Стар. 5 з 10 PrimaПерад ... 34567 ... АпошняеUltima
Вынікі 41-50 з 92
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    80 і 90 мм^3/дызель. Час ўпырску ў нас есць 2 карты, выкарыстоўваецца эбу, калі c'? з preiniezione, без.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Sicily (CT)
    Паведамленні
    37
    Такім чынам, падводзячы вынік, на восі x мы маем кручэння (ад 0 да 1800rpm: чаму? толькі да 1800?), на восі y мы маем IQ у мм3) і ў карту мы чытаем, час ўпырску паліва ў зша.
    Cos? ? правільна? Я не разумею, чаму? абароты спыняюцца на 1800 і табліцы ? у асяроддзі нулеў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    не абаротаў, але ціску ў рампы вымяраецца ў барах. Астатнія ? правільна!

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Sicily (CT)
    Паведамленні
    37
    Ок, Сандра, вы мелі рацыю, winols ? іншая справа, ECM бачання зусім скажонае карт!
    Тым часам я працягваю падборы восі іншых карт, але карты ціску ў рампы, абмежавальнік rail і наперад (SOI) winols не можа аўтаматычна знайсці восяў, такім чынам, варта шукаць у кіраўніцтве, але я паняцця не маю, як гэта зрабіць! Аб тым, абмежавальнік крутоўнага моманту f(IQ), у табліцы я бачу пары, выяўленай у Нм? Вы бачылі змены?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    не, у табліцы, чытайце пра тое, як восі кручэння, то ў якасці значэнняў у карту IQ, у edc15 адзіныя значэння крутоўнага моманту прыведзены толькі сообщенных на карты, якія рэгулююць ASR, але яны бескарысныя для магутнасці.

Восі SOI і rail не знаходзіцеся ў прычыне, знаходзяцца ў пачатку зоны карыснай карты. Выкарыстоўвайце damos, каб высачыць іх (вы можаце зрабіць гэта, параўноўваючы сваю карту з той, для якой мы damos менавіта!

Калі, аднак, riformuli карту, вы павінны быць асцярожныя, у тым сэнсе, што вось распасціраецца толькі там, дзе гэта трэба, напрыклад, у пра / мін не мае сэнсу, гэта змяненне. У магістралі rail пры змене так зразумеў, і вы не хочаце, каб карту штуршок, а таксама. Для SOI, асабліва тыя, якія без ўпырску пілот (тыя, для якіх не ? прапісана восі, вядома), а ? карысна знайсці яго, на самай справе ў зыходнай канфігурацыі, калі я правільна памятаю апошняе значэнне ? паведамляецца 55mm^3/i.

Змены я не ppotuto бачыць іх, я быў крыху заняты і sar? яшчэ на некалькі дзен. Я прашу прабачэння і абяцаю, што кантролер? як можна?!

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Sicily (CT)
    Паведамленні
    37
    Не дай бог, Сандра, хоць і не такі відавочны, мая падзяка ? велізарнае за час, які я прысвячаю!
    Аб тым, абмежавальнік крутоўнага моманту, я дрэнна растлумачыў я, не я меў на ўвазе табліцу 19X1, але на карту 7929A 8X8, што ен увесь выгляд lim крутоўнага моманту (гл. малюнак прыкладаецца), але не ўпэўнены, бачыў, што змяшчае лічбы на 3 лічбы.
    На іншых картах на малюнку, для якіх я не змог знайсці восяў, але seguir? ваш савет!

winols.jpg

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    118
    ? можна мець damos?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Sicily (CT)
    Паведамленні
    37
    Я гэта damos:
    Практычна ўсе, супастаўляецца з апісаннем...
    Сандра, вы можаце даць яму паспрабаваць, проста каб ведаць, калі ? тое ж, што і ў цябе?
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 05-05-2013 ў 15:39

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    118
    Дзякуючы gps

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга