нават 3.0 TDI апошняга пакалення, калі карты так "няправільныя" электроніка рухавіка, есць змена, што істэрыкі па пытаннях крутоўнага моманту.
але праблема ? aggirabile нават без супастаўлення электронны абмен...
нават 3.0 TDI апошняга пакалення, калі карты так "няправільныя" электроніка рухавіка, есць змена, што істэрыкі па пытаннях крутоўнага моманту.
але праблема ? aggirabile нават без супастаўлення электронны абмен...
ок, добра ведаць
для астатніх функцый? вы павінны ўмяшацца, каб сілы на абмен правоў?
сапраўды, гэта тыя функцыі, закладзеныя ў абмен.
ах, але затым ne pi? ne менш, калі нічога не будзе прадпрынята, на абмен вы не можаце? дасягнуць максімальнага крутоўнага моманту, достижимого, аднак вы павінны стаяць на "p"? таму
Не думаю: mappatori як ABT або MTM прапануюць карты з прыкметным крокам крутоўнага моманту і магутнасці без неабходнасці перапрызначыць DSG
па крайняй меры, стоячы на дадзеныя, выкладзеныя ў іх, не дасягаюць пары, cos? высокай, чым тое, што вы маглі б зрабіць
гаворачы аб audi TTS і, узяўшы ў якасці прыкладу " за 350 л. с., MTM, аб'яўляецца максімальны крутоўны момант-420 нм, хоць, як правіла, з магутнасцю, падобна, дасягае 500 нм
мая-каля 325-330 рэзюмэ і мяне ўжо? забіў каля 440 нм, а затым я ведаю, што, каб пазбегнуць ўмяшацца ў абмен яны таму на максімальнае значэнне
было б цікава паглядзець, крывыя размеркавання
Дакладна...
Я прасіў, каб падняцца нават Krukki працуюць на абмен : ніхто не будзе пу? вынаходзіць цуды, макіяж, каб не ўмяшацца, і да вызначаных значэнняў крутоўнага моманту (і магутнасці ? адносна менш важна, чым...) ? пазбегнуць "бочка" крутоўнага моманту на нізкіх і сярэдніх, паднімаючыся і будзе менш праблем, так што HP можа ж мець з крывой размеркавання pi? ціха пад...
так праблема ў рэальнасці? не ? вырашаецца толькі праз ecu, скажам, абыходзіцца шляхам
c'? нават з разліку, што людзі, як правіла, спыняецца на значэнне максімальнай магутнасці, а затым пі? ce n? лепш ?, але ў рэчаіснасці? не ? так?
і на мой густ ? проста, калі выходзіць на максімальны крутоўны момант і даў мне яго стукнуць, што я люблю больш, d? пачуцце rabbiosit