Старонка 5 з 5 PrimaПерад ... 345
Вынікі-ад 41 да 43 43

Абмеркаванне: першыя крокі

Прагляду " Гібрыд"

gevin
    Guest
    Citazione Першапачаткова Напісаў darksoulbreaker Visualizza Messaggio
    ок, выдатна.
    гадзіну х? я хацеў бы мець інфармацыю аб тым, як чытаць і пісаць,у сэнсе: я свяжу пеўнік да машыны, я чытаю файл, то x? трэба змяніць..***** і з якім праграмным забеспячэннем?
    c'? банк дадзеных, дзе можна знайсці арыгінальныя файлы з ecu? (я думаю, што цяпер я х сказаць, фігня), калі я іду ў sfacio аўтамабіляў і куплі ecu x мая машына, я магу, дайце нам доказы, а затым падключыце x тэст?
    Хоць я пачатковец я адказваю за тое, што я даведаўся да гэтага часу. Інструменты (galletto, mpps etc) чытаць блокі кіравання, а таксама чытайце пра код, што вы d? абсталявання і праграмнага забеспячэння блокаў кіравання; на дадзены момант, калі інструмент вас чытае і піша, захоўваеце файл, змянілі яго з дапамогай праграмнага забеспячэння (тыпу Тытан) захавайце яго і напісаць.
    Калі прыбор не счытвае эбу, але піша гэта толькі ўдаецца? прачытаць ідэнтыфікатары эбу і з дапамогай гэтага вызначце, на форуме зыходны файл, што ты не мог чытаць непасрэдна з аўтамабіля, змянілі, як і вышэй, захавайце яго і дадайце.
    Калі блок кіравання ідзе ў блок запісу, адрываецца і вы перапланаваць ў BDM. У тэорыі (вельмі дробныя) крокі павінны быць гэтыя.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di max75
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    327
    Правільна......

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    4
    ніхто не вы можаце мне дапамагчы?? гл. вышэй...

Старонка 5 з 5 PrimaПерад ... 345

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •