Старонка 5 з 5 PrimaПерад ... 345
Вынікі-ад 41 да 49 49
    Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў giarras Visualizza Messaggio
    выбачайце, Сымоне, я памыляюся, я ўжо? гэтага файла вы кажаце, нават у іншым месцы? савет адзін, які да сівых валасоў, і ен ведае амаль ўсіх міжнародных форумах і італьянцаў я на вашым месцы, я б добра, парады, якія вы можаце мець у гэтым форуме, што на дадзены момант (асабістае меркаванне) усе яны паводзяць сябе добра, у іх магчымасць? каб даць некаторую дапамогу, калі вы ідзяце перачытаць, а не каментары, што есць l?....вы ўбачыце, што намеры розныя, прабачце, але ці не ? крытыка..будзьце асцярожныя, вы разумееце, добра.

ну намерамі, дзе вы кажаце, безумоўна, што робяць дарогі, а затым звяртаюцца ў лічку, каб прадаць яму файл эххх? што вы кажаце, што гэта так?
    мы тут дапамагаем, хто хоча быць аказана дапамога, і мы абслугоўваем тых, хто мае патрэбу ў сэрвіс, але гэта вырашаеце вы,мы не хочам спекуляваць на няма.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport Visualizza Messaggio
    ну намерамі, дзе вы кажаце, безумоўна, што робяць дарогі, а затым звяртаюцца ў лічку, каб прадаць яму файл эххх? што вы кажаце, што гэта так?
    мы тут дапамагаем, хто хоча быць аказана дапамога, і мы абслугоўваем тых, хто мае патрэбу ў сэрвіс, але гэта вырашаеце вы,мы не хочам спекуляваць на няма.
    вось! як вы думаеце, метад ? гэта замест ку? у мяне іншыя метады, якія, на мой погляд, не ўпісваюцца ў форму спекулятыўнай было правядзенне форуму з такой тарыфы? і спачуванне, кампліменты.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў giarras Visualizza Messaggio
    вось! як вы думаеце, метад ? гэта замест ку? у мяне іншыя метады, якія, на мой погляд, не ўпісваюцца ў форму спекулятыўнай было правядзенне форуму з такой тарыфы? і спачуванне, кампліменты.
    дзякуй, мы імкнемся зрабіць усе магчымае.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    211
    Цалкам згодны

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    prov. Бары
    Паведамленні
    61
    віншуем усіх, для вашага падкрэслю, я цалкам згодны, я таксама быў на другім баку, і усе мае файлы, якія я на маім шляху да падрыхтоўкі былі заўседы маюць рацыю, каб звязацца з вечара з звычайнай фразы (калі вы хочаце, карта зробленая добра, ты і я)

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    prov. Бары
    Паведамленні
    61
    звычайныя дармаеды, калі вы хочаце, каб меркаванне, вы не хочаце, каб набыты файл, у адваротным выпадку пытанне быў бы іншы, хто мне прадае файла?????

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    55
    я таксама згодны я на тое, што гэта ? адзін з форумаў-й? "чыстыя" і з людзьмі, якія сапраўды хочуць дапамагчы і за гэта дзякуй, і я віншую ўсіх, але калі я магу, я хацеў бы сказаць, што я не цалкам згодны з Msport на пытанне аб тым, адпраўляць або не адпраўляць файлы іншых падрыхтоўчых на форуме, і чаму?:
    1)паколькі я кліент, я плачу пшанічнай добрыя грошы за карту гэта, адпаведна, становіцца маей, а не тых, хто яе зрабіў, і таму я магу рабіць з ей тое, што пі? мне падабаецца
    2)калі пачатковец прыходзіць на валоданне гэтай карце праз форум ці іншы максімум пу? скапіяваць, але не зразумець яе, не будзе? ніколі не мог зразумець, чаму так? карту вы робіце так, а не інакш, у той час як прафесіянал, але прафесіянал, не трэба пакідаць карты, зробленыя іншымі, чаму? ? ўсведамляе свае здольнасці?
    3)на аснове майго досведу працы я зразумеў, што прафесіянал не павінен лячыцца каментара іншых, чаму? ? сваю працу, кажа, што для яго, калі праца ? зроблена па ўсіх правілах мастацтва, sar? кліент ж, напрыклад, хваліць яго і, калі яшчэ sminuiranno такой працы і вышэй кліент паспрабуе? іншыя працы "прафесіяналы" з ніжэй або нават, у большасці выпадкаў, кліент ritorner? ад сапраўднага прафесіянала, каб змяніць рэчы, (і яны заўседы так робяць) і, такім чынам, ен дае зразумець, хто ? прафесіянал, а хто не
    у маей працы я часта, я малады, і кліенты не вырашаюцца даверыць 26-гадовы хлопец, але пасля таго, што я выконваў сваю працу, дакладнасць і прафесіяналізм? наўрад ці трэба асуджаць ці варта звярнуцца да іншых, каб паўтарыць або праверыць маю працу.
    можа быць, я памыляюся? я думаю, cos

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di zioweb
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    143
    Я згодны з ігарам, толькі менавіта ў першы момант: калі вы купляеце карту, па-мойму, ты робішся "уладальнік" вынік. Але змест intelletuale, што вызначае карту, то ? ад складальнікаў, плен яго даследаванняў і выпрабаванняў, і ніколі не тое ж самае, што і з другога. ? р? як і ў музыцы, ты купляеш КАМПАКТ-дыск, але калі ен ад вакол, і тыя, калі яго капіююць, не ? "правільны".
    Напрыклад, яшчэ больш? практычны, файл gpunto abarth. Усе ведаюць, што c'? блок за пэўныя сілы, скарачэнне звязана з faralla, наколькі я разумею. У нямногія ведаюць, agirare. Цяпер чалавек Х робіць карту, хто-то ў стане выдаліць яго, а затым пошту, я не думаю, што трэнер можа ператварыць "p"? у дачыненні да інвестыцый часу і грошай, што ен зрабіў, каб зразумець, што чапаць?
    Я лічу, што, па меншай меры, дазвол на приготовившего ж, перш чым адпраўляць файл, перайдзіце прасіў... Або, па крайняй меры інфармаваныя.
    Тады, хлопцы, мы гаворым практычна, філасофіяй, як вы думаеце, мы павінны весці сябе, я ў любым выпадку першае, што прымушае звярнуць на cd або разгрузкі карты, то пішыце, каб зірнуць.
    Кошт? ? размяркоўваць работу паміж энтузіястаў і дасягнення выніку, іншы ? divlgare чужую працу і ciulare рашэння...

Старонка 5 з 5 PrimaПерад ... 345

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •