Старонка 5 з 7 PrimaПерад ... 34567 АпошняеUltima
Вынікі з 62 41-50
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di matech
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Et
    41
    Паведамленні
    353
    нават 3.0 TDI апошняга пакалення, калі карты так "няправільныя" электроніка рухавіка, есць змена, што істэрыкі па пытаннях крутоўнага моманту.

але праблема ? aggirabile нават без супастаўлення электронны абмен...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    251
    ок, добра ведаць
    для астатніх функцый? вы павінны ўмяшацца, каб сілы на абмен правоў?

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Et
    41
    Паведамленні
    353
    сапраўды, гэта тыя функцыі, закладзеныя ў абмен.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    108
    Citazione Першапачаткова Напісаў matech Visualizza Messaggio
    нават 3.0 TDI апошняга пакалення, калі карты так "няправільныя" электроніка рухавіка, есць змена, што істэрыкі па пытаннях крутоўнага моманту.

але праблема ? aggirabile нават без супастаўлення электронны абмен...
    Я магу пацвердзіць, непасрэднага вопыту.
    Пазбягаючы карты "абсурдна" вы ўжо добрая прадукцыйнасць, падымаючы занадта шмат пара або жа абмен сыходзіць з розуму ў літаральным сэнсе....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    251
    ах, але затым ne pi? ne менш, калі нічога не будзе прадпрынята, на абмен вы не можаце? дасягнуць максімальнага крутоўнага моманту, достижимого, аднак вы павінны стаяць на "p"? таму

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Et
    41
    Паведамленні
    353
    Не думаю: mappatori як ABT або MTM прапануюць карты з прыкметным крокам крутоўнага моманту і магутнасці без неабходнасці перапрызначыць DSG

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    251
    па крайняй меры, стоячы на дадзеныя, выкладзеныя ў іх, не дасягаюць пары, cos? высокай, чым тое, што вы маглі б зрабіць
    гаворачы аб audi TTS і, узяўшы ў якасці прыкладу " за 350 л. с., MTM, аб'яўляецца максімальны крутоўны момант-420 нм, хоць, як правіла, з магутнасцю, падобна, дасягае 500 нм
    мая-каля 325-330 рэзюмэ і мяне ўжо? забіў каля 440 нм, а затым я ведаю, што, каб пазбегнуць ўмяшацца ў абмен яны таму на максімальнае значэнне
    было б цікава паглядзець, крывыя размеркавання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Citazione Першапачаткова Напісаў matech Visualizza Messaggio
    мае сэнс супаставіць гэтыя змены?!
    Мае сэнс, мае сэнс..... вы ніколі не спрабавалі DSG супастаўляецца?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    108
    Citazione Першапачаткова Напісаў Exelion1986 Visualizza Messaggio
    па крайняй меры, стоячы на дадзеныя, выкладзеныя ў іх, не дасягаюць пары, cos? высокай, чым тое, што вы маглі б зрабіць
    гаворачы аб audi TTS і, узяўшы ў якасці прыкладу " за 350 л. с., MTM, аб'яўляецца максімальны крутоўны момант-420 нм, хоць, як правіла, з магутнасцю, падобна, дасягае 500 нм
    мая-каля 325-330 рэзюмэ і мяне ўжо? забіў каля 440 нм, а затым я ведаю, што, каб пазбегнуць ўмяшацца ў абмен яны таму на максімальнае значэнне
    было б цікава паглядзець, крывыя размеркавання
    Дакладна...
    Я прасіў, каб падняцца нават Krukki працуюць на абмен : ніхто не будзе пу? вынаходзіць цуды, макіяж, каб не ўмяшацца, і да вызначаных значэнняў крутоўнага моманту (і магутнасці ? адносна менш важна, чым...) ? пазбегнуць "бочка" крутоўнага моманту на нізкіх і сярэдніх, паднімаючыся і будзе менш праблем, так што HP можа ж мець з крывой размеркавання pi? ціха пад...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    251
    так праблема ў рэальнасці? не ? вырашаецца толькі праз ecu, скажам, абыходзіцца шляхам
    c'? нават з разліку, што людзі, як правіла, спыняецца на значэнне максімальнай магутнасці, а затым пі? ce n? лепш ?, але ў рэчаіснасці? не ? так?
    і на мой густ ? проста, калі выходзіць на максімальны крутоўны момант і даў мне яго стукнуць, што я люблю больш, d? пачуцце rabbiosit

Старонка 5 з 7 PrimaПерад ... 34567 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •