Старонка 5 з 15 PrimaПерад ... 34567 ... АпошняеUltima
Вынікі 41-50 з 172

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di angelolsp
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    Мы ўсе тут для гэтага!!!
    Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di goku
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    Чакаем які-небудзь спецыяліст dia пэўную інфармацыю пра гэта..што тычыцца турбіны,я быў перакананы, што было ў зменнай геаметрыяй на тое, што рухавік, але, клянуся, не я нават адкрыў капот, каб праверыць, ці яе фізічна.. Заўтра я бачу, гэта зрабіць...які сорам... добра, што за палову, і мой...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    118
    Citazione Першапачаткова Напісаў гоку Visualizza Messaggio
    Чакаем які-небудзь спецыяліст dia пэўную інфармацыю пра гэта..што тычыцца турбіны,я быў перакананы, што было ў зменнай геаметрыяй на тое, што рухавік, але, клянуся, не я нават адкрыў капот, каб праверыць, ці яе фізічна.. Заўтра я бачу, гэта зрабіць...які сорам... добра, што за палову, і мой...
    Аб'ем высокім "скажам", магутнасць пасродкавая, і на нізкіх абарачэннях дыяпазон выкарыстання нізкая... gi? меркаваў нешта падобнае.
    П ? праблема...... мы qu? каб даць вам руку.... да таго, што я магу з задавальненнем....

Мы спрабуем зразумець, што адносіцца да восі X кропак супыну, які паведамляе, 3200..... Дызель або Нм ці што яшчэ???
    Вы спрабавалі mvere карты з winols...??

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    Citazione Першапачаткова Напісаў Cristiano75 Visualizza Messaggio
    Аб'ем высокім "скажам", магутнасць пасродкавая, і на нізкіх абарачэннях дыяпазон выкарыстання нізкая... gi? меркаваў нешта падобнае.
    П ? праблема...... мы qu? каб даць вам руку.... да таго, што я магу з задавальненнем....

Мы спрабуем зразумець, што адносіцца да восі X кропак супыну, які паведамляе, 3200..... Дызель або Нм ці што яшчэ???
    Я ніколі не выкарыстоўваў winols, да гэтага часу я гуляў толькі з ecm ,і тады ўсе роўна не было б damis для гэтага эбу, ад таго, што я чытаю Winols без damos і' pi? комплекс ecm.. Калі gi? з гэтым не разумею...( вашы пытальныя знакі я іх узяў, як вашы нявызначанасці і не ў якасці падтрымкі, каб мне разважаць... ) цяпер з ipad і aime' я не магу праглядзець карты.. Заўтра я гляджу на туза, і калі мы сее-тое разумею..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    118
    Citazione Першапачаткова Напісаў гоку Visualizza Messaggio
    Я ніколі не выкарыстоўваў winols, да гэтага часу я гуляў толькі з ecm ,і тады ўсе роўна не было б damis для гэтага эбу, ад таго, што я чытаю Winols без damos і' pi? комплекс ecm.. Калі gi? з гэтым не разумею...( вашы пытальныя знакі я іх узяў, як вашы нявызначанасці і не ў якасці падтрымкі, каб мне разважаць... ) цяпер з ipad і aime' я не магу праглядзець карты.. Заўтра я гляджу на туза, і калі мы сее-тое разумею..
    C'? дэма-версію, я таксама ў damos x гэтага ecu.
    Я выкарыстоўваю альбо winols x карты ў формулы, таблічны, што ecm x 2d... адзін побач з іншым.. Вам дапамагае, як вы ведаеце...
    Як правіла, вось x павінна быць дызель, а не Нм? мяне цяпер узнікаюць сумненні, для гэтага ecu...

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222

Я разважаў пра "3200".. я Думаю, крутоўны момант, маючы сродкі, як максімальны крутоўны момант 320 нм.. Можа быць 3200/10...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Так, і на 16 пара мае каэфіцыент пераўтварэння 0,1.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    118
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    Так, і на 16 пара мае каэфіцыент пераўтварэння 0,1.
    Вы маеце рацыю, x-каэфіцыент пераўтварэння, але мяркуючы па памяці, што на дадзены момант у мяне карту, мне здаецца, што абмежавальнік крутоўнага моманту будзе на вышыні 3901.. гэта значэнне адпавядае 320Nm абвешчаныя і не тыя восі X, што f? часта спасылаюцца...
    ? таксама дакладна, што вельмі часта карты не патрэбныя быць поўнымі у перапынак да 100% магутнасці....

ГОКУ, ты даў 1 паглядзець на рухавік х, каб убачыць, калі я быў няправы на turbo тып ???

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    Вы маеце рацыю, x-каэфіцыент пераўтварэння, але мяркуючы па памяці, што на дадзены момант у мяне карту, мне здаецца, што абмежавальнік крутоўнага моманту будзе на вышыні 3901.. гэта значэнне адпавядае 320Nm абвешчаныя і не тыя восі X, што f? часта спасылаюцца...
    ? таксама дакладна, што вельмі часта карты не патрэбныя быць поўнымі у перапынак да 100% магутнасці....

ГОКУ, ты даў 1 паглядзець на рухавік х, каб убачыць, калі я быў няправы на turbo тып ???
    ..не, сення ў мяне было трохі, каб зрабіць у працы..у сярэдзіне і ў гараж і ў абедзенны перапынак у турыне diluviava.....як толькі я бачу..я спрабую ўсталяваць winols, каб зрабіць тое, што мне парады, але я ад памылак..можа быць, у мяне версія не funzionane,,azzz

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    Прабачце... Турбіна што прама цяпер я не клапачуся,вяртаючыся да карце педалі,я лічу крокам у дыяпазоне ад 10 да 190, калі не памыляюся,але я не разумею, у unit? вымярэння выяўляюцца,нм, не ? магчыма,справа? дызель не здаецца значэнне, у адпаведнасці...у вас есць ідэя? Дзякуй..я не хачу, каб крокам так, каб зрабіць,я хацеў зразумець, што чапаць і рабіць тое часопісаў, каб убачыць, на самай справе, калі змены адпавядаюць..

Старонка 5 з 15 PrimaПерад ... 34567 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •