Старонка 5 з 7 PrimaПерад ... 34567 АпошняеUltima
Вынікі з 69 41-50
    АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    на форуме,калі вы шукаеце, c'? адзін formuletta, што дазваляе ведаць,ведаючы press rail і час,што колькасць дызельнага паліва варта надаць...выкарыстанне ўмоўна-таму што, як be вы сказалі, есць шмат карт, абмежаванне...адзіны спосаб даведацца, у якое вр карце, час мікра-варта чытаць адзін раз, што h? "вытанчаны" запыт ад dw і з дапамогай часопіса....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Заўтра я механік, мне ўдаецца зрабіць лог з дапамогай інструмента " - афіцыйны...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Сення ўбачыў, што ў мяне трактар у майстэрню для некаторых абнаўленняў, я выйшаў, каб трохі дыягназу ад майго імя. Да жаль, для? у часопісе я запісаў толькі некаторыя дадзеныя... у той час Як у рэальным часе, ne, я бачыў шмат іншых і больш? важныя... mg/stk, пара, ціску турба, маса всасываемого паветра....
    Можа быць, я паставіў дрэнныя дадзеныя з логу... у любым выпадку я вырашыў, што мне ўзяць? інтэрфейс... маючы розныя сродкі і затым я магу выкарыстоўваць для абнаўлення праграмнага забеспячэння...
    Што датычыць часопіса, я ціск паліва ў psi, а не ў бар.... і, як максімум, я 16317 psi, што адпавядае 1125 бар.... тое, што ecu працы ў psi? крывыя rail прыбывае ў 17000 psi?

Пра мг дызель, на жаль, у журнале не напісаны, але візуальна на маніторы я чытаў больш за 120 мг/gop.... магчыма?

Як толькі я сродак з гэтым справіцца? доказы-й? падрабязныя і мець пратакол дадзеных, якія мяне цікавяць.

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    120 мг дызельнага паліва могуць "там" benissimamente....
    у рэшце рэшт, мы гаворым пра 6700 куб.см....
    толькі дзіўна, з'яўляюцца, адзінка вымярэння прэс-rail і iq...звычайна edc16c працуюць у барах для прэс-rail і ў мм3 для iq...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Для iq пу? быць, што я заблытаўся, і я, які прачытаў мг замест мм3. Для ціску гэта значэнне, а не то ў мяне ў часопісе.
    максімальнае значэнне ў доказ я атрымаў у 1828 абаротаў, апярэджання ўпырску 12.40?, ціск навакольнага асяроддзя, 14.53 psi, ціск паліва 16317 psi, ціск аб'ектыў 16144 psi

Відаць, што гэты рухавік у версіі "марына" пі? крайняя прыходзіць нават у 560 Л.... магчыма, што гэта выклікала практычна 310 менш ? як, што гэта і выпускны, і таму ен можа вярнуцца ў сувязі з тым rail ў 1125 бар?
    Я хацеў бы бачыць карту, што і "марскі"... ясна, зменяцца таксама і многія іншыя кампаненты... але рабіць сівы дзяржаў хоча, каб мы таксама, як дызель... і я думаю, што трэба працаваць на мяжы з ціскам у магістралі rail.

Аднак есць і іншыя налады рухавіка марына менш штуршкоў тып 450 к.с., і нават менш, можа быць...
    Не ? хто-тое, што мае Map3d 2007 "воблака" для справы, паглядзім, калі ў базе дадзеных файлаў, даступных для бясплатнай загрузкі?

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    калі ? для гэтага амерыканцы ад сваіх cummins, устаноўленых на розных пікап dodge і інш..выцягнуць, нават больш тысячы конскіх сіл, гэтыя рухавікі....дастаткова таго, што вы пракоціцеся на youtube і паглядзець, так і сапраўдныя монстры з двух помпаў сістэмы common rail,двухмесныя і трехместные нумары турбін, а хто больш, ен больш і гэтак далей...для карты...калі жаваць р? англійская і калі вы хочаце зарэгістравацца на форуме, вельмі поўны, пра гэта, на гэтых рухавіках я рэкамендую "competition diesel forum"....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Ах ок, дзякуй за параду! Нават падвойныя помпы common rail! Я іду зірнуць...
    Аднак, як толькі я інструмент, я бачу, зрабіць дыягназ, як вы павінны зразумець, што ціск у чыгуначныя магістралі працуе мой трактар.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Вось я праз некаторы час, але з працай заўседы заняты! Тады ў дачыненні да мм3 уведзены былі таксама пазначаны на фірмовай таблічцы рухавіка: Fuel rate * advertised power 127.0 мм3/сцек
    Для астатніх-ад дыягностыкі, я бачу, што ціск ў магістралі высокага ціску ? у psi і, як максімум, у мяне каля 16000 psi, што эквівалентна 1100 бар...

Для таго, каб падняць колькасць? дызельнае паліва, впрыснутое так што я павінен знайсці карту, driver wish, што ў цяперашні час sar? прыкладна на 127 мм3.... або, калі есць абмежавальнікі, якія менавіта абмяжоўваюць 127 мм3 ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    90
    хлопцы, а ці ведае, як адключыць adblue на sti сродкаў?? З павагай да ўсіх

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    214
    Добры дзень, напэўна, хто-то ведае, як пакласці рукі на трактары серыі T7.xxx з мачавінай дакладна. Калі вы можаце размясціць файл ori гэтых трактароў з мачавінай тады, магчыма, хто-то пу? дапамагчы вам!

Старонка 5 з 7 PrimaПерад ... 34567 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •