У 75cv не трэба нічога падымаць ціск абмежавальнікам ? кіраванай ад просты перепускной механіка, а датчык памеру 1.55 бар пік.... Для aumentre ціск ddel нічога рабіць, але мы ў оффтопик.
Але ? адзін mjet 2? Тое, з факсам, адразу пасля хвалюе? Калі cos?, не ведаю... у Адваротным выпадку я, гучыць дзіўна, гаворка ў ggestione электроніка... ? заўседы kp35.
Лічыць восяў.... Напрыклад, вазьміце тую, што rail, памножыць на значэнне, якое знаходзіцеся ў x, і вы знаходзіцеся ціск у магістралі rail, што esempiobel 75cv і? 1460 бар, і вельмі значэнне карты, мне здаецца, гэта крыху менш за 180, у 8 біт.
Прывітанне Sportnight! Віншаванні для аналізу! Хлопцы, вы змаглі б паказаць мне версія файла крычы ўбачыў, што ўсе яшчэ не магу спампаваць файлы?![]()
У якім сэнсе? Што не адпавядае? Змяняючы, як кажа драйвер swift 69, ніжняя частка крывых, змена ўводзіцца на максімальную нагрузку паскаральніка, і канцы ў верхняй частцы-гэта p? схемы...на самай Справе шляхам змены cos?, паліць, калі цісне педаль газу...Чаму? сон наадварот?
віншуем пост, карысна! БРАВА!