што азначае pressure gage? тут міха усе мы філезафы ;-)
калі б я мог знайсці 1749 мв, які збірае 150cv, улічваючы, што я не павінен нічога змяняць, акрамя, можа быць, трубы алею, бо мне здаецца, што сліў ідэнтычны для downpipe, я мог бы падняцца ціск, ці што?
Няма...? тыя ж турбіны...валасы больш трывалыя...і мне здаецца, геаметрыя палепшылася...трымаеце яго ў 1.45 карту ў аб'ектыў...salir? 1.5, 1.55...не ламаецца, праверана на маей скуры...а калі хочаш быць упэўнены, адкрыць сэнсарамі, як t я прапанаваў![]()
Бо праца pierburg, з карту overbost арыгінальны toccavo 1.6 1.7 бар з downpipe і airbox, на самай справе, пасля 2500 магу адкрыць 6%, каб пазбегнуць, што скажуць, і я L максімум ледзь вышэй 1.5 бар пасля 3000 абаротаў без пік semicemente спыняецца на 1.4 і падымаецца да 4500 абаротаў на 1.5 і што-то
Глядзіце, калі ? апішыце, як, вы можаце пайсці tranquilloa![]()
Вы для дакладнасці пасля 2800 прыходзіць да 1.5, затым 1,5 і што-то nn больш
Перайсці спакойна, што не ламаецца нічогакалі вы сапраўды хочаце быць прыдзірлівымі, ад якой-то іншы punticino так overboost пасля 3000...cos? у майце на 1.5
![]()
вось карта, якую я ў цяперашні час і, я мяркую, застанецца, бо гэта добра і вельмі гучна, я не ўключыў у крычы, т. к. знайсці яго нават раней, на іншых укладанняў
ок, у мяне таксама праблема, што на 2000 абаротаў я спыняўся ў 1.2, колькі, каб потым sdalire ў 1.4, я знайшоў, вывучаючы карту іншы абмежавальнік turbo па-за драйвера, якая выклікала праблемы, у цяперашні час 1.4 адразу на любой маркі і 1.5 а accelero пасля 2500 абарачэнняў, паспрабаваў на карту іншага сябра, з менш міль, мяне і праслізгвае счапленне, 60000km, мая 85000 і не слізгаценне цікава, як ніколі, нават не вібруе, вядома, не рвалася sottocoppia