Старонка 5 з 6 PrimaПерад ... 3456 АпошняеUltima
Вынікі з 57 41-50
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    2.2 honda ? рухавік каштоўным пабудавана з сапраўды перадавыя тэхналогіі і між іншым збірае ўжо турбіны на падшыпніках gtb1749b часоў водгуку на высокай хуткасці...праблема па-мойму riesede ў іншым месцы...гэта прыватнасці, прымае рухавік сістэма ўсмоктвання вельмі...асабліва на практыцы, і мае впускной калектар, магчымасць перазарадкі якіх 2-х частках "служаць" кожны, 4 впускных клапана..particolarit? больш відавочным? ? якія, у адрозненне ад рухавікоў fiat або bmw илидругие, што яны маюць клапаны завіхрэнні ззаду клапанаў..гэты рухавік мае адзін вялікі клапан swirl прама на ўваходзе паветра з двух впускных калектараў...гэта азначае, што ў адрозненне ад іншых рухавікоў з ламелей, побач клапанаў,дзе ен "пленум калектары заўседы ціску гэты матор толькі "сярод пленума" ? пад ціскам іншы met? пленуме ? цалкам "чыстка" ў паветры, зрабіўшы увайсці рухавіка "паляванне"...я думаю, што да scervellarti на трывожыць, што я паўтараю ? на падшыпнікі, а затым выходзіць адразу ў spool...вы павінны праверыць клапан swirl...і калі яго выдаліць цалкам....больш за ўсе, як мне здаецца, зразумець, што вы горы манометр для прэс-turbo...так што вы можаце стаяць сумневы на прэс-turbo, проста назіраючы за прэс-turbo менавіта ў тых галінах, тахометра, дзе плач, адставанне....калі ў гэтых раенах, чытайце больш за 0,1 бар прэс - ...азначае, што ў турба ўсе роўна будзе "загрузка" і праблема ? у іншым месцы....riflettici...
    Прывітанне манро, але што толку гэты клапан swirl толькі на met? калектар? Магчыма, каб паменшыць шум? Карацей кажучы, мае сэнс зачыніць і праверыць, толькі met

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    зачыніўшы met? калектара ў другой палове ен стварае моцны вакуум, што выклікае вельмі хутка, паток сістэмы рэцыркуляцыі ог пры гэтым адкрытым і, акрамя таго, будучы далекай ад valvore у выпадку абрыву клапана swirl не рызыкнуў бы нічога не бачыў, нават на яго вялікія памеры, якія, наадварот, жалюзі і іншыя рухавікі ў некалькі гл ад клапанаў, калі яны робяць бедстваў мажлівых...***** unque я знайсці відэа вельмі красамоўна на працу рухавіка honda i-cdti...
    і на англійскай мове, але глядзіце ўважліва "блакітны паток" малюнкаў, каб зразумець усе ...
    http://www.youtube*****/watch?feature...&v=K6j76JEMjzA
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    Прывітанне манро то гэтае відэа ўжо бачыў некалькі гадоў таму, калі паставілі гэты выдатны motorone. Але частка з swirl не я, здараецца, калі не, не я, я купіў гэтую машыну! Перш, чым я вы стваралі затрымкі ...на жаль, не мае рэжымы, у якіх у гэта есць, і заўседы і як, калі адказ на каманды педалі было заўседы і на ўсіх абаротах 1 сек. Затрымкай. Тое, што прымусіла мяне думаць пра турбіне, як з-за гэтай затрымкі ў тым, што розныя sw mod толькі тое, закранулі гістарэзісу быў імгненны адказ.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    1
    Ты ведаеш-вельмі доўгі!!

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    на гэты рухавік я ніколі не дабраўся, каб заняць рукі, і я павінен сказаць, што ў маім раене яны працуюць некалькі хонда....гэта, каб зразумець, што яны-рухавікі вельмі надзейныя...
    есць таксама civic type r з k20, што сапраўдныя аскепкі....маторы,honda,паўтараю,факты, сапраўды, але па-сапраўднаму добра...час, f? я дабраўся, каб адрамантаваць b16 vtec ад civic eg6, і я быў уражаны і зачараваны якасцю? матэрыялаў,з допускамі па апрацоўцы і т. п...па-відаць, убачыць гоначны рухавік....*****unque вяртаючыся да 2.2 cdti ці менш канкрэтна, напрыклад, дызель з 4 клапанамі на цыліндр і затрымка з адказам...шмат разоў, напрыклад на vw pd 140, а часам нават і на fiat 1.3 multijet паўстаць той жа тып праблемы, што вы ? вырашана даючы выдатны чысты ўвесь впускной рухавіка ад рэшткаў адпрацаваўшых....
    і акрамя таго, swirl таксама ў honda cdti вы пу? заўседы механічна выдаліць.... трэба толькі выдаліць фізічна матылек і пакінуць на яго месцы восі ад таго ж, што ? падлучаны да датчыка становішча, які вяртае сігнал зваротнай сувязі ў ecu для кіравання працягнуць у тым жа....

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    і ў любым выпадку, незалежна ад усяго...., ў першую чаргу, пераканайцеся ў тым, што ўсе параметры былі ў норме...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    Для параметраў ? усе ў норме, сістэмы рэцыркуляцыі ог ? закрытая, так што я павінен паспрабаваць разабраць гэтую farfallina і паглядзець, што адбываецца, або выступаць у карту і спрабаваць пакінуць яго заўседы адкрытым ад l

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Реджо-Эмілія
    Паведамленні
    0
    Citazione Першапачаткова Напісаў мегамозг Visualizza Messaggio

Напрыклад, я s? што на карце крычы поўнай нагрузкі dw 2000 абаротаў у хвіліну, я d? 420 Нм (што пераўтворыцца ў рэальны вынік corrispodono = 357 Нм)
    прабачце за невуцтва, вы скажыце мне, як працуе гэта пераўтварэнне, каб атрымаць Mn рэальныя?

дзякуй
    прывітанне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    і хуткага разліку, улічваючы аб'емны ккд 85%.
    Я зрабіў проста, 420*85/100 = 357 Нм
    Мой абмежавальнік крутоўнага моманту пры 2000 аб / мін ? усталяваны ў 399.6 Нм
    паўторна прымяніць тыя ж вылічэнні, 399.6Nm*85/100 = 339,66
    Усе дадзеныя завод майго аўто 340*2000 аб / мін, таму я думаю, што мы, нават калі гэты метад ? прымаць з асцярожнасцю.

Мне трэба, каб атрымаць спасылку...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    193
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    і ў любым выпадку, незалежна ад усяго...., ў першую чаргу, пераканайцеся ў тым, што ўсе параметры былі ў норме...
    Параметры усе ў норме...
    я даведаўся, адкуль бяруцца гэтыя значэння гістарэзісу moddati...

І выкарыстоўваецца сапраўды гэтак жа, histeresi дэ мадэлі без dpf, цяпер я павінен проста зразумець, чаму?...
    і як хто-то падрыхтоўвае? гэтую карту ен аддае перавагу іх выкарыстоўваць.
    Карты turbo абсалютна ідэнтычныя параўнанне крывых! Чисс? гэта не было простае забыцце карту ? затым быў рэканструяваны, каб мой мод.
    (пачатак моцна, думаючы, што гэта недагляд...)

Старонка 5 з 6 PrimaПерад ... 3456 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •