я зачыніў egr.
я дакрануўся да абмежавальнікам крутоўнага моманту з крокам пайшоў ад 25% нагрузкі
заўтра спрабую я дам вам ведаць
я зачыніў egr.
я дакрануўся да абмежавальнікам крутоўнага моманту з крокам пайшоў ад 25% нагрузкі
заўтра спрабую я дам вам ведаць
Я таксама пачатковец, толькі што я стукнулася шмат, шмат чытаў і зроблена так шмат доказаў таго, што маей машыны.
Якая версія ecm выкарыстоўвае ? Мяне не прымушае іх захоўваць карыстацкі адрас.
ecm v6.3 я я cos? .....стаўлю драйвер ,файл, ori,мод, і я адкрываю карту ў 2d, а затым у панэлі інструментаў націскаю буфер драйвера/стварыць адкрываецца акно (вы хочаце, пачынаючы ад кіроўцы, у цяперашні час у памяці), я НАЦІСКАЮ , ТАК , цяпер буфер драйвера і стаў зялены, то на змяненне буфера абмену, адкрываюцца ўсе варыянты. толькі пры закрыцці праграма пытаецца захаваць драйвера dru
мне захаваць cio? працуе.
я не ведаю, калі супраць правілаўале калі пу? вас я таксама магу прайсці
разумею цябе sbatto я таксама х хобі год або каля таго, што чытаю і перачытваю форум, табе ўсе жанры, але я ніколі не меў (мужнасць)
далучыцца да яго на мінулым тыдні я пазнаеміўся з professionalchiptuning і я ? спадабаўся x наяўнасць? і ўдзел ўсіх.
Калі вы навучыцеся распазнаваць карты драйверы патрэбныя толькі для таго, каб лепш зарыентавацца і зрабіць першы, астатнія ад, калі. Я пачытаю яшчэ пачатковец, але самавук, куды я магу.
Я ў поўнай меры тое, што вы напісалі dvdtuning, на самай справе адрас на карце, што я прапанаваў, за выключэннем l' я прызнана вочы ў 2D, затым я паглядзеў восяў і...
Некалькі разоў драйверы карысныя для адлюстравання ў таблічнай і страціць менш часу, замест таго, каб кожны перапынак у 2D.
Прывітанне, хлопцыпасля гэтага я прыходжу прама да справы я загрузіў карту 3 дні таму, аўтамабіль ідзе добра, ніякай адмову ці гарыць.
добрая прадукцыйнасць, шмат пару ў якой-небудзь рэжым без вібрацыі і праслізгвання счаплення.
выдатак памянялі ледзь cio? калі я еду падаюць, калі кіраўніцтва маей жонкі, мы па-ранейшаму ў норме
але я зразумеў, што крыху дыму робіць гэта не шмат... але брудны бампер
я заяўляю, што я падыходжу на спорт паветраны фільтр bmc innirttori у 150cv выхлапных газаў канчатковы ****** і першасны апусцелі (у стадыі будаўніцтва downpipe)
пытанне! x зняць трохі дыму, як я дзейнічаю? файл ? апошні адправіў прывітанне ўсім.
памяншэнне дызельнае паліва ўводзяць або паслугі турба-і наперад, за сваім вопытам, знаходзячы кампраміс паміж зменамі механічных і электронных шукае націсніце на карту толькі? вы ведаеце, як працуе
Прывітанне, за Выключэннем...праблема ?звычайны...і нават рашэнне...паставіўшы фарсункі 150 конскіх сіл, вы не знаходзіцеся больш з колькасці? ўводзілі, каб час ўпырску..вам проста трэба скапіяваць час крычы на mjet150cv і працаваць на час 150![]()