Старонка 5 з 9 PrimaПерад ... 34567 ... АпошняеUltima
Вынікі з 88 41-50

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    пытанне:але карты ўзбагачэння пры паскарэнні,робяць даволі шмат працы, якую выконваюць дадатковыя модулі, якія ўстанаўліваюцца на педалі акселератара?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў magi1984 Visualizza Messaggio
    пытанне:але карты ўзбагачэння пры паскарэнні,робяць даволі шмат працы, якую выконваюць дадатковыя модулі, якія ўстанаўліваюцца на педалі акселератара?
    прывітанне,не ведаю добра працу дадатковы модуль, які ўсталеўваецца на педаль акселератара, але думаю, што ен твар толькі функцыі, каб зрабіць машыну больш нервовай, у залежнасці ад становішча педалі і, такім чынам, не павялічвае магутнасць, але толькі на здымкі, у той час як карты узбагачэнне пры паскарэнні на edc 16 маюць функцыю ўзбагачэння дызельнага паліва, такім чынам, апроч здымкі, машына становіцца нават больш магутнай.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport Visualizza Messaggio
    прывітанне,не ведаю добра працу дадатковы модуль, які ўсталеўваецца на педаль акселератара, але думаю, што ен твар толькі функцыі, каб зрабіць машыну больш нервовай, у залежнасці ад становішча педалі і, такім чынам, не павялічвае магутнасць, але толькі на здымкі, у той час як карты узбагачэнне пры паскарэнні на edc 16 маюць функцыю ўзбагачэння дызельнага паліва, такім чынам, апроч здымкі, машына становіцца нават больш магутнай.
    на edc16 выбачайце contraddirti але не маюць нічога агульнага ні з ўзбагачэння дызельнага паліва, тых карты ў залежнасці ад абаротаў і становішча педалі забяспечваюць ecu інфармацыю крутоўнага моманту запыту.

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў cicciogsr Visualizza Messaggio
    на edc16 выбачайце contraddirti але не маюць нічога агульнага ні з ўзбагачэння дызельнага паліва, тых карты ў залежнасці ад абаротаў і становішча педалі забяспечваюць ecu інфармацыю крутоўнага моманту запыту.
    я згодны з вамі, але ўзбагачаюць таксама на дызельнае паліва, на самай справе, калі ўстаяце тыя карты, так яшчэ прыйшлося паглядзець, што курэнне робіць у жж

Administrator L'avatar di admin
    Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    Усе, што да канца і дызель, то ecm заве яго так, winols у іншы
    я, напрыклад, абмежавальнік крутоўнага моманту, што і', і тое, што ідзе дакрануцца механічна ?
    нічога, і заўседы дызель або ад або Леві
    Так бы мовіць, ўзбагачэння або пераймальнік і тую ж рэч, а не выступ на бензін і зусім розныя.
    А калі гаворка ідзе пра дадатковы модуль педалі акселератара не што іншае, просты ўзмацняльнік на самой справе ўзмацняе напругу потенциометра педалі.
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); у 27-07-2012 19:10
    Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    зараз я растлумачу, чаму? мой пытанне...я настроены на маю карту ў залежнасці ад маіх патрэбаў-пачуцці, і машына ў парадку.
    цяпер я весела гуляць, і p? каб зразумець, што зменіцца, калі я гэта ці тое.

