты педаль, калі, напрыклад, уладальнік autro, іх не хвалюе, расцягнуць вы так, калі ўладальнік хоча сваей, каб працягнуць яшчэ трэба auemtnare крутоўны момант на высокіх няма-нічога не рабіць, працуючы карты педаль і абмежавальнікамі, калі мы працуем часы inj мы будзем працаваць на час, звязаныя з ціскам, якое вы атрымаеце з максімальнай quanitta ўпырску на гэтых абарачэннях интерполируя значэння часу inj і карту rail, так я бачу, што да 4000 абаротаў 80mm3-ду-1600 barm затым іду на карту часоў inj ў 80mm3 і 1600 бар і даю больш часу ўпырску, але я аддаю перавагу працаваць абмежавальнікі і карты педаль, магчыма, moddando i break point, то ceeto калі вы хочаце, каб падняцца так шмат, але сапраўды так, то трэба змяняць час, а затым, каб надтачыць, вы павінны таксама праверыць anticipia 4000-4500 абаротаў, таму што часта высокія прымацаваныя, каб затармазіць рухавік да тых абаротаў, ін'екцыі, часта ў канчатковым выніку да вмт, затым ен здымае трохі ancitipo як вы ? павялічыў час inj calcolandolo ступені, як

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    Tidus у прынцыпе вашы развагі не робіць раз..пяро застаюцца абмежаванні engineering, калі я карту, разлічыўшы ўсе да дасканаласці, каб даць 35кг крутоўнага моманту пры 5000 абаротах, напрыклад, безумоўна, змог бы прынесці рухавіка больш за 6000 раз запушчаны, калі не належным чынам абмежаваны... і праўда, што ўжо мяжа расходу фарсунак, таму, тормаз, але не дастаткова, і rischierei падзяліць усе.. вось чаму, як вы кажаце, вас з дома авансы даюць, высокія рэжуць пару лімітам і карту педалі.

Ps
    Мая не і крытыку, але толькі развагі...вы ведаеце, што вашыя парады вельмі каштоўныя для мяне :-)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    вельмі тармозяць таксама авансавыя плацяжы, такім чынам, ен таксама працуе, каб тыя, калі вы паглядзіце на карту, што ў вас пасля 5000 абаротаў крутоўны момант запыту

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    вельмі тармозяць таксама авансавыя плацяжы, такім чынам, ен таксама працуе, каб тыя, калі вы паглядзіце на карту, што ў вас пасля 5000 абаротаў крутоўны момант запыту ?0
    па якіх крытэрах усталяваным, што першапачатковае значэнне авансавых абмежаванні магутнасці? для мяне ? увага, мала даверу... дызайнер увеў гэтыя значэння, каб надаць, па меншай меры, 75 мм^3 у прынцыпе карысна згарання, што можа дазволіць уключыць у расход ўводзілі без fumosit? без вытворчасці несгоревшего і па адэкватнай rumorosit? шум... рахункі не вяртаюцца, і вы, здаецца, больш? высокія, чаму? тых, хто кажа, што не p? высокія, каб працягваць ўводзіць некалькі градусаў пасля вмт?.... цяпер, калі мы павялічваем аб'ем на працягу determiato дыяпазон не c'? трэба адаптаваць іх інакш ? ... гуляць ціску турба ідзе так жа добра? не заўседы ? проста залежыць, што вы хочаце атрымаць... загадзя ? дрэнны звер, калі з-пад кантролю, вы trvi фон ціску ў цыліндрах і тэмпературы выхлапных газаў, якія доўга я магу нанесці шкоду... асабліва на выпускных калектараў ... усе суправаджаецца прыгожай ногі f? добры салата..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    дакладнае авансавыя плацяжы вельмі высокія, і пара запыце нуля робяць абмежавальнік...? паспрабуйце павялічыць крутоўны момант у гэтым дыяпазоне і паменшыць авансы паглядзець, як ен страляе праз клапаны з багажніка :-)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    вядома, у гэтым выпадку, але, вядома, я не раблю!! я, як правіла, заўседы даюць таксама мала высокіх, але калі карты як карты большасць людзей, што толькі павялічвае час застаецца цяжка абмежаваць, вы павінны працаваць rail і карту пераўтварэнні, калі замест працы карту педаль і абмежавальнікамі сябе кіраванне, як вы хочаце, адкрыйце ўсе абмежавальнікі, абмежавальнік крутоўнага моманту, 500nma камандзе, а затым вы зробіце карту педаль як хочаце, пар да 3500/4000, якія затым спускаюцца a4000 і пасля да 5200 залатых, асабіста я спыніўся на 3500, бо не цікавіць мяне?участку, у 4000-4500-5000 даю 30 іна nm метро больш правільным, калі спатрэбіцца, з авансаў +1 да 4500, што ever тормаз, нават нягледзячы на павелічэнне дызельнае паліва ўпырскваецца з дапамогай карты педаль, такім чынам, час ўпырску, але так, што ecu разлікі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    Tidus вы гэтага не робіце, чаму? працу ў іншай логіцы, і я павінен сказаць, што ваш спосаб працы мне падабаецца, хоць я аддаю перавагу разважаць такім жа чынам, многія? яны працуюць наадварот і паглядзець, што прыгожыя пашкоджанні, якія ствараюць :-)

хлопцы, вось мая картка, а таксама некаторыя дадатковыя штрыхі на аснове вашых саветаў...на што гэта падобна?
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 12-05-2013 ў 20:20

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    пошту файл врі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга