у гэты момант я думаю, што гэта экю, што мае нейкія праблемы , вы павінны provara чытанне на іншы роўная вашай
у гэты момант я думаю, што гэта экю, што мае нейкія праблемы , вы павінны provara чытанне на іншы роўная вашай
максімальна вы можаце аднавіць іх разам, але вы не можаце выкарыстоўваць адны і тыя ж карты
файлы розныя, але тыя ж карты
- вазьмі два файла і адкрыць іх з ecm і, калі неабходна, ўставіць залатыя карты, якія вам патрэбныя, проста адкрыць дзве карты паглядзець, дзе ce розніца.
я ўмяшання, чаму? я, здараецца, есць аналагічны вопыт працы з magpro, і я хачу падзяліцца з вамі, так і можа служыць для іншых, якія мелі тую ж праблему . Я усталяваў на мой кампутар VLC media player і я не ведаю, чаму я не працуе больш ні адзін праграміст ecu ў маім распараджэнні, нават galleto master2 ключавыя, што не прапусціў удар, мне mand? есць ecu блок, ( магчыма, VLC media player робіць нечытэльныя файлы для праграмістаў бо ) пасля столькіх-чаму? disinstallai VLC і ўсе, і вярнуўся, як раней, але ўсе ж, калі ў вас на пк, я рэкамендую яго. ну, дайце мне ведаць, калі вы вырашае праблему
Не ? праблема напружання акумулятара?
У адваротным выпадку, ? лепш зняць і прачытаць BDM100 cos? што не існуе ніякіх рызык.