у парытэт? прырост далі на ін'екцыі parzializzato аўтамабіль прымушае мяне чорны дым, у той час як павышэнне узбагачэнне пры паскарэнні аўтамабіль не паліць і мне здаецца-й? агрэсіўны
    тут ? нарадзілася мая curiosit? зразумець, калі узбагачэнне пры паскарэнні, працуе толькі з парай або змяняе дызель

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    прабачце, але я не ваша меркаванне, можа быць для пачаткоўцаў ? лепш ўнесці яснасць, па-першае, не ? праўда, што ўсе, што тычыцца ? дызель ? праўда, што есць карты, якія робяць памяняць аб'ем, але на edc16 ўсе ? у залежнасці ад круціць моманту), абмежавальнік крутоўнага моманту абмяжоўвае момант карту педаль патрабуе; попыт і прапанову, то яны пераходзяць у іншыя карты, каб ператварыцца ў колькасць? дызельнага паліва, якое трэба ўпырснуць... калі націснуць "загадзя" або "turbo", вядома, не карты, што яны робяць павышэння дызель... кіравання абмежаваннем крутоўнага моманту заўседы вельмі спрошчана, але не ? cos?...дадатковы модуль ілжывае значэнне potenziomentro педалі трэба толькі зрабіць педаль-й? як чакаецца, аўтамабіль выглядае больш? рэактыўны, але сутнасці гэта не ce n?..

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    прабачце, але я не ваша меркаванне, можа быць для пачаткоўцаў ? лепш ўнесці яснасць, па-першае, не ? праўда, што ўсе, што тычыцца ? дызель ? праўда, што есць карты, якія робяць памяняць аб'ем, але на edc16 ўсе ? у залежнасці ад круціць моманту), абмежавальнік крутоўнага моманту абмяжоўвае момант карту педаль патрабуе; попыт і прапанову, то яны пераходзяць у іншыя карты, каб ператварыцца ў колькасць? дызельнага паліва, якое трэба ўпырснуць... калі націснуць "загадзя" або "turbo", вядома, не карты, што яны робяць павышэння дызель... кіравання абмежаваннем крутоўнага моманту заўседы вельмі спрошчана, але не ? cos?...дадатковы модуль ілжывае значэнне potenziomentro педалі трэба толькі зрабіць педаль-й? як чакаецца, аўтамабіль выглядае больш? рэактыўны, але сутнасці гэта не ce n?..
    вядома, і' sottointeso, што ціск турбо не выходзіць з прамовай у адміністратар, але механічна і амаль усе дызельнае паліва, то тэарэтычна, вы можаце вывучыць усе, што вы хочаце, і змяніць, як вы лічыце патрэбным, зыходзячы з ўласных тэорый, але на вуліцы разлічвае назапашаны вопыт, што і ў тым, што для мяне вера,для дадатковага модуля, мы ўсе згодныя.

Administrator L'avatar di admin
    Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    Быў пад разумеў, што не казаў ціску турба не выходзіць
    тое, што вы кажаце не правільна мы кажам пра дызельных рухавіках, дзе вы і помпа высокага ціску, два датчыка, адзін на помпа, што б рэгулятар pres rail і адзін на флейце датчык pres rail і фарсунак проста ўсе эбу не ce фазовращатель нічога, як вы адрознівацца пара?
    Проста памяншэнне або павелічэнне колькасці? дызель
    Спосаб, як гэта зрабіць, і, змяняючы розныя карты, якія змяшчаюцца ў ECU
    Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    на працу дызельнага рухавіка, я не думаю, што есць сумневы ў edc16 заснаваныя усе кіраванне упырскам на пару, у edc15, усе належылі на IQ ? праўда, што пара ? прапарцыйна Iq гаворка была партыя з карты запыту логіку, калі не памыляюся, павінен быць запыт з мадуляцыяй ад lim крутоўнага моманту, далей інфармацыя апрацоўваецца, які змяшчае дадзеныя для аптымальнага крутоўнага моманту пераўтворыцца ў пэўную колькасць? дызельнае паліва, впрыснутое яму час пэўны ціск...дакладна так жа, вымераючы ціск упырску адбываецца апрацоўка значэння моманту прадастаўлення ... па крайняй меры, я spempre аформлена cos? .. кожны чалавек пу? справядліва спрасціць гісторыю да канца падлічвае канчатковы вынік..

Старонка 5 з 9 PrimaПерад ... 34567 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •