Стар. 5 з 8 PrimaПерад ... 34567 ... АпошняеUltima
Вынікі 41-50 з 79

Абмеркаванне: Зварных сажалка

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    84
    невялікі оффтопик: будзьце асцярожныя, каб не раззлаваць admin... некалькі слоў для добрых знатакоў.
    Апошні раз рэдагавалася Fedex; 03-09-2013 да 23:23

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    84
    Weller, марка ? добра. Я магу меркаваць толькі пасля таго, як я спрабую. У рэшце рэшт, калі вы бачыце іх вельмі шмат, што нічога не сказаць. Толькі provandoli вы разумееце, калі працуе і праз што працуе, колькі намаганняў вы робіце, каб выдаліць рэшткі, калі застаецца вкп ліпкі... Я выкарыстоўваю станцыі ВК, перш чым выкарыстоўваць amtech, я заўважыў тое, што некаторыя паляць вельмі і тыпу "спаліць", у выніку чаго, што пхд было брудна і зварных швоў цьмянымі і невыразнымі, у той час як amtech гаворка ? адрозніваецца. Для зварных стілус выкарыстоўваю той, які я купіў ад пастаўшчыка(а я купіў іншы матэрыял) і чым усе тыя, якія я выкарыстаў раней, гэта ? захапляльны, паліць мала, ? празрысты, рэшта ? амаль нічога, і зварныя швы чыстыя, бліскучыя і зіхатлівыя. Пасля таго, як гэтыя апрацоўкі гэта было б добра і правільна, чысціць усе з чыстага ультрагукавой... і вось я раблю падарунак.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    84
    Я лабараторыі праектавання электронікі, дзе мы таксама робім рамонт, таму абсталяванне павінна быць добра. У дадатак, як ужо сказаў, зараз, у чаканні ультрагукавой ачысткі, выкарыстанне ацэтону або изопропилового спірту(для pcb важна). Я вам скажу, што калі я для пачатку паспрабуйце прылітаваць чып-карт відэа ў мяне было, і я, ездзіць дзеянняў гэта дазволіла мне інвеставаць ўсе больш і больш? у інструментар.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    84
    Вы dir?, што скакаць то "сур'езнае" што ? тое, што мы выкарыстоўваем pi?, акрамя губкі (якія мы не выкарыстоўваем) c'? кантэйнер з сятчаткі(мне здаецца, што гэта латунь), 2 апускання ў іх у сятчатцы вочы і нос ? ідэальна чыстай.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    84
    знайсці яе ў любым месцы, не з тым, каб рэкламы? вы крок за спасылкі 2 спасылкі-гэта адзін з самых шматнацыянальных:
    http://it.rs-online*****/web/p/access...atura/6699154/
    http://it.rs-online*****/web/p/access...atura/4952775/

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    84
    Добры набор свердзелаў. У любым выпадку, вы павінны мець добрую manualit?, у адваротным выпадку марна любога тыпу паяльной станцыя. На GBC-я ніколі не купіў, але я думаю, што гэта сятчатка ? вельмі часта, у маім зваршчыка ? у камплекце.
    У мяне есць гэтая:
    http://www.jbctools*****/cd-s-precisi...-1-menu-1.html
    як зваршчык пік. Затым у бітве ў мяне есць трохі, толькі стыляў, але іх выкарыстанне для рэчаў, трохі " пі? титьки, дзе служаць шмат Ват, каб працаваць.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    52
    Хе-хе, JBC ў жыцці! Я выкарыстаў тое, аднаго, некалькі разоў, гэта, каб быць дакладным : http://www.jbctools*****/ddst-rework-...-1-menu-1.html
    Я быў у жаху ад хуткасці? з якім raggiugne T працы, і, як пастаянна трымае ўсе, што вы твар. Але мы гаворым аб станцыі ад тысячы еўра, я думаю.
    Затым capiamoci, у мяне есць кітайскія ад 100€ і ў мяне ніколі не было праблем, я трохі больш? павольна, але ж іду!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    84
    я заплаціў 600 баксаў, і гэтак жа, належнае, быў.... Вядома, узялі 2 падказкі, і, як вы кажаце, што добра, што ен прымае тэмпературу адразу ж, час, каб падняць пяро ад стілуса і порт gi? ? гатовы. З пунта-й? вялікі, нам зварыце любы, і я думаю, што ўстойлівасць работы ў шим-чаму? у dispaly c'? індэкс нагрузкі, гэта ? вельмі слабы вакуум, і як толькі вы кончык на паверхні (напрыклад, друкаванай плаце, драты, наканечнікі, раздымы..) гэта солі да тых часоў, трымаць пастаянную тэмпературу. Лічыць, што гэта таро звычайна на 330 градусаў і я іду ад бога, у той час як са станцыі weller, я трымаю яго на фіксаваны 400gradi. Калі есць баксаў і больш? я маю на ўвазе, каб купіць абцугі і калі я магу яшчэ іншыя станцыі, але ў 75 або 90 ВТ.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    84
    Не вам канотье, калі не вы. Выкарыстоўвайце свае прыгожыя губкі, забяспечваюцца памятаеш inumidirla або, калі вы вельмі хутка, вазьмі нармальны хусткай і colpettino, то можна даць легкі рухацца, пік.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    84
    Citazione Першапачаткова Напісаў портэр Visualizza Messaggio
    я зрабіў, cos? але вядома, што кончык застаецца "p"? цямней, чым перш, ? нармальна?
    Пу? быць, што сажалка, які вы выкарыстоўваеце, не ? топ. Як правіла, у абедзвюх сістэмах, мне застаецца глянцавай.

Стар. 5 з 8 PrimaПерад ... 34567 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •