для дадатковай інфармацыі, дзякуй, леандра, што аб'ядналі два пасады, правільны кабель для nissa juke з eprom c86 і 04/2 у маім камплекце, пытаецца, № 1 m NN і правільна. атрымалася
для дадатковай інфармацыі, дзякуй, леандра, што аб'ядналі два пасады, правільны кабель для nissa juke з eprom c86 і 04/2 у маім камплекце, пытаецца, № 1 m NN і правільна. атрымалася
кабель 1, і электронныя карты з тб у суппорт..але вы павінны мець трохі вопыту электроніка для падлучэння eeprom.
на самай справе, я дадаў інфармацыю,
так як кабель, заціск ў маім камплекце іх два, 04/2 і 01/2, але толькі першы-правільны,
што тычыцца якасці? у пінцэт ў тэме, лепш адпусціць,
я ўзяў правады і я іх зварныя непасрэдна на eeprom, у адваротным выпадку даваў паказанні няслушнай і nn programmava трубы
я спадзяюся, што быў карысны
bluted дзякуй за добразычлівы адказ,,, для падлучэння eprom, я магу сказаць, што nn і цяжка. я programmavo наяўнасць вафлі з multipipo і, магчыма, я іду, каб асвяжыць ўбачыў нядобрую... heheheheh прывітанне
Віншую, дарагі сябар. Добры вечар, і buoona ноч.
Fienz,то вы больш не? добра мне з бассеином ;-)...малайчына, прывітанне
абнаўлення, я паслаў у гэтую краіну два eprom, у мадэлі pt-cruiser з мацярынскай платы hc11 і hc12, не рэкамендую нікому, падняўшы рукі, счытвае прабег дрэнна, і пасля перазапісаны завісае tuttto... небяспеку, я пачынаю ў гэтым сумнявацца цацка, добра, калі дзейнічае як ад разеткі, odb, але тады вы ідзяце на складанай і нявызначанай...
выдатны інструмент,я знайшоў новы full 1500 еўра ў сеткі.. я хацеў зрабіць нам падарунак, нават я чаму? мой калега, ен па-сапраўднаму добра зроблена, і, перш за ўсе, не памыліцеся!
цяпер кітайцы кланаваць ўсе, а ў нас няма, і ня дзіўна, у асноўным яны ядуць для гэтага вы праводзіце, я без прэтэнзій, я шчаслівы, я знайшоў таксама tacho pro 190 eurozzi.... потым вы ідзяце ў на