Старонка 5 з 15 PrimaПерад ... 34567 ... АпошняеUltima
Вынікі з 41 па 50, з 148
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    52
    выдатны пост манро дзякуй за ўмяшанне, але як я магу інтэрпрэтаваць значэння, выяўленыя ў карты? Вы можаце даць мне ласкава з ідэі аб тым, як працуе карта лямбда? Калі я правільна зразумеў з карты лямбда-рэгулявання адносін stechiomentrico то зніжэнне значэння ператвараю адносіны stechio дакладна ?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    для цябе вірус....калі ў вас есць пытанні для тых, што не хопіць маіх? не esiter? адказаць....

Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    52
    прывітанне манро, не ? у маей пі? далека збіраецеся праверыць свае здольнасці? і далека ад мяне, што рабіць, я пачатковец і чытаю пастаянна карты, тузы etc, але як або лепш, таму што moddarle пэўным чынам, часта мне становіцца дзіўна. Мой быў толькі пытанне, вось і ўсе.

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    я шмат чаго не разумею сэнс вашага апошняга посту....у папярэднім пасце задаваліся пытаннем тлумачэнні аб тым, як interpertrare карты, лямбда...я табе адправіў карцінку з гаспадарчымі значэння, што знаходзіцеся ў восі і каэфіцыенты пераўтварэнні, каб зразумець, лепш за ўсе....малюнак варта больш, чым тысяча слоў...я табе таксама сказаў, chese ў вас есць пытанні для тых, што не хопіць маіх? вам дапаможа....што вы хочаце больш? ад жыцця??? не паказаць праблемы, якія не існуюць.....спытаеце, і вы sar? даў...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    52
    я няправільна зразумеў вашыя словы "калі ў вас есць пытанні для тых, што не хопіць маіх? не esiter? адказаць...." прабачце, дзякуй малюнкаў studier?

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    no problem..virus1976...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Манро, дзякуй вялікі! Як я ўяўляў, то есць не ўваходзіў нават Тэмпературы дызельнага паліва. Гэта, як гаворыцца, у ECM, як я магу знайсці гэтыя карты? Я лічу, толькі Ін'екцыі parzializzata, і трох фільтраў. (Заўседы звязаныя з 90 л. с.?, не, я яшчэ файл, з якім можна гуляць)

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    многія карты з драйвера для якіх вы павінны шукаць у 2d.......
    пачынае moddare запыт праз DW і іх абмежавальнікі крутоўнага моманту, як апублікавана ў малюнках...
    затым крокі, у вас есць абмежавальнікі у залежнасці ад тэмпературы і карту лямбда-high iq.......
    пасля таго, як вы даць трохі press rail і, нарэшце, нават нязначнае павелічэнне tinj, як "глазуру на торт"....
    з гэтых мод, калі зроблены з палітыкай, я думаю, што 25-30cv іх атрымаць бяспечна....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    52
    але prex turbo абавязваецца пакінуць яго арыентацыі? я паглядзеў тыя, што ecm называецца "ціск турбо" і я заўважыў, што максімальныя значэння заўседы мае тое ж значэнне я растлумачу ад 900 да 4500 абаротаў значэнне ў 100% ? 192, мне здаецца трохі дзіўным тое, што гэта

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    у адпаведнасці з magi1984 тое, што значэнне v? пераўтворыцца з каэфіцыентам 14....затым 192*14=2688, да якога трэба адняць 1000 миллибар атмасфернага ціску, такім чынам, яны 1688 миллибар або 1,68 бар ціску turbo фактычнай...гэты? павінен быць абмежавальнік ціску турба, за якой ecu "выразаць"? ідзяце ў абарону...тады я думаю, што на турба не можаце дзейнічаць праз карту, таму што гэты аўтамабіль абсталяваны турбонаддувом фіксаванай геаметрыі....

Старонка 5 з 15 PrimaПерад ... 34567 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •